קסם או כישוף?

קסם או כישוף?

מחזור טבעי ראשון מזה חצי שנה איקקלומין פעם ראשונה תחושה של ניסיון ראשון (ניסינו עוד קודם אבל בלי מחזור זה פול גז בניוטרל...) יום כן, יום כן, יום לא יום כן... תחושה שזה זה מהרגע שאחרי השיא... יוא"ב 12 12 יום של תחושה שהפעם זה שלי נדמה לי שהרגשתי את מה שמידנייט תארה ככדור קטן (רחם...) כאבי בטן מאתמול בבוקר סקרנות גדולה מלווה בביטחון... מה אתן אומרות? ומתי כדאי לבדוק?

lilushi12

New member
שיהיה לך מלאן תלפים בהצלחה מחזיקה

לך המון המון

קסם ../images/Emo45.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

מתי לבדוק? אם יש לך סטוקים של בדיקות ביתיות אז אפשר להתחיל ממחר.... אם לא וגם אם תתבאסי מאוד לא לראות פסים (למרות השלב המוקדם) כדאי להתחרפן עד ליום האיחור... אבל עם תחושת בטן אני לא הייתי מתווכחת

שיגצה

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif../images/Emo39.gif

את רוצה להגיד לי שעשית את הבדיקה של מידנייט?
איך הצלחת?

מה שקובע זו תחושת בטן!

אז בשבילי... את בהריון!! איזה כיף
איזו שמחה
אני ממש מתרגשת בשבילך!!! וידיי רועדות.... עוד יומיים צריך לא לבוא המחזור.. אז תבדקי עוד 4 ימים... אבל אני חותמת לך! את בהריון!

../images/Emo57.gif../images/Emo41.gifקסם קסם קסם../images/Emo41.gif

נומי נגה איזה יופי הלוואי הלוואי הלוואי
שתחושות הבטן שלך נכונות ותקבלי את מבוקשך.אם לא תוכלי להתאפק נסי מחר בוקר לבדוק אולי תופתעי ויופיע לו פספסון

../images/Emo45.gif../images/Emo23.gifמחזיקה לך אצבעות, לדעתי אין

כמו תחושות בטן, ועוד של אמא... בהצלחה! בלי עין הרע!

libi libi

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo28.gif

מחזיקה לך אצבעות בכל הכוח, נומיל'ה יקרה לי. עם הבדיקה, הייתי ממליצה לחכות לאיחור (תקבלי עוד יומיים הריוניים ואם אכזבה @#$%$#@@#$ אז לפחות וודאית!). ליבי איתך.

נומי נגה מתוקה!!!

בטח שזה קסם!!!
קשה לי לייעץ, כי כשלי היתה תחושה ש"זה זה" העפתי הצידה את כל הראציונאליות שאומרת לחכות עם הבדיקה ליום האיחור ובדקתי ביוא"ב 12. אבל - לשם הביטחון הנפשי שלי, קניתי ישר 2 בדיקות והכנתי את עצמי שאולי מוקדם מידי, ושיש לי עוד בדיקה ליום אחרי האיחור אם יצא שלילי... בכל אופן מחזיקה אצבעות ומחכה בקוצר רוח לעדכון שלך!!!
(אגב - קוראים ל
הזה שיעול הריון.. והוא הצליח לקוסמת שיגצה איתי ועם החתיכה!!)

../images/Emo10.gifטוב, מי הכי טיפשה?

כמובן...עשיתי היום את הבדיקה ולא היה אפילו פספס.... אני משכנעת את עצמי ש"עוד מוקדם" ש"אולי רק היום ה13 וטעיתי..." ש"יהיה בסדר" וש"מקסימום תגיע המכשפה"... אבל מה יהיה אם אפילו זה לא יקרה? מבטיחה לנסות שוב רק ביום חמישי...למה לא הקשבתי ל"מגיע לנו"?

lilushi12

New member
את לא טיפשה בכלל ../images/Emo20.gif פשוט

קיווית ורצית מאוד, ובטוח שזה יקרה , מקווה שמאוד בקרוב, אל תהיי עצובה ותחזיקי מעמד, אולי פעם הבאה בינתיים המון
והמון
ואל תשכחי שבסוף כולנו נהיה פסיות

../images/Emo24.gif מה פתאום טיפשה??

אז בזבזת 25 ש"ח... זה עושה אותך טיפשה...?? אך טבעי שתרצי לעשות היום את הבדיקה, ואכן, לפני איחור קשה לגלות לפעמים... אני לא מוותרת עליך!!! מחזיקה פה אצבעות בכל הכח!
ואסיים בקלישאה (ותסלחי לי שאין לי כח לאנגלית...) - זה לא נגמר עד שהגברת השמנה שרה
. ומי יודע.. אולי עוד כמה חודשים את תהיי הגברת השמנה

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif../images/Emo57.gif../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif

בואי נחכה עוד יום-יומיים ואז נדבר - טוב??

חמודה שלי ../images/Emo24.gif

אני חושבת, ואומר זאת בזהירות, שכולנו כאן הופכות לטפשות, חפוזות, וחסרות כל שיקול רציונלי כשאנחנו מגיעות ליוא"ב 12 או 13... אז תרגעי בבקשה. מי מאיתנו לא אצה רצה לקנות את הבדיקה הטובה ביותר כבר ביום ה 12?? חוץ ממני שפשוט קיבלה דימומים ביום ה 12??? מי?? ואפילו יש בינינו כאלה שלא התאפקו ובדקו בשתן באמצע היום...
(אני למשל, לפני חודש....) אז כן, אנחנו אלופות בלתת עייצס (עצות ביידיש) כשאנחנו משקיפות ממרומי ההריון או מתחתית הי"מ, אבל כשאנחנו שם... כל העצות הטובות מתגמדות לעומת החפזון והלהיטות שלנו לרוץ לרוץ לבדוק, מהר, לפני שהפס יעלם
אז לא נורא מתוקה, תחזיקי מעמד, כמה שאת יכולה... מקווה בשבילך ומתפללת שיש לך הריון! אני יודעת שאת נורא עצבנית (הייתי שם לפני כמה ימים בעצמי), ואין לי עצות מועילות במיוחד... רק שיהיה בהצלחה

Baily

New member
חותמת על כל מילה של מגיע לנו ../images/Emo39.gif

ומוסיפה - אני אישית משתדלת לא לכעוס על עצמי כשאני בודקת יום או יומיים לפני, למרות שברור לי שזה מטופש וגם ברור לי שאני אבדוק שוב אחרי זה ולא אאמין לתוצאה השלילית. כשהייתי בהריון (כימי) - הבדיקה הראתה פס נוסף גם יומיים לפני האיחור. אז אני ממשיכה לבדוק גם יומיים לפני (הפעם לא טרחתי - תודה לחתיכה החסרה ולטבלאות חום השחר), ואם התשובה שלילית - אני לפחות מוכנה לאכזבה. אם יהיו הפתעות - מה טוב ! בקיצור - ממשיכה להחזיק לך אצבעות - תבדקי שוב בעוד יומיים
לא חסרים מקרים שבהם רק מספר ימים אחרי האיחור הבדיקה היתה חיובית.

למעלה