קסנדרה היקרה :)

קסנדרה היקרה :)

ברכות לרגל המינוי ! אינך יודעת עד כמה מאושרת אני לראות את השם שלך מתנוסס שם למעלה אין יותר ראויה ממך לתפקיד... כך בכל אופן אני חושבת סמוכה ובטוחה אני כי תעטפי את כולם ברוחך שאינה יודעת מנוח ;-) ובהרבה אהבה וכמובן ביצירותיך שאת ערכם הריגשי קשה לאמוד במילים וזאת העת אולי ללחוש לך - שמכתבים רבים מסוקרנים, ואולי נבוכים יהיה נאות יותר להגדירם, קיבלתי אודות אותה קסנדרה המופלאה המשתתפת בפורום - ואמרתי להם בפשטות - אם אתם מעריצים אותה - כתבו לה אל תבזבזו את זמנכם בלכתוב לי :) עתה הם כולם בידך... שאי ברכה יקירה ! ושתשכון עליך רוח היצירה תמיד ממני בהערכה ובהערצה כנה ענבל

*קסנדרה

New member
מלאך היקרה ריגשת אותי, עד מאוד

למלאך חברתי הצעירה והיקרה הצלחת לרגש אותי עד דמעות דמעות אושר כמובן. הנך יודעת עד כמה אני מעריכה ומעריצה את כתיבתך ועד כמה דעתך נחשבת בעיניי. תודה מעומק לבי. אני אכן, אחבק את כולם, באהבה, בחום וברגש. מי ייתן ואצליח להפיח בפורום את אותה חיות שהפחת את. תודה נרגשת קסנדרה

softy

New member
קסנדרה המקסימה !!!

מצטרף לברכות של ענבל. כמוה אני בטוח שתצליחי. אני מצידי אנסה לעשות יחסי ציבור בין מכרי ביתר הפורומים כדי שיותר ויותר אנשים יוכלו להחשף ליצירות המופלאות שזכינו לקרוא כאן בפורום. אגב, סליחה על ההעדרות הממושכת, יש גם חיים שם בחוץ את יודעת. ;-) סופטי.

הקשתית*

New member
מצטרפת לברכות ואיחולים B-)

הצצתי נכנסתי ולא התפלאתי,על המינוי החדש. אז למרות הצער על הפרידה מענבל, אין לי ספק , שהמינוי החדש במקומו, ומאחלת לך הרבה הצלחה ונשתדל לעזור כמה שאפשר... בידידות רבה הקשתית

*קסנדרה

New member
תודה לחברתי הקשתית

לקשתית חברה יקרה סומכת אני עלייך שתהייה לי לעזר אבל היי, אני רוצה לראות עוד מיצירותייך הנפלאות התגעגעתי תודה על האיחולים והפרגון בידידות קסנדרה

*קסנדרה

New member
תודה סופטי :)

לסופטי מי מאושר יותר ממני על חזרתך??? אולי ענבל :) תודה על האיחולים והפרגון היי חבר תכתוב כבר משהו..... בידידות קסנדרה

*קסנדרה

New member
יש אמונה ותקווה :)

לענבל היקרה המון בזכותך ובזכות הכותבים-יוצרים הנהדרים בפורום זה קסנדרה

שון33

New member
היכן את?

התגעגעתי... השתנו כאן היוצרות... הנעדרתי כל כך הרבה?... ק.ב. (...שלך)

שון...

האוכל להפנות את אותה שאלה אליך ?! הסתיימו אז דברינו עם המילה צרות - ולאן מאז... נעלמו עקבותיך אפילו מישהי (מאוד מסויימת) חיפשה אותך דרך האי מייל שלי מקווה שאכן ביצעת את השינויים הנחוצים לך :) ושמחה לראותך כאן שוב... באשר לשינויים... הממממ - הם עבר ואנחנו בהווה עם פנינו לעתיד העבר לא מעניין, תאמין לי אגב - אני התגעגעתי יותר העיניין הוא שלא ידעתי הכיצד לבוא בפניה אליך ;-) ובוחרת בחתימה (ללא הסוגריים) בהערצה, שלך תמיד ענבל

שון33

New member
מי המחפש ומי המוצא..

אכן חלק מה``צרות `` תמו ונפטרו על הצד הטוב ביות, ויש לקוות שנתראה כאן יותר... בזמן שלא היינו בקשר חשבתי עליך.... רוצה לראות אותך בשר ודם.... רוח חדשה נושבת בשדותיי, כולי תקווה שהיא תביא למוזות חדשות ומה אצלך? מי נוגע בליבך המשתוקק לריגושים?.. ואיך עוברת עליך חופשת הסימסטר? גילית משוררים וסופרים חדשים או שנזכרת בותיקים? חממי את לבי בתשובתך שלך ק.ב.

המוצא גם מוצא :)

כל כך רבים הן השאלות... ונראה שבחרתי לענות רק על אחת - כי כל השאר אני מניחה שכאן זה לא מקומן ;-) ובכן גיליתי משורר חדש - שמפיח חיים כל פעם בליבי וממלא אותי בריגושים - כן, גיליתי אותו ומגלה כל פעם מחדש הוא זה שכתב את המילים : ``אני טיפת דמעה מרה, צורחת את לחייך - שוב לבדך ? אני האכזבה ! אני טיפת הגשם, היורה, שוטף הכל, פותח דף חדש. אני תקווה !`` אגב גיליתי סוף סוף מה מסתתר מאחורי אותן ראשי תיבות כשתפגוש בו תגיד לו תודה חמה, חמה ממני - אתה חייב להבטיח לי זאת ! אההה - ותמסור לו... סתם בשביל המוזה, וסתם בגלל שעודי זוכרת את הערצתו ליונה וולך ``בנקיק נסתר בצוקים אילה שותה מים מה לי ולה אלא צוקי לבי אלא מעין חיי אלא נסתר אילה מה לי ולה אלא אהבתי.`` שבת שלום :) ענבל

טעות וירטואלית ;-)

תענוג לכתוב אותו שוב... ``אני טיפת דמעה מרה, צורבת את לחייך - שוב לבדך ? אני האכזבה ! אני טיפת הגשם, היורה, שוטף הכל, פותח דף חדש. אני תקווה !``

שון33

New member
תודה, והינה האפרטיף...

סקיצה של משהו שאני מכין לבני ליום הולדתו ה-3 ...אני ארקום לך רק חלומות ורודים שלא תחלום זועה אני אסלול לך את דרכך היום שלא תסטה מחר אני אראה לך את טעיוית חיי אתה תחיה נכון אני אתן לך את כל כולי עד תום בלי לבקש דבר... ק.ב.

ולך המיני תרגימא ...

איך אוכל להשאירך ללא תגובה... נומה ילדי - י. פיכמן נומה, ילדי, נום וגדל ! בגנים רובץ הטל. בגנים הלילה רד שם פרחים צומחים בלאט. לילה - צל עליהם שט חרש הם צומחים בשנת גם אתה, פרחי הרך נום, ובשנתך צמח. :) לב אם - י. כהן בזרועות אמו שוכב ילד - ואוזנו ללב. - ``אמא ! מה זה שם דופק, שם בפנים תיק-תק, תיק-תק ?`` - זה הלב דופק רונן : ``יש לי ילד, ילד חן ואותו אני אוהב`` - כך דופק רונן הלב. תודה לך ! נהנית מכל מילה כתובה שלך ענבל

שון33

New member
אני מסמיק...ומודה ליונה

אגב קראת את החדש שלי מ20.2.01 לא הגבת... תגובתך חשובה לי מאוד. ק.ב.

למעלה