קעקועים וMRI?

קעקועים וMRI?

זה בעייתי? למה סביר להניח שאני אעבור עוד בדיקות כאלו בחיי, בתקווה שלא.. אבל.... אז.. מה תשובה?

Pink Pig

New member
../images/Emo41.gifאזהו, שמסתבר שלא.

יש מיתוס שבסריקות האלה הקעקוע מתפוצץ, אבל זה סתם מיתוס.

ohadn747

New member
לא לא לא.. אז ככה

כאשר עושים MRI חייבים להוריד את כל הפירסים כי הם יכולים להתלש מהגוף (נמשכים בעוצמה ממש חזקה) בקשר לקעקועים,רק אם יש סוגים שונים של מתכות בצבע הקעקוע אז הוא ממש יכול לכאוב (חח ראיתי את זה בתוכנית האוס! היה שם אסיר בכלא שהיו צריכים לעשות לו MRI ואז כזה הוא צרח מכאבים כי כל הקעקועים שלו כמעט יצאו מהעור)

../images/Emo28.gif אפשר לשאול מזה MRI ? מזה

עושה?

Shotgun joe

New member
זה...

בדיקת אולטראסאונד שכזאת, בתוך מין גליל כזה ענק.. אני נוסע היום לעשות-brain mri אז אני לא ממש יודע בדיוק מה זה..

תשובה כללית מידי

אבל לא חשוב, אמא הרגיעה אותי (אני צריכה לעשות בדיקת אולטראסאונד והיא לא אותה בדיקה)

זה מגנטיק משהו...

נכנסת למין גליל כזה(מאוד קלסטרופובי) ואז יש בום בום בום כזה(
) ופשוט מקבלים 'תמונה' של המוח או כל חלק אחר בגוף

IceCold 3000

New member
גם אני ראיתי

הוא אמר שיש סוגים של דיו שמכילים מתכות כבדות והמתקן הזה הוא מגנט אחד ענקי וזה פשוט מושך את כל מה שמתכתי מהגוף שלך.. לא נראה לי שדיו ביש בסטודיו באמת יש מתכות כבדות רק במקומות לא סטרילים בטח אבל כמובן עדיף לגשת לפיסר ולברר מה מכיל הדיו..

Pink Pig

New member
אז כנראה שלא ראית "מכסחי המיתוסים"

שהם הכניסו סוגים של דיו קעקוע למכונת סריקה ולא קרה כלום פרט ללחומר ממש ממש חזק שלא משתמשים בו לקעקועים.

B B A

New member
ותוכניות טלוויזיה אמריקאיות הן מקור

ראשון לאמינות. כמו שב-CSI לוקח 2 דקות לבצע בדיקת D.N.A (מה שבמציאות לוקח 6 שבועות) וכמו שבמשמר המפרץ הקורבנות מתעוררים אחרי שמנשימים אותם ומשתעלים מים.

Cold As Death

New member
חחחח...ראית האוס?

זה רק קעקועים שמכילים מתכות...לדוגמר כאלה שעושים בכלא.

למעלה