קסם...

t o t a l 17

New member
קסם...

זיכרון רחוק. טעם מתוק. רגש עמוק. ארומה מוכרת כל כך... מזמינה.. מלטפת.. חום עוטף בכיף, בחשק. מזרון לבן, בד בבד.הנרות על כינם, ולהבתם מרקדת לה בצד. הניח ראשו בחיקי. ידיי מלטפות שערו. אוזניו קשובות למקצב ליבי, שנחלש וגובר כרצונו. רדיו קרוב מנגן לו בלחש, מלודיה קסומה נשמעת עמום. ואני והוא שוכבים כך ביחד אחת בזרועות השני, ולפנינו עוד לילה עצום. עוד רגע קסום. עוד זיכרון שיחרץ היטב. בלב. מתכרבלת בין הזרועות. מעבירה את ידיי. נוגעת. מרימה את עיניי, הוא מחזיר לי מבט. אושר צרוף. הכל עטוף קסם. ואז נשיקה. רכה, מתוקה. שפתיים כה חמות. אדומות. מתוקות. כל כך מתוקות. להט. פתאום. חום.נשימות קצובות. נשיקה הפעם, ארוכה. מתמשכת. רטובה. לשון מתגלגלת. ושוב. והנה זה בא הלהט. תשוקה. יופי. אהבה. דאגה. משיכה. רואה את עינו כולו מלא אושר. שיניו לבנות כל כך. וחיוך של שמחה מרוח על פניו. פעם ועוד פעם, מעליו מתחתיו, לידו. איתו. שם בשבילו. בתוכו. היינו שניים עכשיו כבר. אחד איבוד שליטה. חום. תשוקה אמיתית חזקה לוהטת. מערבולת צבעים, נשימות קצובות, מהירות. ממרומי "מושבי" מביטה בעיניו,הוא נהנה מכל רגע. אוחזת היטב את כתפיו. הידיים מטיילות מרגישות את גופו. החם. מזיע. רטוב. הקצב גובר. הראש מסתחרר. ציפורניים כמעט ננעצות. בשיא עוטף ובקצב סוחף, מאבדת שליטה על הכל. אש.חום עצום מכף רגל ועד ראש, רעד בכל הגוף, עולה ועולה מערבולת, סחרחורת, הנאה- - - - -בום. נופלת. פתאום! חלשה. עייפה. מרכינה ראש אל צווארו. ריפיון. שיחרור. הסוף. חיוך. של אושר. הלב מתמלא. מוצף אהבה. קירבה. להבה. חיוך מלבב מעומק הלב, ובכי. דימעה ועוד דימעה של אושר. והוא מביט בי בעיניו העמוקות. שוכבת שוב בזרועותיו. עוצמת את עיניי. ובחיוך באושר בשלווה. נרדמת לאט.ישנה. ובסוף החלום אני מתעוררת פוקחת עיניי לרווחה.מחפשת בפחד.ונרגעת- רואה אותו לידי. ישן, עיניו עצומות. חיוך כה מתוק על שפתיו. אוהבת. בחום. באמת. השעון מתקתק, בקולו המרגיז! מעיר, מנפץ את הרגע. ובבכי כואב שהלילה נגמר, מסרבת לחזור למציאות. רוצה שוב להיות, רוצה שוב לשוב. להשאר כך תמיד .בין זרועותיו המגינת ולהרגיש לעד את חום הגוף. רוצה שיהיה לי אותו. לעוד לילה. לעוד נשיקה. לעוד חיבוק, לעוד נגיעה... ומה שנשאר זה זיכרון יפה, מתוק, וגעגוע עמוק לאהבה.

EYNATI

New member
"זה מה שנשאר

רק כמה רגעים... הרבה בדמיון .. מעט בחיים.."

למעלה