קעקועים

Itay Simons

New member
אבל תעמידי פנים שאת לא מישראל

אחרת לא יתייחסו

באמת?../images/Emo12.gif איך אתה יודע?

וגם יש לה קעקוע של משהו בקרסול (נראה לי של אות יפנית אבל אני לא בטוחה)

היויו

New member
אני חושב שכן,הוא פשוט חדש

ויש לה עוד אחד על הקרסול השמאלי,טרייבל נדמה לי וגם אחד על הכתף הימנית מאחורה, לא זוכר של מה. לתומאס ואמפו אני יודע שאין ואני חושב שגם למרקו אין.

lacrimosa girl

New member
כשראיתי אותו בהופעה הייתי בטוחה שזה איפור

אבל יש אותו גם בתמונות אחרות וזה... כנראה שהוא חדש. לא נראה לי שהוא היה בקליפים :X

שאלה אם כבר.

אני יודעת שליוקה יש קעקוע טרייבלי כזה בזרוע השמאלית למעלה, אבל נראה לי שיש לו משהו יפני (?) באמה הימנית, מישהו יודע? ואם בכלל יש לו עוד... נראה לי שראיתי פעם ברגל... 0.0

LadySilkworm

New member
סליחה שאני הורסת..אבל היא שמה אותו באתר שלה.

וזה אומר ששמעתי כבר P: חוצמזה אם כבר חדשות טאריה- אז אתמול הסינגל שלה i walk alone יצא בגרמניה:)

ש נ י1

New member
../images/Emo207.gif חשוב חשוב חשוב!!!!!

לא ממש קשור לפורום, אבל אני אשמח אם תעזרו לי... מישהו יודע אם יש אוטובוס ישיר מהרכבת באשקלון לצומת ניצנים?? תודה למי שעונה, זה ממש ממש חשוב לי!

The Cat Woman

New member
אין ממש מהרכבת, אבל יש במקום קרוב יחסית

מהרכבת את יוצאת לכביש הראשי, עוברת צד לצד השני (מן הסתם) ובתחנה שם- לוקחת כל קו שעוצר בניצנים. (311 למשל) אם את צריכה להיכנס לבפנים יש רק את קו 16 פעם במליון שנה ואני בספק אם הוא יעבור שם במקרה...

ש נ י1

New member
תודה רבה!!

אני צריכה אוטובוס שמגיע לצומת ומשפ כבר יש אוטובוס של הבסיס שלוקח לבפנים... אממ ויש לי רק עוד שתי שאלות
.. התחנה שאמרת קרובה מאוד לתחנה? וכל כמה זמן עובר שם אוטובוס לצומת ניצנים? וסליחה שאני משגעת

lacrimosa girl

New member
5 דק' הליכה מהרכבת לכביש

וכמו שאמרתי - התדירות די בסדר כי יש בערך מליון אוטובוסים כאלו
כי כל קו שעובר עוצר שם...

lacrimosa girl

New member
מהרכבת? את צריכה לצאת לכביש הראשי

ולקחת משם כל קו שהוא לכיוון אשדוד
ויש מלא. 379, 300, 311... יש גם קונקס נראהלי.
והתדירות די בסדר. [: את עושה טירונות בניצנים? אולי אקפוץ לבקר ^^

למעלה