קסם המטוטלת..

UNIVERS1

New member
קסם המטוטלת..../images/Emo189.gif

רותי, מהו קסם המטוטלת? איך היא עובדת? האם התשובות נובעות \ מגיעות מתת ההכרה שלנו או מדובר במדריך רוחני שמשיב על השאלות? המון תודות, היקירתי!

אכן יש קסם רב למטוטלת../images/Emo140.gif

ואין כללים , אלא אם לומדים איך לעבוד או לרפא בעזרתה. בריאות טובה ובהצלחה אריאלה

בני33

New member
אריאלה,,,

נכון יש קסם רב למטוטלת כמו להרבה נושאים אחרים ,שבחלק מהם את עוסקת. רוצה רק לומר,והכל מתוך ידע והבנות ופיתוח של הנושא. יש כללים,,,יש הרבה כללים [כמו בנושאים שאת עוסקת בהם] והכללים לא רק במידה ולומדים איך לעבוד איתם או לרפא בעזרתם[צריך הרבה זמן ואורך רוח לעסוק בכך]. כמי שמכיר מקרוב והרבה שנים,,,יש למטוטלת שפה משלה,,,ולוקח זמן ללמוד זאת. כך,,,שבגדול,אני לא ממליץ למי שלא עוסק בכך לתת תשובות על כך.

בני יקר../images/Emo13.gif10 שנים, מספיק לך בכדי שאדע

מה אני אומרת ? אני לא מבינה, אתה שופט , מי יכול לענות ומי לא. תקרא את תשובתי, אכן אין כללים, אלא אם לומדים. למטוטלת יש שפה אינדיווידואלית, כל אחד היא עובדת בצורה אחרת וכל אחד משתמש בה בצורה אחרת. לכן, הצורה שאתה משתמש בה והידע שלך, יכול להיות רלוונטי לך והידע שלי רלוונטי לי. חוץ ממה שכתוב באתר אני עוסקת בעוד תחומים, אז איך בדיוק אתה יודע מה אני עושה עם מטוטלת. אני לא משתמשת עם מטוטלת לעצמי, כפי שרותי אצרה יש לעיתים חוסר נאמנות, או חוסר מיומנות. מטוטלת היא כלי לחיזוק מה שאני מאבחנת גם בריפוי . לעיתים במקום בדיקת שריר בקינסיולוגיה ,לפעמים בכדי להראות למי שיושב מולי, את המציאות. בטתא הילינג למשל, אפשר לעבוד עם מטוטלת, עם קיסולוגיה ,עם תנועות גוף.. בא אלי מישהו ללמוד מטוטלת, בלי רקע בריפוי ותיקשור, ואמר שהוא מקבל תשובות מדוייקות דרך המטוטלת, כשהוא הגיעה אלי, הוא בקושי הצליח להזיז אותה.. הבנתי שהוא משקר , המטוטלת אישרה זאת. ויש כאלו שלימדתי אותם, ומשתמשים במטוטלת בריפוי בצורה נפלאה. מנפלאות כל אחד וההדרכה שלו. חי שבת שלום אריאלה

בני33

New member
אריאלה,,,

אני ממש לא שופט ואני ממש איני זקוק שיסבירו לי מה זו מטוטלת. את מבינה את כוונתי? אני לא אמרתי לך מה כן ומה לא,אני בסך הכל עניתי לך על פי מה שאת כתבת את דעתי. ולדעתי על מנת ללמוד מטוטלת אין צורך בידע בריםוי או בתקשור. צריך רגישות מסויימת ועוד כמה דברים שאני לא רוצה להעלות אותם כאן. ואת,,ממש לא חייבת כל פעם שמישהו מביע את דעתו להתנפל עליו. אני לא עשיתי זאת. ולהזכירך,,,אני עניתי לך בדיוק על פי מה שאת כתבת. וכן,,,אני לא יודע,,,לפחות בהתחלה כאשר ענית למישהו מה את עושה.וזה גם לא משנה לצורך העניין. כי שוב אומר,,,המטוטלת זה ממש לא בהכרח לצורך ריפוי ותקשור. אז בבקשה ממך. זה כבר פעם שניה או שלישית שאת מנסה ללמד אותי מה שאני מלמד או עושה עם אחרים. בפעם שעבה זה היה עם תמצית או תה צמחים מסויים. אז בבקשה. יש עוד אחרים שגם יודעים כמה דברים בנושאים מסויימים. והוספתי כאן סוג של מטוטלת,להראות לך שיש עוד כמה דברים שאינך מכירה[בניגוד למה שאת חושבת]. ושיהיה לך שבוע טוב.

בני יקר

"ואת,,ממש לא חייבת כל פעם שמישהו מביע את דעתו להתנפל עליו." חי , חי , חי ! אני לא התנפלתי על אף אחד, וגם לא עליך, אתה רוצה למכור את מרכולתך, עשה זאת בעדינות, ואל תשלול אחרים. מעבר לזה, שכן, אעיר ואעיר לך, אם תמליץ בפורמים, שתית צמחים, שזה מסוכן, ואף לא מכובד למטפלים. אז זה שאני אומרת לך, בשני מקומות דעתי, זה רחוק מ "התנפלות " . ולמה אתה חושב שאתה יודע יותר מכולם ? על מטוטלת או אחר.... טוב שיש שיטה חדשה, מטוטולוגיה... לפחות במקום להקפיף את כולם, תלמד מה אתה חושב שאתה יודע ואחרים לא? " מראה, יקירי , הסתכל במראה, על איזה כפתור לחצתי ? ? " שבוע נפלא גם לך אריאלה

