קעקועים של HIM

Shitgoose19

New member
קעקועים של HIM

לפניכם אתר עם דוגמאות ורעיונות של קעקועים אז כל מי שרוצה ומתכנן לעשות קעקוע.. יכול מאוד להיעזר באתר הזה *אני אישית רוצה שזה יהיה הקעקוע הבא שלי(מה שבתמונה)

MisteryNick

New member
../images/Emo9.gif

מדהים, אני כ"כ, כ"כ הייתי עושה קעקוע אם זה לא היה כזה כואב
אבל הולך להיות לי ציור קיר

Shitgoose19

New member
בקשר לסמלים של הקעקועים

האיש בתמונה הוא-the cosmic pop איזה משהו שווילה צייר והמציא והסמל בתמונה הראשונה זה סמל מצירי שמסמל משהו עם אש (ככה אני הבנתי)

Tashkin

New member
=)

חחח עוד ממזמן תיכנתי לעשות קעקוע של ארטגרם ושיכנעתי את האקס שלי לעשות חח זה מה שאני בחופש הגדול מתכננת לעשות על הרגל: ודרך אגב הקעקוע שלך סקסי ביותר, אהבתי

Shitgoose19

New member
בקשר לקעקוע שאת רוצה לעשות

לדעתי זה ממש יהיה יפה על הרגל אפילו על הגב למעלה באמצע בחירה טובה!

Shitgoose19

New member
בקשר לקעקוע שאת רוצה לעשות

לדעתי זה ממש יהיה יפה על הרגל אפילו על הגב למעלה באמצע בחירה טובה!

Heaven Tonight

New member
../images/Emo99.gifאויי..עכשיו ראיתי את זה

באתר..וישר אמרתי "את זה אני רוצה לעשות"!! הוא ממש מש ממש יפה!! אגב..הוא סמל של רפואה...=]..(עוד דבר שמשך אותי לבחור בו)

Tashkin

New member
כה גם אני שמתי לב

אבל אהבתי את התכלית שלו זה מה שמשך אותי מלתחילה :)

Or Vana

New member
אוי גם אני רציתי לעשות את הקעקוע הז

ה ברגל.. כשראיתי לראשונה את לאב מטאל ישר ידעתי שאני רוצה את הקעקוע הזה ברגל :) אבל עד שאני יעשה קעקוע :\\ עוד הרבה מאד זמן

זה מזכיר את הסמל הבית חולים.. ../images/Emo6.gif

חחחח רעיון נחמד, אם כי במקומך הייתי מוותרת על עניין הנחשים שכרוכים סביב העמוד.. בגלל שזה יראה כאילו קיעקעקת פראמדיק על הגב..

Or Vana

New member
חחחחחח

אבל הנחשים..זה מה שעושה את זה..זה לא יהיה יפה בלי :S

Blade Of Fire

New member
קעקוע של HIM

נראה לי הדבר הכי טיפשי לעשות... בכלל קעקוע עם שם\סמל של להקה כלשהי....

Blade Of Fire

New member
אה! צאו מזה!!

זה כאילו אנשים לא מכירים את הלהקה בכלל.. זה לא במאת אומר משו... זה שוילה הסטלן הזה ראה את זה באמצע הזיה\חלום והחליט שזה מסמל אהבה ומוות יד ביד או בולשיט כזה לא אומר שזה נכון! חוצמזה-זה פנטגרם עם לב! פנטגרם לא משמל מוות.. הוא בקושי מסמל שטן! ותודו בזה. HIM יעשו מוזיקה מעאפנה בסופו של דבר וירדו מגדולתם... כמו כל להקה בתולדות ההיסטוריה.... ואז הקעקוע יישאר שם כהערצה ללהקה שכבר לא קיימת...

Heaven Tonight

New member
אממ..

וחוץ מזה..גם אם וילה פירש את זה ככה..שיהיה.. לפי דעתי זה עדיין יפה.. והסמל עצמו יפה.. ולא בגלל שהוא של HIM..!!

Shitgoose19

New member
לזה שיש לו בעיה עם הסמל של HIM

תחשוב מה שאתה רוצה ושתיהיה לי רק בריא אבל תכלס? התגובה שלך לא במקום ולדעתי זה שטויות מה שאתה אומר כל אחד עושה מה שטוב לו והרבה אנשים פה ובכלל בדיעה שווילה נתן לזה משמעות (לHEARTAGRAM) ואנחנו קיבלנו את זה.. האהבה של HIM תישאר לנצח כמו גם הקעקוע

למעלה