קעקועים בצה"ל.

ofer16

New member
אסור - השחתת רכוש צה"ל

אבל אם תעשה במקום שלא רואים, אז אף אחד לא יידע... חוצמזה, תמיד אפשר להגיד שזה היה לך עוד לפני הגיוס (כמובן רק אם זה במקום שלא רואים בדר"כ).

demoloc

New member
מישהו צריך לברר את זה

כי אני חושב שכתוב שבשום אופן לא מתייחסים (ע"פ החוק לפחות) לחייל בתור רכוש צה"ל

"השחתת רכוש צה"ל"?! ../images/Emo12.gif

WTF?! ואם הוא עושה קעקוע >>הרבה<< לפני הגיוס? (נגיד גיל 16 וחצי) אז הוא לא רכוש צה"ל.... וחוצמזה... למה שלצבא יהיה איכפת מקעקועים?

Agenst the wind

New member
באמת?!?!?- יש לי חדשות בשבילך:

חיילים הם ועוד איך רוכש צה"ל!. חשוב מאוד שתדע את זה- אסור לך להחליט סתם ככה לצאת מהמערכת הזאת רק בא לך, זה מה שנקרא "לערוק". נכנסים לכלא על דבר כזה...

Osirus

New member
זה לא הופך אותך לרכוש

כמו שאסור לך לברוח מהכלא (גם כלא אזרחי), אבל עדיין אתה לא רכוש הכלא.

מייבל

New member
ועוד איך חיילים הם רכוש צה"ל...

יש לי חברה שהתעלפה במהלך הטירונות והיא נשפטה על פגיעה ברכוש צה"ל.

מייבל

New member
ואתה מדבר מניסיון?!

לא... כי לפי התגובה שלך נשמע כאילו אתה המומחה הגדול לענייני צבא ורק אתה יודע מה קורה באמת בבסיסים.

גיא246890

New member
הם כן!!

אני מכיר מישהי שהשתזפה יותר מידי ונשפטה על פגיעה ברכוש צה"ל.

תתפרע

באיזה חלק בגוף אתה מתכוון לעשות? בעיקרון יש סיכוי שאם נגיד תעשה עם היד והוא יהיה גלוי...יגידו לך ללכת עם שרוולים למטה. אבל זה לא תמיד ככה. פשוט אני מכירה מישהי שיש לה קעקוע גלוי ואמרו לה ללכת עם שרוולים למטה, ומצד שני משרתת איתי מישהי שיש לה קעקוע גדול על היד ולא אמרו לה כלום..

וכמובן

כמו שאמרו לפניי, יכולים לשפוט אותך אם יצוץ עליך קעקוע חדש..[וזה כמובן תלוי במפקדים שלך]

Young MC

New member
לא מומלץ..

עזוב מדיניות, הקעקוע צריך לנשום, וכיודע המדים של צה"ל לא נושמים P: ובכלל בקורס אתה תרוץ ותזיע די הרבה... זה גם לא בריא וגם מציק וכואב עצה שלי - תחכה לרגילה
ובלי קשר, אני רוצה לעשות קעקוע של הסמל סיני לאהבה מאחורי הכתף אבל אני לא כ"כ סגור על עצמי P:

bery18

New member
בואינה אתה לא תעליב

את הזאב שיש לי בגב...הוא אמר שאתה מכוער וטיפשי לדעתו

*הכנס

במהלך השירות אסור לעשות הרבה דברים. אבל מה שלא יודעים-לא פוגע בפאפאחד

למעלה