קעקועים של HIM

Blade Of Fire

New member
זה שאתם קיבלתם

את זה זה דבר שונה לחלוטין... זה אומר שאתם רק עוקבים בעיוורון אחרי איזה סטלן יפה. האהבה של HIM ממש לא תשאר לנצח... בגיל 40 אתה תסתכל על התקופה הזאת ותבין שזה היה תקופה הזויה של מרד נעורים (שכמובן היום נמשך עד גיל 25 בערך) ולא תבין מה הקעקוע הזה עושה לך על הכתף... אני לא מכחיש שאני אפסיק לשמוע מטאל בסופו של דבר... תאמין לי,אני כמוך שומע מאטל ונהנה מזה.. אבל אני יודע שזה יעבור ואני אשאר עם הקלאסיקות (מטאל קלאסי, כלומר-איירון, מטאליקה, מאנוור, פנטרה ושאר מטאל אגדי). לא חי באשליות....

Heaven Tonight

New member
...

כשבאים לעשות קעקוע (לפחות אני) מן הסתם לוקחים בחשבון שזה דבר שנשאר..ולא יורד... וזה לא שאני מצפה להעריץ את HIM בגיל 40 אז מן הסתם כשבאים לעשות קעקוע עושים משהו ששלמים איתו (מדברת בשם עצמי)...ולא בגלל שהוא של להקה מסויימת אלא בגלל מה שהוא מסמל (ושוב..זה לא משנה מי קבע או אמר מה הוא מסמל!!)

Blade Of Fire

New member
הבעיה היא

שמי שיבין את הסמל זה רק מעריצים של HIM והם ייכחדו בשלב מסוים.... זה לא כמו פנטגרם הפוך שמסמל את השטן (ולא מוות!!) או פנטגרם רגיל שמסמל אלוהות נשית או מגן דוד או צלב קרס או צלב רגיל או אנקה....

Heaven Tonight

New member
אני לא מבינה

מה הבעיה בזה? אז רק מעריצים של HIM יבינו..ו..? :-\ הרבה אנשים עושים קעקוע לא בשביל שאחרים יבינו אותו
וזה לא משנה אם זה סמל של להקה או סמל אחר
אתה עושה את זה בשביל עצמך ,לא בשביל מישהו אחר.. חוץ מזה..לא אמרתי שפנטגרם הפוך מסמל את השטן או משהו כזה..

Blade Of Fire

New member
אז מה הקטע של קעקוע?

כי ת'כלס-זה צומי.... לתרץ את זה במה שלא יהיה קעקוע בשורה התחתונה הוא צומי... ואם עושים קעקוע אז כדאי שלא כל אחד שיראה את זה יישאל מה זה מסמל כי בשלב מסוים נהיה כבר מעצבן לענות על זה....

Heaven Tonight

New member
צומי??????????

wtf?????????????? אתה רציני? כנראה אתה רואה את זה בשביל צומי.. אני לא..! לא עושה כדי שישאלו "מה זה מסמל" או כל הבולטיש הזה! כבר כתבתי לך..אני עושה את זה בשביל עצמי! טוב..בכל מקרה אני לא רואה כל טעם לויכוח הזה.. שהרי יכול להימשך שעות..:-\

milkshakit

New member
יש מלא דברים שייכחדו ../images/Emo189.gif

בסופו של דבר, אז אנשים יגידו "וואו, איזה סמל יפה" או משהו כזה
ברור שHIM לא יהיו בסביבה לנצח.. אני לא דפוקה. אבל עכשיו הם עדיין קיימים, ואני עדיין אוהבת אותם. וכמו שסהר אמר - הם תמיד יישארו אצלנו בלב עם השירים והכל כי הם לא סתם להקה (בשבילנו).

Yellow Alien

New member
../images/Emo4.gif

יש לך כישרון לבאס אנשים.. מה אכפת לך שיעשו מה שהם רוצים....זה הגוף שלהם... "HIM יעשו מוזיקה מעפנה וירדו מגדולתם" כמה נחמד שאתה חושב ככה...חחח אולי התלהקה תעלם אבל יהיו אנשים שימשיכו לשמוע ולהעריץ אז למה להגיד שזה סתם.. ולסמל עד כמה שקראתי וחיפשתי מידע בנושא יש לו משמעות.. וגם אם ווילה המציא אז מה... אז הוא המציא סמל עם פרוש משלו שיש לו משמעות יפה... קיצר..שכל אחד יעשה מה שבראש שלו..

