סבבה אמנות השרשור-מישהו?
A aureliano1 New member 24/9/06 #17 ביננו? כל עוד זה לא ציור של "כל הקצינים לאבדון" שמופיע לך על המצח אין שום בעיה למפק"ץ שלי יש קעקוע על הכתף - לא הפריע לו יותר מדי
ביננו? כל עוד זה לא ציור של "כל הקצינים לאבדון" שמופיע לך על המצח אין שום בעיה למפק"ץ שלי יש קעקוע על הכתף - לא הפריע לו יותר מדי
S shR4 New member 24/9/06 #18 לכולם פה.. אני משרת ביחידה מובחרת, "מגלן" ויש לי קעקוע ענק בגב, וזה לא מפריע לאף אחד.. The DRH- אתה עוד ילד..
לכולם פה.. אני משרת ביחידה מובחרת, "מגלן" ויש לי קעקוע ענק בגב, וזה לא מפריע לאף אחד.. The DRH- אתה עוד ילד..
G GGG12345 New member 24/9/06 #21 לכול-ן(!) פה... אני משרת ביחידה ממשולש הקודש של צה"ל, "גולני", ויש לי קעקוע ענקי על התחת, ודוגרי זה מפריע רק לי.
לכול-ן(!) פה... אני משרת ביחידה ממשולש הקודש של צה"ל, "גולני", ויש לי קעקוע ענקי על התחת, ודוגרי זה מפריע רק לי.
T The DRH New member 24/9/06 #22 אנשים הורסים את הגוף שלהם כדי להרשים אחרים או לעלות לעצמם את הביטחון העצמי. ואני עוד ילד?
W W i l d T h i n g New member 24/9/06 #25 טוב קוקי, אתה מכיר את כולם ויודע את הסיבה של כל אחד ואחד לעשות קעקוע.
S samata New member 24/9/06 #38 זאת דעתך והוויכוח הזה סתמי...אפשר לעמוד פה עד שנגיע לגיל 100 ושכל אחד יגיד "דוחה" / "יפה".
T The DRH New member 24/9/06 #40 אבל זה מה שכתבתי בהודעה הראשונה שלי שזו דעתי. אז למה התחילו להתווכח איתי?
S samata New member 24/9/06 #45 ביקשת סיבה ל-למה זה כדאי וקיבלת אותה. אז או שתשתוק ותקבל את זה שאחרים כן אוהבים את זה או שתמשיך לחפור לנו על המח שזה מכוער, טפשי ומה שלא תגיד.
ביקשת סיבה ל-למה זה כדאי וקיבלת אותה. אז או שתשתוק ותקבל את זה שאחרים כן אוהבים את זה או שתמשיך לחפור לנו על המח שזה מכוער, טפשי ומה שלא תגיד.
S sexytomato New member 25/9/06 #58 אני מסכימה איתך חלקית אני לא חושבת שקעקועים זה דוחה, בכלל לא, אני רואה את זה כסוג של אומנות. אבל הקעקוע הזה ברמה כ"כ נמוכה... שזה באמת דוחה.
אני מסכימה איתך חלקית אני לא חושבת שקעקועים זה דוחה, בכלל לא, אני רואה את זה כסוג של אומנות. אבל הקעקוע הזה ברמה כ"כ נמוכה... שזה באמת דוחה.
S samata New member 25/9/06 #59 נמוכה?! אפשר להתווכח אם זה יפה או לא..אבל בחייאת, הציור כשלעצמו נראה פשוט מעולה (ואני יודע כמעט בוודאות שזה נעשה אצל אחד המקעקעים הטובים בארץ..ברח לי השם שלו, אבל הוא יושב בדיזינגוף).
נמוכה?! אפשר להתווכח אם זה יפה או לא..אבל בחייאת, הציור כשלעצמו נראה פשוט מעולה (ואני יודע כמעט בוודאות שזה נעשה אצל אחד המקעקעים הטובים בארץ..ברח לי השם שלו, אבל הוא יושב בדיזינגוף).
ש שתיים קאסטה בחמש New member 25/9/06 #67 אז מה? הציור ברמה נמוכה תסתכל על הידיים, על הכובע, ובכלל על איכות הציור עצמו, זה לא קעקוע ברמה גבוהה. מה גם שיש את הסמל הדוחה של מכבי למטה.
אז מה? הציור ברמה נמוכה תסתכל על הידיים, על הכובע, ובכלל על איכות הציור עצמו, זה לא קעקוע ברמה גבוהה. מה גם שיש את הסמל הדוחה של מכבי למטה.