קעקועים & פירסינג

מה שאני רואה

זה בחורה יפה שהשחיתה לעצמה את הפנים עם פירסינג

ולגבי התמונה השניה - למה זה טוב? זה לא עושה לי נעים בבטן..

נטשקה11

New member
אוקיי הבנתי

תראי לי יש את כול העגילים המופיעים בתמונות האלה ועוד אחד באזור אינטימי יותר וקעקוע די גדול
זה עניין של טעם.... יש אנשים שיסתכלו על זה כהשחטה יש אחרים שיסתכלו על זה כקישוטים.
איך אני יכולה לתאר את זה, לפני שהתקעקעתי ועשיתי את העגילים הרגשתי שהגוף שלי ריק.

איש, איש באמונתו..

למרות שאני לגמרי קליל השלמות..את יודעת כמה דברים מרגישים לי נכון ולאחרים נראים פסיכים?

יש בזה משהו פרוע ומצד שני משהו אישי

לכן זה מדליק\ כי חלק מהקעקועים לא כולם רואים אלא רק מי שבמצב אינטימי איתך וכנ"ל הפירסינגים.
אני שונא פירסינג בשפה התחתונה למשל, ופחות אוהב בגבה, אבל בפיטמה למשל בטבור ובלשון ידליק אותי.
קעקועים בצלעות זה יפה וסקסי

Roeiii1

New member
לא אוהב

לא ממש אוהב

קעקועים זה לא מושך אותי,בלי קשר אני לא כזה אוהב בכללי..יש כאלו לדוגמא עושות קעקוע בגב התחתון או בבטן,מעדיף שלא.אם זה קעקוע ביד אין לי בעיה

גם פירסינגים אני לא אוהב,אולי באף זה חמוד
אבל לא בלשון,לא בפטמה וגם לא בפופיק(טוב נו אני לא אובייקטיבי,יש לי פטיש לפופיק).פירסינג בפופיק זה יפה אבל אני הייתי מעדיף כמובן בלי

Hastelloy

New member
אותי זה קצת מגעיל לפעמים בעיקר שזה יותר מידי

ובכל הגוף.

yame1212

New member
מחרמן במידה

לאהוב קעקועים ופירסינג זה מאוד אישי ושונה לכל אחד

אני חושבת שכל דבר שהוא מידתי ולא מוגזם הוא יפה אבל הכי נכון לבדוק את זה עם בן הזוג

Anigodin75

Member
יותר טוב שאני לא אגיד את דעתי אז אני רק אספר על קטע שבו שון קונרי התארח באחת מתכניות האירוח האלה שמארחות אנשים כמוהו שמתארחים.
בראיון הוא סיפר על קעקוע במקום מאוד אסטרטגי עם הכיתוב Scotland, אבל כשהוא שמח אז רואים שם
Scotland my love....

avivi80

New member
פירסינג

אוהב מאוד פירסינגים וקעקועים ואשמח להכיר מישהי שיש לה

למעלה