בני33

New member
אריאלה,,,בבקשה,,,

אין צורך להוציא דברים מהקשרם,או להכניס בפי מילים שלא אמרתי ולא כתבתי. ומה שאת עושה כאן,,,זה לא תשובה זה תגובה. אז אני אקל עליך. את צודקת,כל מה שאת כותבת ממסבירה את צודקת. ומה שאני כתבתי לך,,,היו עוד כמה שכתבו לך על כך בדיוק מה שאני כיוונתי,אני לא היחד ולא הראשון שכתב לך כך. ולכן,,,קבלי הכל בהבנה,,,והשארי צוקת,אני יכול לחיות עם זה. שבוע טוב שיהיה לך וצודק. ומשהו נוסף לצורך העניין [כך למדתי פעם ממישהו חכם]. כלומר; ונניח שאת צודקת,אז מה בדיוק יוצא לך מזה? חומר למחשבה לשבוע הקרוב.

פסדר ../images/Emo9.gif

הבנו אחד את השני, ונעבור הלאה, זו בעיה של מתקשרים
כנראה . לפעמים, צריך לכתוב בעילום שם... הצלחה בדרך, באמת זה לא לדיון, גם אתה צודק בדרכך ואני צודקת בדרכי, אבל , אם כולנו היינו אותו דבר, אז היה משעמם. שבוע נפלא של הצלחות, אריאלה

בני33

New member
תודה לתשובתך אריאלה,,,

תשובה ברוח זו,תמיד מתקבלת בברכה. רק עוד משהו קטן. בואי ,אנחנו וגם האחרים ונפסיק להיות צודקים. עדיף להיות חכמים,זה תמיד עוזר לנו ו,,,לאחרים. שיהיה לך שבוע טוב מואר וקסום. וכן לכולם כמובן.

רותי 11

New member
אני אישית לא ממש מתחברת אליה

היא מאוד מוגבלת ולא תמיד התשובות נכונות למרות שאני הכרתי משהו שידע לעשות את זה נפלא.

בני33

New member
היא מאד מוגבלת???

רותי יקרה,,לא כל אחד יכול להתחבר למטוטלת במידה וזה לא חלק מהיעוד שלו,ממש כמו שאני למשל לא כל כך מתחבר,,,לקריאה בקפה,לעיסוק בטארוט,וכו' ולא הייתי בשל כך מחליט או קובע,,,שלא תמיד התשובות נכונות. בשום עיסוק בגדול,לא תמיד התשובות נכונות,אפילו בעיסוק שאת עוסקת בו. והיא,,,המטוטלת ממש לא מוגבלת. ההיפך הוא הנכן,יש לה שפה משלה ויכולות בלתי נדלות,,,צריך לאהוב זאת,ללמוד זאת ולהתחבר לכך. רובינו מכירם את המטוטלת כמשיבה בכן ולא. זה ממש לא כך. בין היתר אני מכין מפות שמראות את האפשרויות של חוסרים באזון בגוף נפש. וכן את האפשרויות לאיזון הנכון[כלומר סוג האיזון המתאים לסוג חוסר האיזון]ואני יכול לפרוס זאת על מסםר עמודים או דפים. כמה את מכירה שאמונים על כך?

רותי 11

New member
בני בגלל זה ציינתי שאני אישית

לא מתחברת אליה למרות שלמדתי איך לדוגמא לעשות איתה סריקה גופנית אבל התכוונתי לשימוש בתקשור איתה, לא לקטע הטיפולי שלה.

בני33

New member
שאלה טובה מאד,,,את שואלת.

שהרי אנחנו כבר יודעים שאין מקרים,,,וגלשתי כאן היום מן הסתם על מנת להגיע לשאלה הזו. בגדול אומר כך וזה גם יתן תשובות לאחרים שמביעים את דעתם ולא כל כך מכירים את הנושא. יש קלפי טארוט למשל,אז אפשר לשאול מהו הקסם בקלפי הטארות. או,,מהו הקסם בגבישי קווראץ קריסטל. וכו',,,קסם זו מילה מעניינת שאוגרת בתוכה עולם ומלואו. כאחד שעוסק בכך שנים רבות וגם מפתח סוגים שונים לטיפול בתדרים .אומר לך כך. שאלת שאלה בסיסית ושאלה טובה. יש כל מיני תשובות ולא בהכרח זו או אחרת הן התשובות הנכונות. אבל כתשובה בסיסית,,,נניח שיש לך רדיו טרנזיסטור[נכון כמעט ואין כאלה היום,אבל זו דוגמא טובה לשאלה]את שומעת רשת ג' ברור מאד,ואת מסובבת כפתור ופתאום מגלה שאת שומעת מוזיקה שאת אוהבת ,אבל אי אפשר יותר להגביר ווליום,,,מה עושים,,,פשוט מאד ברוב המכשירים הללו,היה להם בצד *אנטנה*כן ובמידה והיינו פותחים אותה לגובה ולכיוון מסויים היינו שומעים לפתע את התחנה יותר טוב. אז נצא מתוך הנחה שזוהי סוג של אנטנה לרגישויות שלנו[כי יש כאלה עם יותר ויש גם אחרים]וענחנו יכולים לקלוט ברגישות הזו תשובות שהם יכולים להיות. מה*אני העצמי* הגבוה שלנו. או מהסיפריה *האקאשית*[הקוסמית]. או סוג מסויים של תיקשור.. אני מאמין שקבלת כאן מושג טוב למשמעות של ה*מטוטלת*.

למעלה