קעקועים וMRI?

B B A

New member
90% מסוגי הדיו מכילים מתכות

ממש לא רק אלה שנעשים בכלא.

י ר ד נ י

New member
חח לא ראיתי תתגובות של אנשים..

מסתבר שהרבה רואים. סדרה מדהימה!! וכמו שהוא אמר בסדרה, זה קעקועים שנעשו בכלא ויש בהם סוגי מתכות שונות מהדיו של הקעקועים הרגילים.. וגם אל תאמין לכל מה שאתה רואה בטלויזיה..

2000Whitestar

New member
אוקיי..

אז בקטע הזה יש לי טיפה הבנה. המיתוס הזה אגדה לחלוטין. מה שרואים בהאוס לא מדויק את מבינים... :] בדיקות האם אר איי כבר לא מסוכנות או פוגעות כמו פעם והן לא מהוות סכנה לקעקועים. נכון פעם היה בעיה עם הקעקועים מכיוון שהמכשיר היה בעל עוצמה גבוהה מדי. (לכן אנשים יצאו עם כאב ראש..כאב עיניים. וכו.. באמת שאין לך מה לדאוג.

IceCold 3000

New member
נראה לי שהיא שאלה משהו אחר

כי זה עדיין כמו מגנט ואולי באמת יש דיו שמכיל מתכות כבדות וזה פשוט ימשוך את הדיו זאת היתה שאלה , אם לא תקנו אותי, שאם זה ככה יכול לפגוע. זה שיש סיכוי לכאבי ראש זה יכול לקרות גם מלדבר עם מישהו.. חחח

misplaced

New member
../images/Emo221.gifמה שהיה בהאוס דווקא מדוייק

מדובר בקעקועי כלא, משמע דיו מאולתר ולא הדיו הנפוץ בסטודיואים ועל כן רמת הברזל בו שונה. זה נכון שזה לא פוגע בקעקועים כיום וזה נכון שהם מתנפחים מעט. עשו לי MRI ובעודי צופה בפרק נזכרתי שאת הטראגוס לא הוצאתי...[את הנזם וכל השאר נדמה לי שכן אבל לטראגוס לא הייתה אופצייה כי הבארבל סגור טוב טוב]

dead fish

New member
כן יש או לפחות בעבר היה בזה משהו...

היות וחלק מצבעי הדיו השונים מבוססים (אולי היום כבר לא אבל בעבר כן) על מתכות שונות ו-MRI זה סוג של צילום שמשתמש בשדות מגנטיים יכול/יכל להיווצר מצב של נפיחות באזור, צריבה, לעיתים כוויה ולכן מומלץ להתייעץ עם מי שמפנה לבדיקה במידה ויש לך קעקוע.... אני לא בטוחה לגבי הרכיבים שיש בדיו בימים אלו (אבל לא בעייה לברר), אני זוכרת שקראתי איפושהו על זה כש"חקרתי" על הנושא של קעקועים לפני שהתקעקעתי... תנסי לחפש בגוגל או משהו מאמרים בנושא....

B B A

New member
הקעקועים לא מתפוצצים ב MRI

אבל הם בהחלט מתנפחים מעט. אם יש לך קעקוע שחור אתה ממש תוכל לראות אותו בבירור מתרומם מעל פני העור. שמעתי בעבר כמה אנשי רפואה שאמרו כי מרכיבי המתכות שבקעקוע יכולים לשבש את הבדיקה ולכן גם אתה מתבקש להוריד כל תכשיט ועגיל שעל גופך לפני הבדיקה, אבל לדעתי עדיף שתציבי את השאלה הזאת בפני רופא.

ELA17

New member
נכון..אני עשיתי שנה שעברה MRI

והייתי צריכה להוריד עגילים

גם אני עשיתי MRI

ולא אמרו לי שום דבר בקשר לעגיל בלשון,בטבור ובאף. אבל כשהגיעו התוצאות היה רשום "הפרעות תזוזה גוברות במהלך הבדיקה.." וגם היה רשום שבגלל ההפרעות הללו לא הייתה תוצאה טובה. אין לי מושג אם זה קשור אבל לזה שלא הורדתי את העגילים..ובכלל לא הרגשתי אותם זזים במהלך הבדיקה. זאת בדיקה מאוד קשה לאוזניים. נכנסתי לשם והרגשתי שמתפוצצות לי האוזניים והמוח גם כן..הרעש הזה נוראי =|

ELA17

New member
חחח כן תכלס.. לי אשכרה אמרו

תנסי לבלוע כמה שפחות רוק ולנשום עמוק [כי הצילום היה לפנים].. כי כל תזוזה קטנה נקלטת ומפריעה לצילום. אבל באמת מוזר שלא אמרו לך להוריד את העגילים..

IceCold 3000

New member
אולי הם לא ראו

זה לא כזה בעיה לא לא לשים לב שיש לך עגיל בלשון ובטבור אז היית צריכה להגיד להם משום מה כי זה לא צחוק. ובאף אין לי מושג אולי יש לך נקודה קטנה והרופא שכח תמשקפיים באותו היום חחח..

chonkin

New member
אמ אר איי

אמ אר איי זהו צילום שעובד על תהודה מגנטית. בעקרון תלוי איפה עושים לך את האמ אר איי ואיפה יש לך פירסינגים/קעקועים. עשו לי לפניי כשמונה חודשים אמ אר איי בברך.....ולא ביקשו ממני להוריד שום מתכת, עם השרשרת,העגילים, הצמידים...עם הכל נשארתי. בכל מקרה, הרעש אכן נוראי. אבל היה מגניב. הרגשתי כמו במשחק מחשב :)

Shotgun joe

New member
אוי!

אמ אר איי זה סיוט עולמי! עשיתי אתמול, אתה שוכב בתוך מין צינור כזה..ואז המכונה מתחילה לעשות רעשים של מסיבת טראנסים בתוך הראש שלך... ואחרי רבע שעה מזריקים לך איזה משהו... ובגלל שהרופא המפגר הזה לא מבין כלום קרס לי ווריד ! והייתי צריך לשכב שם חצי שעה והרגשתי כאילו היד שלי עומדת להתפוצץ! סיוט!!!!! אהה והייתי צריך להוריד את העגילים

למעלה