קסם שיביא אהבה

נץ חלב

New member
קסם שיביא אהבה

אני מבקשת מכל הנשמות הלבנות שמוכנות לעזור לי למצוא את הזיווג האמיתי שלי (דחוף!דחוף! אני עוד מעט בת 45) לתרום לי נוסחאות קסם שיביאו לי סוף סוף את אהבת חיי הסרבנית. אבל אנא, שהקסם יהיה מעשי ובדוק ומוכח, כי בגילי המופלג באמת כבר חבל על הזמן...ושיהיה יישומי ועשוי מחומרים נגישים ופשוטים ושאינו כרוך חלילה בשום פגיעה ביצור חי (או מת). משהו נקי וגם לא מסובך מדי ולא יקר. תודה מכל הלב.

את לא חושבת...

שזה יותר מידי דרישות?...נקי...לא מסובך... טוב כודם כל אני לא חושבת שאהבה שבאה מכישוף היא אהבה אמיתית...וכ´ *אור הצפון לא תתייחס לעובדה שהיא לא שלמה אם המושג "אהבה"* בכל מקרה,לעשות וללמוד כישוף רק כדי למצוא אהבה זה לא ממש פראקטי,ועוד כל מיני דברים לא יפים שג´סטין היה אומר אבל הינא משהו ....נחמד: שבי במקום שקט והרגעי. תדליקי נרות או מוזיקה מרגיעה אם את רוצה להכנס לאווירה ותעצמי את עייניך ,עכשיו תתחילי לדמיין את המצב היום את כל מה שאת לא אוהבת בו,אולי בדידות,חוסר חיבה,רצון להיות נאהבת וכ´... ואז כשאת חושבת שזה חדר מספיק עמוק לתודעתך "סמני" את הכל באיקס אדום בטלי את התמונה הזאת ותגידי בקול:"זה מה שאני לא רוצה!" עכשיו תדמייני את כל מה שאת רוצה תתארי את תכונות הגבר הרצוי לך ,בקול אם את רוצה, את המראה שלו,אבל לא יותר מידי... את החום והאהבה שאת רוצה להרגיש בקשר אולי שלווה כי מצאת זיווג את הבדידות נאלמת מחייך... ראי את התמונה כרצוייה ,אולי אור "טוב" בהיר ממלא אותה ותגידי בקול :זה מה שאני רוצה!" פתחי את עיינייך ,אבל לא בפיתאומיות, ותגידי "אני משאירה את זה לטיפולה של התודעה הגבוה שלי,ואני יודעת שהיא תוביל אותי לגבר הנכון לי שמשלים אותי ואני משלימה אותו" את יכולה לבצעה את זה כמה פעמים בשבוע . ועל תחשבי על זה יותר מידי,את לא רמורה לשבת ולחכות שמישהו ידפוק בדלת,צאי...תבלי...תבקשי מחברות שיכירו לך אנשים חדשים...הצתרפי לסדנאות...הרצאות... ...בהצלחה אור הצפון

white crane

New member
לנסיכה ´הקסומה´.... ../images/Emo23.gif

גם אני אני צעיר כל כך , וברצוני ישר על ההתחלה לשאול אותך , האם את מוכנה לסכן את האהבה בכך שכל יום שתקומי, אחרי שתפגשי את הבחיר, האם הוא איתי בגלל מי שאני או בגלל אותו קסם שביצעתי אז בעבר, - זהו גברתי פרדוקס האהבה, והוא לא נראה לי כה סימפטי. ושנית.- ואולי הכי חשוב, איך תדעי שמצאת את אהבת חייך?, בדרך כלל האהבה הגדולה הזו היא משהו שנבנה עם השנים משהו שמגלים אחד על השני באותו שלביל שלוקחים בייחד, אם וכל עיכול מלמד משהו חדש זוית חדשה, וכך בתקווה מתפתחת האהבה. ולגבי קסם? אני מאמין גדול בקסמים אבל תלוי למה. אולי כדי שתבדקי עם עצמך למה עד היום לא הגיעה הנסיך, בדרך כלל לכל דבר יש שניצדדים. ולחלוטין אין אלו מלות תוככה אלה במטרה להאיר אולי כיוון שעוד לא בדקת. נוח לנו בני האדם להסתכל מסביב ולא על עצמינו. בכל מקרה אור הצפון הציעה רעיון שנראה לי נחמד מאוד וקודם כל בשבילך לחדד את מה שאת רוצה ולאן את שואפת. שיהייה לך המון המון בהצלך, ואולי אולי אם יום אחד תתני לעצמך את הקרדיט, להתישב על ספסל מוצל ולנוח קמעה מהחיים הקשים תראי שהוא היה שם כל הזמן כמו באגדות המון המון אהבה והצלחה לך. שלך העגור הלבן

resputin

New member
אני עומד בדעה של אור והעגור..

אני חושב שהם, ועוד רבים שעוד לא התחברו, חושבים את אותו הדבר בדיוק, אין דבר כזה "אהבה אמיתית" אם הוא בא מצד אחד ומעין מושך או נכפה על הצד השני במסווה של אהבה אך ע"י כישוף. יקירתי, תחשבי על זה שכל פעם שהוא יסתכל עלייך במבט החמים הזה או שיאמר לך "אני אוהב אותך", לא תדעי אם זה הוא אומר את זה או הרצון שלך שנכפה עליו, וזאת נקודה למחשבה, הרצון של לא להשאר לבד משפיע על הצדק שעל פי הוא אנו פועלים, אך את מוכנה להקריב את האפשרות שתהיי עם מישהו שבאמת רוצה להיות איתך? שבאמת יאמר לך אני אוהב אותך ויתכוון לזה? וחוץ מזה, נחמד והכל שאת סומכת עלינו, אבל בלי להתבלבל באת עם דרישות באורך קילומטר, נקי, טוב, מהיר.. עוד משהו?, יהיה נחמד שמישהו יוכל לעזור לך אבל להתחיל כבר בהודעה הראשונה בדרישות זה לא הכי נחמד, באמת, תעבדי על זה..< זה מ-
.. > בכל מקרה, אני אנסה למרות שאני לא חושב שאני אמצא משהו שעומד בציפיות, אבל תחשבי קודם על מה שאור, העגור הלבן ואני אמרנו, כי הכל משפיע את יודעת... ... ... שימו
! צילה המבקרת החופפת שלנו שמעה בקול נפטי ושינתה את שם הפורום למאגיה לבנה , כל הכבוד לצילה!!

shabaz

New member
אני מסכים אבל...

יש גם קסם לגרום לבן אדם שמתאים לך להופיע ובקסם הזה את לא כופה עליו שיאהב אותך, הוא רק גורם לכך שתפגשי אותו ואז הכל תלוי בו או בך. ויש גם כישוף שיגרום לך להיראות יותר יפה ומושכת בעיני אחרים. שבז

למעלה