קסם

Gizmo15

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

למה לא שאלת אז
בכולופן, יש לי טינה מיוחדת למוצארט, אני לא מתה על המנגינות שלו, הן קרות ומהירות ומדויקות מדי לטעמי, מצד שני עכשיו אני מנגנת סונטה מקסימה שלו. בקיצור- יש יצירות שלו שאני שונאת, ויש יצירות שלו שאני אוהבת אבל אף אחת מהיצירות האהובות עליי היא לא של מוצארט^_^ למה אתה שואל

Gizmo15

New member
חחחחח../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo28.gif

למה לא שאלת אז
בכולופן, יש לי טינה מיוחדת למוצארט, אני לא מתה על המנגינות שלו, הן קרות ומהירות ומדויקות מדי לטעמי, מצד שני עכשיו אני מנגנת סונטה מקסימה שלו. בקיצור- יש יצירות שלו שאני שונאת, ויש יצירות שלו שאני אוהבת אבל אף אחת מהיצירות האהובות עליי היא לא של מוצארט^_^ למה אתה שואל

Gizmo15

New member
את מה../images/Emo35.gif../images/Emo28.gif

ממ.... תקשיב, אתה לא יכול לשפוט מלחין לפי היצירה הגדולה והמפורסמת שלו... זה היצירות הקטנות (14 עמודים ולא 40, כמו שאני מנגנת נניח) שעושות אותו... כמו זמרים- זה שלזמר הייתה יצירה אחת טובה, לא עושה אותו יוצר מהולל, אם רוב הדברים שהוא יוצר אלוהיים ומדהימים, אז הוא יוצר מהולל... מבין

הבנתי ../images/Emo13.gif

אבל זה היה בלי קשר ממש לרקוויאם, פשוט שמעתי את זה, וזה היה טוב, ונזכרתי במה שאמרת, ומוצרט נחשב ה-מלחין, וזהו. שאלתי את השאלה לא בצורה אממ.. הגנתית, אלא כי באמת רציתי לדעת.

Gizmo15

New member
חחחח, אין בעיות, אני מבינה..../images/Emo28.gif

אני פשוט אומרת שהיצירות המוכרות שלו הן באמת מקסימות, אבל ברגע שמגרדים מתחת לפני השטח... הוא אכן המלחין, היצירות שלו הן יפות ומאוד מתוחכמות ונעימות לאוזן, אבל ברגע שאתה בצד המבצע של העניין
זה נהיה בעייתי...

Minerva

New member
מכירה את העניין...

זה נכון לגבי מוזיקה רומנטית (המאה ה19)... אני לא ממש אוהבת לשמוע, אבל לבצא הזה כיף.

Minerva

New member
../images/Emo41.gifמוצארט...../images/Emo140.gif

הבעיה העקרית שלו היא שהוא... מממ... חי בתקופה בקלאסית, במאה ה18. אין כל ספק בליבי שאם היה נולד מאה שנים קודם לכן, הייתי סוגדת לו. כמובן שיש לא מעט יצירות שהן למדרות הכל שוות, והרבה כאלה שראויות להערכה, אבל הרוב נשמע לי בד"כ... פשוט... קלאסי מידי (כמו מוזיקה של תיאטרון בובות). אבל אם כבר הזכרת את הרקוויאם... הו... הוא נהדר. למרות ששמעתי רק חלקים ממנו. אבל אם זכור לי נכון הוא כתב אותו לפני שמת ואז הוא כבר התעמק הרבה בכתביו של באך (
), מה שיכול להסביר את העניין.

למעלה