קסנדרה חביבה.. H-)

קסנדרה חביבה.. H-)

אני מנסה להבין.. ארבל,כותב אצלכם בפורום שיריו נבחרים כהודעות נבחרות (לא על ידיך..) ואת,במקום לפרגן מתעמרת בו כי סגנונו אינו לרוחך ? מה הקטע קסנדרה מחקת אותו-כי... נגמרו לך המילים ? מה הקטע קסנדרה.. אולי אין לך יכולת ספרותית נאותה-בעצמך.. או את על תקן של מבקרת מתוסכלת ? למה למחוק כשרון אפילו שאינו לרוחך ? הסבירי לי ואבין.. ואם לא אבין... אז יהיה פה שמח יבואו עוד ועוד לא נעים קסנדרה.. החזירי הארבלון מיד !! מרק.

softy

New member
דון קישוט דה לה שמטה...

הגיע גם לכאן, הוא תמיד נלחם את מלחמותיהם של אחרים, בשם הצדק הוא לא מפסיק לאיים, הונדליזם אצלו זה ערך עליון, הוא מכנה כותבים בשמות גנאי שמתאימים כמו כפפה ליד שלו. דון קישוט! יש כאן מנהלת והיא ורק היא תקבע מה יהיו התכנים בפורום שלה, אתה בכלל חזור לתא שלך ואל תתערב בהתנצחויות לא לך, תן לארבל לנהל את המלחמות שלו לבד, תהיה בטוח שהוא יותר טוב ממך בקטע הזה. אתה רק יכול להזיק לו. בנתוש? שנתוש.

מלחמות ביניכם לא כאן....

1.התכנים לא נקבעים על ידי המנהלת אלא על ידי הנהלת הפורומים. 2.התכנים שנקבעו-ספרות ושירה !! 3.קסנדרה ניסתה לכפות סיגנון כתיבה וזאת פגיעה בחופש הביטוי. 4. קסנדרה נהגה להתבטא בשפה זולה ובלתי מכובדת אם שיר לא מצא חן בעיניה ואפילו אם רק בגלל שנכתב בחרוזסים ולא בסגנון הכתיבה המודרני האהוב עליה. 5.קסנדרה עירבה רגשות אישיים עם דרישות התפקיד ממנה. 6.קסנדרה ניסתה למנוע תגובת גולשים על יוצרים אחרים כי עצם התגובה איננה שיר או יצירה ספרותית,מה שלא היה מקובל על הגולשים. היינו חפצים בפורום איכותי אך חי!!! ובלי תגובות הוא היה אנמי ומשעמם טרם זמנה של ``חבורת הנוודים``. 7.התכסחותך עם אנשי פורום +40 איננה ראוייה שתגיע לכאן.זכותך להגיב לעניין עצמו לגיטימית תמיד. שבת שלום.

softy

New member
אולי אתה לא זוכר

אבל קסנדרה בסך הכל ניסתה להגן על הפורום שלה כשאתה החלטת לגרש אחת מהכותבות החדשות. `` קישטא `` אמרת לה. זוכר??? אז תגיד אתה זה לא לגיטימי בעינייך שמנהלת הפורום א. תצא להגנתה של הכותבת החדשה שהבהלת אותה. ב. תוקיע אותך על המעשה הנלוז שעשית ג. לא אתן לארחי פרחי כמו הקקטוס שיאים על נפש עדינה כמו קסנדרה, אני בטוח שלא אתה הוא זה שהזמנת אותו לכאן כדי להגן על חופש הביטוי שלך. הוא כמו נשר חג ממעל לחפש נבלות, ואני כמו הציד שעומד עם הרובה למטה כדי לירט אותו בכל פעם שהוא רואה יצור חי ומנסה לעוט עליו. כזה אני נלסון מנדלה במהדורת תפוז.

הגולשת הצהירה שאיננה כותבת!!!!