milkshakit

New member
אממ ../images/Emo189.gif

כל מי שירצה לקעקע את עצמו יעשה את זה, כי בא לו.. זה הגוף שלו וזו זכותו. אם כבר אתה מדבר על הסמל - נכון, הוא סטלן. אבל הוא המציא את הסמל נכון? או שאני טועה? לכן זאת זכותו גם להמציא מה המשמעות שלו. ולדעתי זה מתאים בול, לא יכולה להיות לו משמעות אחרת. בקשר למשפט האחרון - לא ציפיתי ממך שתגיד דבר כזה
. אי אפשר לדעת מה הם יעשו בעתיד.. וגם כשהם ייעלמו מתישהו.. אני עדיין אמשיך להעריץ אותם ולא אשכח אותם. ולמה? כי בחיים לא הרגשתי כזה דבר כלפי אף להקה (ואני שומעת הרבה להקות תאמין לי), אכן יש להם משמעות בלתי ניתנת להבנה בחיי.. ואף אחד לא מבין מה הם באמת מסמלים בשבילי חוץ ממני. ואני בטוחה שכל המעריצים כאן יסכימו איתי.. ואני גם אעשה קעקוע של הארטגרם בקרוב. למה? כיא ינ רוצה שיהיה לי משהו שקשור לHIM על הגוף - הלהקה שתמשיך להיות כל הזמן הכי אהובה עליי. וגם אם לא - לפחות יהיה לי זיכרון נחמד שיישאר אצלי לנצח.

Blade Of Fire

New member
הבעתי דיעה

לא אמרתי לא לעשות את זה.. אמרתי שלדעתי זה טיפשי... ושוב בקשר לגדולה-זו דיעה.... הלהקות הכי טובות בעולם או שהתפרקו בגלל סיכסוכים פנימיים (פינק פלויד למשל) או שבסוף ייצרו מוזיקה גרועה (מטאליקה,למשל)... תחשבו שלהקה נמצאת ביחד 20 שנה (במקרה הטוב) בסופו של דבר יש תככים... נגמר ההשראה....

Shitgoose19

New member
משום מה..

אני היחיד שמוצא את הויכוח הזה מטומטם? וגם כל התגובות שלך סלח לי על האימרה "מטומטמות" שכל אחד יעשה מה שבראש שלו אתה נראה אחד שבא בגישה של לבאס אחרים אם אני לא טועה אז אין לך מה לחפש פה כלכך בלי שום קשר לHIM ההארטגראם זה סמל יפיפה ויתקן אותי מי שחושב שאני טועה הוא פשוט מדהים וכן HIM ישארו לנצח אולי לא בתור להקה ..אבל בטוח שהם ישארו אצל כל אחד ואחד מהמעריצים שלהם ומה שבטוח שאצלי הם ישארו לנצח ולמה זה? כי השירים שלהם פשוט מדברים אליי המילים ..המשמעות ..הכל נכנס לי ללב ולא יוצא משם זה לא עוד סתם להקה.

Blade Of Fire

New member
מי מתווכח?

הבעתי דיעה.. זה שהתחלתם להגיב לה זו בעיה שלכם. אני לא בא לבאס.. אני בא להיות ריאליסט... ואני בטוח שכרגע HIM מדברים אליך ואל כל התחושות הפנימיות שלך כי, תאמין או לא ועד כמה שזה מפתיע,זה בדיוק מה שאני מרגיש... הליריקה עוסקת מאוד בבעיות שמעסיקות אותנו ולכן זה מדבר אלינו.... בשלב מסוים זה כבר לא ייקרה... ושוב-לא בקטטע של ביאוס.. זה בקטע של ריאליזם.... בקשר להארטגראם עצמו אני אשתוק כדי לא להפוך את זה לשירשור שיימשך יותר מידי... חל מבעוד כמה דקות אני לא ממש אוכל להגיב...

Shitgoose19

New member
"מי מתווכח"

ואני מאוד אשמח אם תחדל להגיב לכולם פה בנושא הקעקוע תודה כי אם תשיב לב זה אתה "נגד" כולם פה תגיד מה שתגיד ל90 אחוז מהאנשים היקרים פה דיעה אחת משותפת אין לך מה לעשות בנידון.. תחיה בדיעה שלך ואל תשתף אותנו כי זה סתם יצור ויכוח נוסף ואולי ריב תודה

inbal287

New member
האמת

שאני בכלל לא מסכימה איתך. אם אני עושה קעקוע, אני עושה אותו בשבילי נטו. לא אכפת לי אם אנשים יבינו, מה הם יחשבו וכו'... אם הייתי עושה בשבילם, אז טוב, הייתי מסוג האנשים שאני כל הזמן אומרת עד כמה שאני לא מעריכה אותם. בכל מקרה, הסמל עצמו פשוט יפה, כמו הרבה דברים אחרים שאנשים בוחרים לצייר על הגוף שלהם, ואין סיבה שהוא יצא מהרשימה רק בגלל שסולן של להקה כלשהי המציא אותו. הסמל נפרד מהשירים. נכון, המשמעות היא אותה משמעות, אבל לא חייבים לאהוב את השירים בשביל לאהוב את הסמל ולהפך. אני שוקלת לקעקע על עצמי משהו בקיץ הקרוב, אחת האפשרויות היא בהחלט הארטגרם. לאו דווקא בגלל שאני אוהבת את HIM, אלא בגלל הסמל עצמו... שהוא פשוט אחד היפים. אבל בסך הכל, זאת דעה אישית [ואין לי כוח לחפור עוד
].

למעלה