קסם ואנרגיות

Darewolf

New member
קסם ואנרגיות

שלום, אני מתעסק באנרגיות, מאגיה והימורטל ראלם כבר בערך חצי שנה, מאז שגיליתי את עצמי מחדש. ואני רוצה ללמוד לעשות עוד דברים, למצא את היכולת שלי, אני עובד בעיקר עם האנרגיות שלי, ומשם מתעל אותם לכל מקום, אבל עדיין זה לא מספיק לי, לפני כמה ימים התחלתי לנסות להרכיב אנרגיות על המטה שהתחלתי לגלף, וזה עובד די טוב. הייתי רוצה להמשיך ולכתוב כאן, ולקבל כמובן עצות, אתרים(אנגלית, עיברית, מה שבא ליד), במיוחד על אימורטלטי, ואנשי זאב בפרט, בנוסףמ לאנרגיות וקסם ועבודה איתם. נ.ב איך אני יכול להתחיל לגשת לקסם, וקסמים בכלל, עזרה מישהו? אורי.

The Rose Maiden

New member
אוקיי אז.. ../images/Emo11.gif

ברגע שתגיד איזה קסם אתה רוצה לעשות ? אני או אנשים כאן - יוכלו לענות לך (אני מניחה) אז.. רק תגיד - חוץ מזה שקסם מתבטא המון פעמים בניתוב האנרגיות למקום / אדם מסויים, ולכן זה ממש טוב שאתה כבר יודע לעשות את זה.. וזה במקרה שאתה באמת יודע לעשות את זה
בהצלחה בהמשך

...

יש לך כאן המון מאמרים מושקעים וקישורים בדוקים. תתחיל איתם. אתה יכול לחפש גם במנוע החיפוש גוגל, ואני בטוחה שתמצא משהו גם בפורום האחות שאמאניזם ופגאניזם.

magica

New member
שאלות ותגבות

הימראטליות יש ספר בספריה העירונית שלך אנשי זאב חפש בפורם שדונים

magica

New member
המשך

גיליו עצמי? פרט המטה לאיזה מטרה ואיזה אנרגיות עליו?

Darewolf

New member
את האמת, אין לו ממש מטרה

אבל הרבה יותר נוח לעבוד איתו ככה, קצת אנרגיה שלי, קצת אש ואני חושב שגם כאוס, אבל אני לא זוכר ואין לי כוח לבדוק. וספר בספריה העירונית על אימורתלטי? ממ אני לא חושב שיש אחד כזה, ואמרת בפורם שדים? אני אלך. תודה שהזכרת לי את העץ. אורי.

The Spirit

New member
למצות ולא למצא, זה מגזרת נל"י/ה ולא

נל"א לכן יש לומר למצות ולא למצא, השורש הוא מ.צ.ה. ולא מ.צ.א כמו שזה נראֵה.

The Spirit

New member
../images/Emo66.gifיש לי השנה בגרות במקצוע הזה

וזה נכנס לי כ"כ עמוק לראש שכל פעם שאני רואה איזושהי טעות קטנה, זה באמת וממש מציק לי בעיניים!

magica

New member
יש לי גם בגרות אבל

לשמחתי לשון לא נכנס לי עמוק מידי אני רק רוצה כמו כמעט כולם ללמוד לקבל עובר ומעלה ולשכוח מה קורה עם אורי הוא קרא את ההודעות?

gershon17

New member
יש לי רק הערה אחת

לגבי חיי נצח. נתקלת פעם במישהו בן 600 שנה? ובמישהו בן 1,800? קראת פעם בעיתון על מישהו בן 1,540 ביוני? או אולי ראית פעם בערוץ 8 על אישה בת 572? כשאומרים לך "אפשר לחיות חיי נצח" תגיד "תראו לי מישהו שעושה את זה יותר מ-100 שנה". מאד פשוט. אל תאמין לכל מה שאומרים לך, במיוחד כשכל כך קל לבדוק.

magica

New member
לא אמרתי שאני מאמינה בזה אלא

שראיתי אל זה אורי הבן אדם מלמעלה שאל על זה ואני עינתי לך תדעה אולי מישהו הוכיח לו שמע פעם ראיתי בן אדם שטען שיחיה הרבה זמן והוא עדיין לא מת למיטב ידעתי עכשיו פרופרציות יש אנשים שעברו את גיל 100 לא מאמין ראה ספר השיאים של גיניס האישה שמתה הכי מאוחר מתה בגיל 120 (יתכן שיותר זה היה גינס שלפני כמה שנים)

יש לי תשובה בשבילך!!

בשביל לקבל כוחות של חיי נצח צריך להגיע לרמת השכלה גבוהה מאוד ולא רק השכלה אלא גם רמת רוחניות מאוד גבוהה!!!! ונדיר מאוד למצוא מישהו עם כוחות כאלו כי צריך להגיע לרמה נוראאא גבוהה ולוקח זמן ובטח שבנאדם שחיי חיי נצח לא יבוא ויגיד שהוא חיי כמה זמן שהוא רוצה!

RainBird

New member
תלוי מה ההגדרה שלך לחיי נצח אני מאמין בגילגול נשמות אז הנפש חיה לנצח. מספיק טוב לא? ארדן

shabaz

New member
כן...אני שמעתי

שאם אתה מתרגל תרגילי אנרגיות, ואוכל אוכל בריא, אז אתה יכול לחיות עד 300 שנה... עכשיו האדם שאמר את זה מאוד מאוד חולה:) <<סיפור אמיתי>>

למעלה