קסם שמסם

evil me

New member
קסם שמסם

אני הוא האפל אני הוא ראש הרשע אני הוא האחד שאין שני לו הקסם של המגדל חלש ועלוב לי יש כוחות גדולים ועצומים- וכך גם למשרתים אותי לשבטי הטאוויש יש את הקסם שלהם כסילי המגדל הכריזו עלי כמועמד להוצאה להורג... אני קורא לכל הקוסמים החופשיים,ואנשי החופש בכלל: התעוררו! התאחדו! נערו את עול המגדל מעליכם! אופל- זה מה שיש כשמכבים את האור.

Yaronimus

New member
OC אתה יודע...

- אתה יודע שהרעים תמיד מפסידים בסוף..... -אני מריח תעמולה פאשיסטית שמדיפה ריח של ... -איזה דרך יש לך להוכיח שהקסם שלך יותר חזק משל האחרים.. זה די רמאות לא? -נראה לי שאובי ואן אמר שהצד הרע של השוורץ (;-]) מהיר יותר ומפתה יותר אבל הוא לא אמר שהוא חזק יותר. אני מניח שזה שאלה של נק´ השקפה - אני מניח שסאורון הייה קוסם חזק יותר אבל לא רומז אני חושב בשר הטבעות שהקסם הרשע יותר חזק מה שמוביל אותנו ל: - אני לא בטוח שצריך לעשות הפרדה בין קסם רשע (שאתה טוען שהוא חזק יותר) לבין קסם טוב. לדעתי קסם זה קסם. איך שמשתמשים בו ורמת הנסיון והידע של המשתמש - זה סיפור אחר. הבדלה בין רשע לטוב זה איך שאתה מחלק את העולם לפי ההשקפה שלך. אני טוב - ובגלל שהוא לא מסכים איתי הוא רשע. ולכן כל מה שהוא עושה זה רע. אז לכן הייתי מציע לך לבדוק את טענתך.. או במילים אחרות - IC ירונימוס ---------- "גור לך שד משאול!!! העלם מהארץ הטובה הזאת אשר אתה מטמא וחזור למעמקיו הבוערים של השאול, וקח איתך את שקריך הנתעבים אשר אתה משסה אותם באנשים הטובים אשר באדמה הזאת. אני קורא לאנשי העולם - התאחדו, והצילו את נס החיים! הבה נמגר ונתעורר מטומאה זו, ומנציגיה המאכלים כל חי ודומם על האדמה ושוטפים בה את רשעותם. הניפו דגל, לא נמות כאן ביגון!!!"

LeeRoy

New member
איך אתה יודע מיהו הרשע האמיתי?

לי זה ניראה שהמגדל האפור רוצה שליטה על הקוסמים וזה שווה שליטה על הקסם! EVIL ME לעומת זאת טוען שהקסם שלו חזק יותר ומנסה לשכנע אנשים לשרת את כוחות ה"אופל" (ומי לעזעזל אמר שאופל זה רע ואור זה טוב ושחור זה מרושע ולבן זה טוב ושרע זה רע וטוב זה טוב?). המגדל האפור אומר "כל מי שלא איתנו אנחנו נהרוג/נירצח/נחסל אותו" אז מה אתה חושב על הרעיון מי באמת מרושע? לחברי המיגדל האפור אסור לענות על ההודעה המסוימת הזאת!!!!!! מעבר לזה שהדעה שלכם לא מענינת אותי אישית, אתם משוחדים בנושא! ובאמת זאת לא התקפה על המגדל (אני מאמין בהתקפות פיסיות וכואבות!) זוהי דוגמא! רק רשע

Yaronimus

New member
תשובה

יש לך טענה נחמדה פה אבל רשע בהגדרתו לדעתי מדבר על הרס ושיבוש החיים מכוונת זדון ( סוג של אנארכיזם לתועלת עצמית) עדיין אני לא מסכים עם האמירה הדמגוגית שהקסם הרשע חזק יותר, כי לדעתי קסם הוא קסם.... אני חושב שהמגדל האפור אולי יסכים לרעיון האקדמיה אם יצא לך לקרוא שהוא פשרה... אני לא אומר שהמגדל האפור הוא טהור - להפך יש לו בעיות שעובדים עליהם אבל בניגוד לאחיין של דארת´ ויידר פה - המגדל האפור לא רודף את כל האוכ´. אתם כן!!! זה הקטע, שבעוד שה"טובים" (ולא המגדל ישירות אלא כל אזרח שעושה את עבודתו ופועל למען בניין הממלכה שלו) בונים אתם הורסים, וכמו שאני מכיר אותכם, גם אם תנצחו אז הכל יהיה אצלכם חרא.... זה למה קוראים לכם אופל כי אתם לא בעד נס החיים. אצלכם לא יפרחו האומנויות והמדעים. אצל הטובים הדגש על בנייה ושיפור.

IC או OC?

