קסם של אהבה

קסם של אהבה ../images/Emo23.gif

הכל התחיל באס אמ אס שקיבלתי אתמול במהלך משמרת בעבודה, חשבתי שאני טועה כשראיתי את השם, זה היה הבחור שיצאתי איתו שבועיים ונפרד ממני באס אמ אס ואח"כ בשיחה כי הוא נלחץ מזה שהוא הרגיש אליי מהר תוך שבוע וחצי וחשב שאני לא ארצה להיות איתו כשהוא לא יכול מבחינת זמן להיות איתי הרבה כי הוא עובד ולומד והיה בתקופת מבחנים. האמת שההודעה בילבלה אותי, בכלל בדיוק התחלתי לצאת עם מישהו, שלא ממש היה קורה יותר מדייט שני כי הוא לא ממש היה בראש שלי, רק ניסיתי לשכנע את עצמי לתת לו עוד צ'אנס. התכתבנו באס אמ אסים, ודיברנו בטלפון ואז נפגשנו בערב ודיברנו על כוס יין
וכשהסכמתי בסופו של דבר לחזור אליו לא הפסקנו להתחבק, לא הפסקנו להביט אחד בשני בדממה שפשוט אמרה הכל, הכל היה קסום כמו תמיד... אני לא יודעת מה יביא עימו העתיד, אבל אני יודעת שאני אעשה הכל כדי לקחת את זה לאט ויש לי הרגשה טובה ב-
. אולי אני כן צריכה להתחיל להאמין באסטרולוגיה, קראתי שהיה כתוב לי באיזה מוסף של עיתון שקשר של אהבה עומד להתקיים בקרוב... הלוואי והייתם יכולים לראות את החיוך הענקי שלי

../images/Emo65.gif מאברוק נסיכקוש

איזה תיאור יפה "לא הפסקנו להביט אחד בשני בדממה שפשוט אמרה הכל, הכל היה קסום כמו תמיד..."

thanks dear ../images/Emo140.gif

הפחדים והחששות לא מוכנים לשחרר אותי, אני כאילו בהרגשה כזאת שאולי הוא יחליט שלא כדאי או משהו כזה, מפחדת לצפות, מפחדת לשחרר לעצמי את הרגשות... והאמת שזה קצת קשה להיות ככה מנותקת ממנו, אין לנו ממש מתי להיפגש, נקווה שאולי מחר, בקושי יש זמן לדבר- הוא אמר שיתקשר בערב, כי הפלאפון שלו סגור כל היום בגלל הלימודים, אבל עדיין למרות שבוטחת בו ויש לי הרגשה טובה שהכל יסתדר, עדיין יש בי פחד שזה סתם איזה חלום, שזה לא אמיתי... דפוקה או לא דפוקה??

ניאו30

New member
יווו,איזה כיף נסיכה!! ../images/Emo140.gif

לא יודע בקשר לאמונה באסטרולוגיה,אבל אמונה באהבה היא דבר נפלא,ונראה לי שהיא קיימת אצלך,ככה שמהבחינה הזו כבר הרווח כולו שלך. שיהיה
בהמשך הקשר ושהחיוך
ישאר עוד הרבה זמן!

לירננה

New member
יוווו

מתוקה
איזה יופי
יופי שהסכמת לתת לזה צ'אנס למרות החששות שלך. ותקבלי את החשש הזה,זה בסדר לחשוש. אמון דורש זמן,דורש היכרות. קשה לבטוח במישהו יש ומיד, בודאי אחרי פרידה. אז קחי את הזמן, ותיהני מהבינתיים

למעלה