קעקועים

Sandstorm

New member
קעקועים

למי יש? למי בתכנון? ומי בעד או נגד? כדאי לי להתקעקע?

Moon rise girl

New member
החלום שלי

זה ללמוד לקעקע... אם בא לך לחכות עד שאלמד - מבטיחה לעשות לך משהו יפה
לי אין קעקוע, למרות שבא לי איזה עקרב קטן על הקרסול או על הכתף, אבל אני פחדנית... מקווה לאזור אומץ באיזה שהוא שלב.

n oy

New member
אוו.תראו מי הפציעה באמצע החיים שוב.

מה קורה איתך ילדה? חשבתי הלכת לקעקע את המלאכים

yaniv1216

New member
בעד

אבל אני מחכה למצוא משו שיהיה ממש פגזי.. שאני לא אתחרט עליו אפילו לרגע... כי סוף סוף זה משו שיהיה עלי כל החיים..

משאלה2

New member
בעד

אבל עוד אין לי אומץ. מתה על זה, מעל הקרסול... מאחורי האוזן... יש מקומות שיפה משהו קטנטנן ומעודן כזה אז זה לא הופך אותך לערס, ההפך זה מוסיף המון, זה סקסי. זו דעתי.

התורה אוסרת עלינו.מה קרה לכם?

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח כשאני יאהב מישהי מאוד מאוד אקעקע את דמותה על גופי. ביינתיים אסתפק בקעקועים על גופן של נערות יפות תואר שמהלכות ברחובות תל אביב כשחצי הקעקוע נסתר מאין רואה ונותן לדמיון הפרוע חסר המעצורים שלי להשלים את חלקו הנסתר.

התורה לא אוסרת

כתוב במשנה כתב ולא קעקע קעקע ולא כתב אינו חייב עד שיכתוב ויקעקע כך מזכרוני הדל

yaniv1216

New member
שקט אתה!

זה רעיון שלי. אמרתי לחברה שלי (שאגב יש לה 3 קעקועים) שכשאהיה בטוח באהבתה אלי אקעקע את דמותה על גבי.

uty76

New member
הייתי קרוב לקעקע דמויות מנגה ...

כתובות קעקע זה יהיה כמו להכניס יצור זר לאינטימיות הכי גדולה שלי - הגוף

תלוי

אני אישית בעד לגמרי, אבל ! רק אם זה באמת מה בא לך לעשות, ולא כי "איזה מגניב זה", "זה בטוח יהיה לי יפה חבל"ז", "אני אהיה מקורי במיוחד" וכל אלה.. בעד, כמו שאני בעד כל ג'וק שנכנס למישהו לראש והוא עושה אותו ובכיף (כמובן כל עוד הוא לא מזיק לסביבה). נגד, אם זה עוד דבר שהרבה עושים כדי ל"השתייך", "להרגיש בענינים", ולא (רק) כי זה לתמיד... אה, ויש המון קעקועים יפים לגמרי, רק לבחור ולאהוב.

למעלה