זו טענה יפה ומעניינת. היה נכון לגלות נקודות השקפה אחרות. ...ברוך הבא למשחק...

evil me

New member
דעתך לוקה בטימטום,לדעתי

אל נא תגיד "בהגדרה" יחד עם "לדעתי" באותו המשפט, זה עלול לגרום לאנשים לחשוב שאתה יודע על מה אתה מדבר. רשע-(רשעים,רשעי)- רע ביותר,עושה מעשים רעים. -רשע-רשעות- רוע לב,אכזריות. רע- מזיק,גורם צרות(כמה מתאים למגדל...) בנייה? הנאצים לא עסקו בבניה? (טילים בליסטיים,וולקסוואגן,חקר החלל, תעופת סילון,חקר גנטי,ועוד). למרות שבהיסוריה יחשבו לעד מעשיהם כ"רשעים" או "רעים". רוסיה הסטליניסטית? תמיד תחשב ל"רעה" או"מרשעת" למדינות המערב.ואני לא אתחיל להכנס למה שהם הביאו לעולם.(צ´רנוביל,כמעט מלחמה גרעינית וכו´) ישראל הרשעית - שמתנכלת לפלסטינאים קטנים שלא עושים להם כלום, כבר יותר מ-50 שנה מחרחרים מלחמות ומציתים את המזרח התיכון מחדש בכל פעם-רשעים... המדעים פורחים איפ שיש מדיניות לוחמנית. כשאתה חי על החרב אתה צריך לשאוף לחרב טובה יותר,שריון חזק יותר וריפוי טוב יותר. כשאתה קוסם שצריך לשרוד סביבה שבה אורקים,זומבים,שדים ורוחות מחליטים שלא מתאים להם שאתה שכן שלהם- אם לא תהיה חזק לא תשרוד... אין לך מושג על מה או עם מי אתה מדבר. אם ננצח יהיה חרא? מי רוצה לנצח? כנראה שאתה, עם שאיפות פאשיסטיות אימפראליסטיות מגלומניות - הדבר הראשון שאתה מדבר עליו הוא נצחון. אנחנו אופל טבעי,טהור,אין לנו דבר כזה כוונת זדון. אני אולי אכזר, אבל אני מאוד בעד נס החיים(הוא נס האל-חיים או מתים) כמו שאתם מתנגדים לקיומי ה"מפלצות" שמשרתות אותי. תודה. ההודעה נכתבה בתור דמות,כל מי שיפגע ויעלב יעשה זאת על אחריותו בלבד. כל מי שיתבכיין שפגעו בו מוציא את עצמו יותר אידיוט ממה שהוא באמת.

LeeRoy

New member
תשובה לתשובה

1.אני לא חלק מהאופל! מלבד זאת בלי הרס אין צמיחה. אם לא יהיו מילחמות לא יהיו צבאות וללוחמים לא יהיה ממה להתפרנס ואז רובם יאלצו להפוך לפורעי חוק שאפתנות בני האדם גורמת להם לחפש כוח (בכל צורה שרק תרצה כסם פיסי קסם...) ,וזוהי הסיבה שתמיד יהיה מי שיהרוס/יהרוג וכו´.

dianno

New member
למען האמת

וזה oc לגמרי, אני לא יודע עם ניחשת או ידעת, אך המגדל באמת במגעים (או היה במגעים ואריק לא עידכן אותי שכבר לא) עם האקדמיה על כך ששם תעבור ההכשרה ויצאי האקדמי יקבלו חברות במגדל. ומתי תבינו- אין קוסמים חופשיים ולא חופשיים- כל הקוסמים חופשיים!!! המגדל לא שולט על אף אחד, הוא כמו ארגון המהנדסים, רק בלי קרן פנסייה. וevil me, הקסם שלנו גם טוב וגם רע וגם אף אחד משני אלו וגם שני אלו יחד- כל קוסם יבחר לעצמו (המגדל בחיים לי יתערב בבחירה של אף אחד), כי קסם הוא קסם- וזה גם מוכייח שהקסם שלנו חזק יותר- הוא לא רק רע, הוא מעבר להפרדה המטופשת שאתה כה מקפיד עליה.

Yaronimus

New member
וואי! ../images/Emo12.gif :- ) ../images/Emo6.gif

אז הרעיון שלי (וגם של ירונימוס למעשה) מתחיל לשאת את פירותיו "ובחכמתו יעשה המגדל החלטה זו בכובד ראש, כך ישכין שלום ויקדים תרופה למכה" ירונימוס מ.ו. אני עדיין רוצה לדעת - האם המגדל נמצא בממלכת אמור?

