קסיופיה E250

dirichlet

New member
קסיופיה E250

שלום בבעלותי המכשיר לעיל (מסך צבעוני USB עם WIN CE-2000). אני עומד להחליף אותו ב IPAQ ומתכוון למכור אותו לקרוב נלהב. מהו המחיר ההגון עבורו? (מצבו תקין לחלוטין והוא שמור היטב) תודה, רונן

2cookie

New member
אולי אתה מתכוון E200...

בהתחשב בכך שהיום כבר אפשר לקנות PPC חדש ב1600 שקל שהוא גם טוב יותר מהמכשיר הנ"ל... מכשיר כזה אפשר למכור ב1200 שקל בערך לדעתי. ואל תתייחס לחתימה שלי!

ron20

New member
../images/Emo26.gif

הבעיה עם פוקטים יד-שניה היא שהם נקנו לפני לא הרבה זמן בהמון כסף (4,000 ש"ח +) ופתאום יש בשוק פוקטים ב 1,600 ש"ח ... זה הופך את המכירה שלהם ללא כדאית: - מצד המוכר: זה מכשיר טוב, שעלה הרבה ולא שווה למכור אותו בפרוטות ... - מצד הקונה: אפשר לקנות חדש בפחות מ 2,000 ש"ח ועוד בתשלומים ... בקיצור, קשה למצוא מחיר שיהיה שווה לשני הצדדים, בתור קונה בחיים לא הייתי שם 1,200 ש"ח (וגם לא 1,000) על E-200 יד שניה. בתור בעל E-200 במצב טוב לא הייתי נפרד ממנו בעבור 1,200 ש"ח ... וזה אומר שאין עסקה רציונלית (אולי חבר יתן לך מתנה ...) זה המצב.

2cookie

New member
מממממ אם כבר.... כמה אתה חושב

ששווה לקנות 3850 יד שניה? השוק מוצף בכאלה ואני מעוניין באחד. ובקשר לקאסיו שלך- זה נכון שהצבע הסגול מתחיל להתקלף?

ron20

New member
הי קוקי ...

תראה בתור מי שיש לו 3850 (עם כפתור שבור) בארון... המלצתי, אלא אם את ה מוצא מציאה 600-700 שקל ללכת על חדש ... כי: - באג התאורה ב 38XX יכול להוציא אותך מדעתך - חיי הסוללה ממש לא מתקרבים לחדשים - אין SDIO - הוא גדול מאד פיסית אם אתה לא לחוץ על שרוולים, ומנסיון, זה ממש ממש לא נוח להסתובב עם מכשיר קשור לשרוול (גם בלעדיו הוא גדול מספיק) לך על 1930-40 או משהו באיזור. לשים 1,200 ש"ח על 3850 נראה לי בזבוז כסף ... זה מכשיר של "לפני שנתיים" אני בכל מקרה "אפתח את האוזניים" אם אשמע משהו אשמח ליצור קשר ...

2cookie

New member
באג תאורה?

אתה מעלה עכשיו שיקולים שבאמת לא לקחתי בחשבון. מה שמשגע אותי בקניה של חדש זה עניין העברית. יש לי בערך את האפשרות להביא מארה"ב, ואם זה משם אז רק חדש, אבל אין לי 1500 שקל להוציא ואפילו לא 1300. זה שרשמתי 1400 זה בשביל לקבל עוד הצעות מאנשים שחושבים שזה מגיע להם... אז עכשיו אני ממש בבעיה, כי אין אף אחד שימכור את המכשיר שלו ב700 שקל.... וחדש, הכי זול זה ה1910 ב1600 שקל, ובדרך כלל צריך להוסיף עוד 250 על עברית ועוד 100 על משלוח כך שזה לא סיפור זול ואני מעדיף לא להתעסק עם זה. אז מה אתה אומר? ולא, לא התכוונתי להוציא על 3850 1200 שקל, מקסימום 1000, ובכלל חיפשתי את הNEC שהוא קטן יותר. ועניין הSDIO לא מפריע לי, כבר יש לי כרטיס זיכרון...