היא רק הציצה חד פעמית היתה מלאה ברעיונות בקשר לסיגנונות כתיבה !!! אתה מבין?????--באה לקרוא שירה בלי לקנות ספר שירה,ממש בחינם ומייעצת למשוררים כיצד לכתוב?!-ניראה לך?? ומי תקע לך כף מי עומד מאחורי הזהות של ינטל??!!-לי היו החשדות שלי!!!והם לגיטימיים----היו דברים מעולם!!

סופטי-עוף מפה סכיזופרן..

אתה-מנבל פה הראשי בתפוז!!!! אותך-הקיאו החוצה כולם-בארבעים פלוס.. בעיקר הנשים-תרנגול ללא כיסוי!!! פתחת ג`וחה חדשה להשתלחויות בניהולך לך לשם ושתוק בכל המקומות האחרים לך,ברח מפה סכיזופרן טעון אשפוז כולם כבר מכירים אותך ואת שפלותך שאלתי שאלה סבירה ונורמלית את קסנדרה אני מקווה-שהיא תענה ולא אתה - מוכפל ניקים ואישיויות בעייתיות. מרק.

ארבל-במלחמה כמו במלחמה B-)

לדאבוני-הרכיכה המכונה סופטי משוטטת כמו נשמה תועה בכל פורום.. ומחפשת ריב ומדון.. אני הייתי הראשון שעלה על אישיותו הטעונה אשפוז עם הזמן,האחרים כבר מכירים את בעיתיותו אפילו לצ`אט הוא הגיע ונטפל לנשים סוטה-במובן הפשוט של המילה ולגבי קסנדרה-בסה``כ .. ביקשתי התיחסות לחסימה התמוהה מרק.

חוצפה שלא תיאמן

רצ``ב הודעת גולש(תגובה) מפורום ``על כוס קפה חוצפה שלא תיאמן מצד ``תפוז``ו ariegur אם נחסמת על ידי גורם רשמי מ``תפוז`` - זה פשוט פשע. אין שום דבר בכתיבתך שמצדיק פעולה שכזו. אריה

*קסנדרה

New member
למרקי קקטוס - הסבר

למרקי קקטוס שלום אכן ארבל כותב בפורום זה, ואכבד אותו בשל כך, ככל כותב אחר... כולם היו בניי... שירו יצא כהודעה נבחרת ועל כך קיבל את ברכתי, (דפדף לאחור). אין זה רלוונטי אם סגנונו לרוחי או לא, ואגב אין לי בעיה עם סגנון כתיבתו של ארבל, היא מייצגת אותו, לא אותי. תגובה שאינה קשורה כלל לשירה נמחקה כי המלים לא תאמו את רוח הפורום, ותו לא. לגבי היכולת הספרותית שלי, זו לא הבמה שבה אוכל לפרוס לפניך, אשמח לפרט לך אם זה כלל מעניין אותך, מהם כישוריי בתחום. ובעצם אני מגיבה ומשיבה לך כבקשתך, כי כתבת לי, ``הסבירי לי ואבין..`` אז הנה אני מסבירה, איני מזלזלת באיש, ותמיד אגיב ואתייחס לכל כותב או פונה אלי באשר הוא. לגבי המשכו של המשפט, ``אם לא אבין אז,,,,,,``, אז כל מי שרוצה לכתוב פה מוזמן, זה רק יתרום לפורום, יפרה וירחיב את מעגל הכותבים. ואם בבוא היום מסיבה שתהא מוצדקת, איאלץ למחוק הודעה או להגביל משתמש, וגם יהיה זה ארבל מהכרמל, את הדו``ח אני חייבת להנהלת תפוז, ולא לך, עם כל הכבוד שאני רוכשת לך כבר מראש. (היות ואין לי סיבה אחרת לא לרכוש לך כבוד). אז שוב שתהייה לך שבת שלום קסנדרה

ההסבר ככה-ככה,עובר טסט,בקושי.. B-)

צוחק כעת.. כפי שלימדתני קרני מוידויים אם את מכירה.. מרק.

למעלה