התנגדות חריפה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

"- אתה יודע שהרעים תמיד מפסידים בסוף....." לא לא לא לא לא לא NO!!! זה רק באגדות קלסיים וסרטים אמרקאיים
בחיים האמיתיים (או הלארפים), זה 50\50 (למרות שאוויל מי כנראה סבור אחרת
)

simons

New member
מעניין, אבל בכל זאת

OC מה גורם לך לחשוב שהוא רע? (מלבד נעובדה שהוא חוזר ומזכיר זאת, הוא לא ממש אובייקטיבי) האם הוא עשה לך משהו נוראי? האם ידוע לך על מעשה נוראי שביצע, לך או לאחרים, או שאתה פשוט החלטת, בגלל השם ה"מסגיר" שלו, שהוא רע? אני חושב שכיוון שהמשחק עוד לא התחיל אפילו, ואיוול מי לא בדיוק פרסם (ולא מתכוון כנראה לפרסם) איזושהי היסטוריה על "המדינה" שלו, הרי שאתה לא יכול להתייחס אל דברים שהוא עשה, כביכול, בלי שהתייעצת איתו בנושא ההיסטוריה המשותפת שלכם.. האם עשית זאת? בברכה, סימון

Yaronimus

New member
השאלה היא

השאלה היא האם אתה רוצה להשתטלת בצורה עויינת על ממלכות אחרות רק כדי שאתה תוכל למלוך עליהן? אם כן, אז יש בסיס להניח שאתה רשע, כמו שלמשל אם אמור תתקיף את אחוות העלפים, רק לשם רווח, יש פה סיבה שהיא לא מספיקה. אם מישהו לא חושב ככה אז אני חושב שכדאי שיחשוב מה חשוב לו יותר - ממלכתו שלו, או הטענה שאין בממלכת הרשע שום פסול במלחמת הכוכבים, שר הטבעות יש השתלטות לצורך שלטון עצמי על ממלכות אחרות. מצד שני אני מניח, שאם אתם לא תגרמו לשום נזק ותשמרו על השלום, (גם כלפי האנשים בממלכת הרוע שלכם - אם יש בכלל) אז אין שום סיבה לקבוע שאתה האויב. י אם EVIL ME רוצה לטעון שהוא רשע ולקטוף פרחים ולא לגרום נזק, אני מניח שאין לנו פה אוייב, אבל מצד שאני אתה כבר לא רשע. למשל ארה"ב שרבים מאיתנו רואים בה מדינה טובה, הלכה והשתלטה על ויאטנם רק בגלל שהם רוצים להיות קומוניסטים. זה רשע, ואין להשתלטות הזו סיבה מוצדקת. וחוץ מזה הויאטנמים ניצחו לא? הגיוני לא?

simons

New member
לא ענית לי

OC לא ענית לשאלות שלי כלל.. אבל בכול זאת אני אענה על שלך - אמור לא יכולה להתקיף את אחוות האלפים כי זה כמו להתקיף רעיון.. "אם מישהו לא חושב ככה אז אני חושב שכדאי שיחשוב מה חשוב לו יותר - ממלכתו שלו, או הטענה שאין בממלכת הרשע שום פסול במלחמת הכוכבים..." המשפט הזה לא ברור בכלל, תוכל בבקשה להסביר אותו, או לנסח אותו מחדש??? ושאלה נוספת אליך - כיצד קבעת שאיוול מי הוא רשע? כמו שאתה אומר, כיוון שאתה לא יודע, יכול להיות שכל מה שהוא רוצה זה לקטוף פרחים, או לכול היותר להתקיים כמדינה כמו שכל המדינות כאן מתקיימות, אפילו אם הן דיקטטוריה רודנית שטוענת לאיזושהי נאורות.. סימון

evil me

New member
רשע,לפי המילון העברי החדש

רשע-(רשעים,רשעי)- רע ביותר,עושה מעשים רעים. -רשע-רשעות- רוע לב,אכזריות. רע- מזיק,גורם צרות(כמה מתאים למגדל...) בנייה? הנאצים לא עסקו בבניה? (טילים בליסטיים,וולקסוואגן,חקר החלל, תעופת סילון,חקר גנטי,ועוד). למרות שבהיסוריה יחשבו לעד מעשיהם כ"רשעים" או "רעים". רוסיה הסטליניסטית? תמיד תחשב ל"רעה" או"מרשעת" למדינות המערב.ואני לא אתחיל להכנס למה שהם הביאו לעולם.(צ´רנוביל,כמעט מלחמה גרעינית וכו´) ישראל הרשעית - שמתנכלת לפלסטינאים קטנים שלא עושים להם כלום, כבר יותר מ-50 שנה מחרחרים מלחמות ומציתים את המזרח התיכון מחדש בכל פעם-רשעים... המדעים פורחים איפ שיש מדיניות לוחמנית. כשאתה חי על החרב אתה צריך לשאוף לחרב טובה יותר,שריון חזק יותר וריפוי טוב יותר. כשאתה קוסם שצריך לשרוד סביבה שבה אורקים,זומבים,שדים ורוחות מחליטים שלא מתאים להם שאתה שכן שלהם- אם לא תהיה חזק לא תשרוד...

למעלה