קעקועים ?

Reservoir Dog

New member
קעקועים ?

מדברים פה גם על קעקועים ? אם לא איפה הפורום הכי טוב לדבר על קעקועים או אתר מידע טוב ומפורט על קעקועים בעברית ? תודה..

Reservoir Dog

New member
קעקועים..

הקיצר לא יודע.. טוב לי עם גופי אבל לפעמים אני מרגיש שיש מקום לקעקוע שזה יעשה לי טוב את יודעת.. אממ סתם חשבתי לעצמי אולי לקבל ייעוץ מכאלה שעשו את זה כבר מה כדאי איפה ומה יפה לקעקוע ראשון ..

כן אני יודעת...

אני גם חושבת על זה מידיי פעם.. עוד לא עשיתי שום קעקוע אבל אני מאוד רוצה, ואני בהרבה התלבטויות בקשר לזה. וגם אני כמוך טוב לי עם גופי אבל אני אוהבת שינויים וגיוונים וכל מיני שטויות.. בא לי לעשות קעקוע גדול ברגל לא יודעת של מה עדיין אבל אני ממש רוצה! אבל בשביל לעשות קעקוע שזה משהו שנשאר איתך לכל החיים עדיף ללכת לטובים ביותר אומנם הם גם היקרים ביותר אבל זה שווה. לגברים אני חושבת שיפה קעקוע על הגב של פנטר שחור או משהו דומה, אבל זה נשמע נדוש.. טוב אנשים תתחילו לשרשר רעיונות לקעקועים..

Sharonnn

New member
עיט!!!

פעם רציתי לעשות קעקוע של עיט על הגב- בשכם, ובאמת הלכתי לחנות של קעקועים ופירסינג לראות כל מיני ציורים של עיטים, אבל בסוף החלטתי לחכות עם זה, אולי עוד שנה אני אעשה משהו, נראה...

angelina1

New member
אההם.. אני דווקא כבר כמה ימים

מתלבטת אם לעשות קעקוע של דרקון סיני שחור ממש יפה שראיתי לאחרונה בחנות קעקועים.. אבל אני לא יודעת אם לעשות את זה בגב התחתון שזה כבר לא כזה מיוחד או לעשות את זה על האגן למטה איפה שהטוסיק אז על הצד כזה.. מה אתן אומרות? מה כדאי? קעקוע זאת החלטה גדולה כי כמו שאמרתן זה באמת משהו שנשאר על הגוף כל החיים

Emii

New member
../images/Emo8.gif

קעקועים זה יפה לאללה
תלוי של מה ואיפה..! אני רוצה לעשות קעקעו של עיניים בגב התחתון אבל אני פודת שאתחרט עליו.. מה אתם אומרים ד"א צרפתי את הקעקוע שאני רוצה לעשות!

Emii

New member
כן...

אבל אני פוחדת שאני אתחרט עליו בעוד כמה שנים ואני לא יודעת איפה עושים את הקעקוע הזה ראיתי אותו באיזה אתר...

Sharonnn

New member
אני מאמינה שאפשר לעשות אותו בכל

מקום של קעקועים.. את פשוט הולכת עם התמונה, או שאפילו יכול להיות שיש להם את התמונה באחד מאלבומי הקעקועים, והם עושים לך אותו! אבל אני אישית לא הייתי עושה קעקוע גדול, כי מתישהו ימאס לי ממנו, ואז אני אצטרך לסבול קעקוע גדול שאני כבר לא אוהבת. אני הייתי הולכת על קעקוע קטן יותר!:)

למעלה