קסם חלילי -

פלורנס1

New member
קסם חלילי - ../images/Emo28.gif

לאחרונה למדנו ריקוד הנקרא "קסם חלילי" של היוצר/מחבר (איך שתרצו) אורן שמואל. איני יודעת את שם הנעימה של הריקוד הנעימה מאוד מפורסמת (וכשמה כן היא מאוד נעימה) ואם מישהו מכיר אשמח להתעדכן בשמה המקורי. הריקוד יפה מאוד ומשתלב מעולה עם הנעימה. האם לימדו בחוגים אחרים את הריקוד ? (אני למדתי זאת ביבנה)

תשובה לפלורנס

שם השיר המקורי שאת מחפשת הוא "חליל הקסמים". השיר מופיע בדיסק מקורי של "גאיה רוקדים ושרים" הוצאת NMC משנת 2000. מילים : איילת ציוני / עיבוד : יזהר אשדות / לחן : גילי ליבר ומבצעת : להקת גאיה. אורן שמואל קרא לריקוד "חליל במדבר" ולא "קסם חלילי" כפי שכתבת. הריקוד טרם עבר השתלמות כלשהי. מקווה שכל המידע בידיך. דבל'ה.

תשובה לדב

אני חדשה כאן בפורום,אך מיום שהתחלתי לקרוא את כל חילופי הדברים בין הרוקדים, אני נפעמת מכמות הידע שלך. אמנם קטונתי מלשבח אותך, אך בכל זאת - כל הכבוד לך! בקשר לריקוד, זהו ריקוד מקסים והשם "קסם חלילי" הולם אותו יותר משאר השמות, לדעתי.

תיקון...

שלום לכולם ולפלורנס, למדתי את הריקוד הזה בקיבוץ גן שמואל מהיוצר/מחבר עצמו ואף קניתי את הדיסק כולו לאחר שהתאהבתי בריקוד. ניגשתי אז לשאול את אורן לגבי הנעימה וכך הגעתי לדיסק. ובכן שם הריקוד הוא באמת כמו שאמרת "קסם חלילי" ואורן הסביר לי ששם זה נובע מהחלילים במוסיקה. שם הלהקה: "נומאי קונספט" (להקה ישראלית), שם הדיסק: "חוצה גבולות". שם הנעימה במקור : "קול לשלום" כדאי לכם לקנות את הדיסק--הוא מקסים בהצלחה לכם ונתראה בהרקדות לילך.

למעלה