ron20

New member
לדעתי ../images/Emo26.gif

חפש 1910 יד שניה ... בטח יש הרבה אנשים שה 1910 פתח להם חלון לעולם ה PPC ועם האוכל בא התיאבון ... אם SDIO ושרוולים זה לא חובה, אני די בטוח שיש בעלי 1910 שישמחו לשדרג למכשיר יותר מתקדם ולקבל תמורתו 1,400 ש"ח אני אישית אבדוק עם שני אנשים שאני מכיר. ה 1910 מכשיר ממש ממש נחמד ולא הייתי שם אותו מול 3850 (אלא אם אתה ממש חייב דסטיניטור
) (אני מתכוון למכשיר + נרתיק + עברית) כי הוא בא במקור בלי נרתיק ורוב המשתמשים רכשו ...

2cookie

New member
הייתי שמח מאד למצוא 1910 ב1400-

1300 שקל, זה דווקא המכשיר הכי מועדף עליי ובדיוק מה שאני צריך, הוא קטן, יש לו מסך טוב וחריץ SD. בבקשה בדוק אם אתה יכול למצוא לי ב1300 ואני בטוח קונה

2cookie

New member
אה ולא ממש חשבתי על 1910,

פתחת לי נקודת מבט חדשה של אנשים שרוצים יותר..... אני חשבתי עד עכשיו שמי שרק קנה מכשיר לא ירצה למכור אותו

ron20

New member
אני בשמחה אנסה למצוא לך ...

יש המון שאלות בנוגע למספר חסרונות בולטים של 1910 - אין SDIO - לא יהיה שגרוג ל WM2003 - אין שום אפשרות ל BT או Wi-Fi אני די בטוח שיש אנשים שישמחו למכור 1910 ו"להפסיד" 400 ש"ח, בניגוד לבעלי ה 3850 ששילמו 4,500 ש"ח עם צאתו וממש ממש לא מתאים להם למכור אותו ב 1000 ש"ח גם במחיר של רקבון בארון ... (מה גם שה 1910 יותר מתאים לך)

2cookie

New member
אף אחד מהחסרונות שציינת לא מפריעים

לי אישית. המחסור בSDIO לא מפריע כי אני לא רואה את עצמי מרכיב מצלמה למכשיר ומצלם לזיכרון הפנימי המועט כך שזה חסר שימוש, השידרוג לא משנה כי הוא לא שיפור עד כדי כך משמעותי ותקשורת אל חוטית בכלל לא מעניינת אותי בשלב זה. מה שקורה זה מן גלגל כזה, אני קונה מכשיר, אבא נדלק עליו ומתרגל ואומר לי לחפש משהו טוב יותר, כך שעד שהWIFI יהיה נפוץ יותר יהיו מכשירים טובים יותר בפחות כסף וה1910 יעבור לאבא
אני גם ככה לא מוכר שום דבר שאני קונה.

lidor30

New member
על איזה באג תאורה מדובר../images/Emo35.gif

תפרט קצת בבקשה

ron20

New member
../images/Emo26.gif זה ממש ישן וידוע ...

תאורת המסך לא תמיד נדלקת עם הדלקת המכשיר ... compaq בזמנו הודו בתקלה אפשר להזין באתר SN של המכשיר ולראות אם הוא תקול, ניתן לתקן את הבעיה אך התיקון דורש התערבות מעבדה ולכן רוב המכשירים שבישראל לא עברו תיקון ... הבעיה לא כ"כ רצינית, SR פותר בד"כ את הבעיה, אבל זה קצת מציק.

dirichlet

New member
אני אידיוט - בבקשה להיכנס שוב

שלום כמובן שטעיתי בדגם. הדגם הנכון הוא E125 ובגלל שעת הלילה המאוחרת הכפלתי את הכל... אשמח לקבל חוות דעת באיזה מחיר ראוי למכרו (לקרוב משפחה, כך שאני מעוניין במחיר "השוק") המכשר תקין, צבעוני WIN 2000 וחיבור USB שוב תודה, רונן

2cookie

New member
E125? ישן ישן ישן ישן....../images/Emo5.gif

600 שקל במקרה הטוב?

למעלה