קסטנדהההההה

בעזון

New member
לפחד?

" להיות לוחם זה לפחד כל רגע מחדש לאבד את רגעי השפיות..." אבל הלוחם לא מפחד מכלום. יכול להיות שאני טועה, אבל מה יש לי להפסיד... אני מבין את העימות עם היריב הראוי היחיד, המוות, המשמש כיועץ, כדרך חיים שבה אנו ממוקדים במצב הנוכחי ושמחים בו. נניח שאתה הולך ברחוב ורואה פרח - אם זה הפרח האחרון שאתה רואה, איזה פרח נפלא זה יהיה, וכמה צבעוני
הצהוב במרכז יזכיר לך
וגם את ה
אשר גם בלילה היא שולחת את אהבתה באמצעות
החיים, המודעות, כל הדברים אחד. כשאתה אוכל ארוחה, פשוטה ככל שתהיה, לחם עם מלח, או "ארוחת ראנץ´ מוגדלת - עם קולה בלי קרח", ואתה יודע שזאת יכולה להיות הארוחה האחרונה שלך, הטעם משתנה. הרבה יותר טעים. העימות עם המוות מאפשר לך ל"חיות" יותר.

deep ocean

New member
אוף אני כבר לא מבינה כלום

אם רק אוויל יקח על עצמו את המשימה להיות בר-דעת (לוחם?) ואולי יש פה אווילים, אבל אז הם לא באמת מגיעים להיות ברי-דעת, אז מי מגיע להיות בר-דעת???? לא מובן לי בכלל. ומי מדיע להיות לוחם אם רק אווילים לוקחים על עצמם את המשימה הזו? לא מבינה כלום כבר מהכל מישהו יכול להסביר לי בפשטות איך מישהו יכול להגיע להיות לוחם ללא רבב אם רק אווילים לוקחים על עצמם את המשימה הזאת??? ואולי הפירוש שלי לא נכון אני הבנתי שאדם בר-דעת הינו לוחם אבל אולי לא הבנתי נכון בקיצור...אני אשמח לשמוע הסבר..

L i z a r d

New member
כמה מילים

לבקשת מיכל. להיות לוחם ללא רבב זאת בעצם ההפשטה הכי גדולה בעולם תפיסת הכול כיתום ועירום ואמיתי וישר ככול שזה יכול להיות והכול כל כך לא חשוב ועצמתי וחסר משמעות אך מלא משמעויות. עולם "אכזר", במובן האחר של המילה. ומעלה מחשבה למה תפס כ"אכזר" באופן כלשהו. יפה. אבבבלללללל אולי... אולי אני רוצה קשרים נורמאלים עם אנשים? קשרים אנושיים וחמים? אולי אני לא רוצה לאבד כל חשיבות סנטמנטלית למה שנתפס אצלי כמציאות? אולי לא רוצה למחוק תולדות חיי באופן המוחלט שדון חואן מתאר? אולי לא רוצה להתטר לחלוטין בחשיבותי העצמית בצורה טוטאלית כזאת? אבל זה בוחר בי, ואני ממשיך לראות ביתר חדות. אין לי דרך חזרה. אני חושב שברגע שאגיע לשם, ארצה בזה. ואולי לא. ואולי לא רוצה לרצות בזה בעתיד כלשהו. ואולי אדע לנתב את זה. לנתב לתעל ולהתמיר את העוצמה לנתיב שיהיה לי. זה היה הרגע שהבנתי שאני לא בטוח שאני רוצה להיות "לוחם". ושכנראה זה לא נמנע. לא הובנתי. אבל ברגע זה ממש אני חושב שאנהג כ"לוחם", ואגיע בדרכי אל המקום.

deep ocean

New member
הי, מה אני עושה כאן

אם איני חושבת שאני מעוניינת להיות לוחמת ללא רבב?
אני נפתחת לעולמות חדשים. זהו.

בעזון

New member
כן

זה נפלא להפתח לעולמות חדשים. לקנות דעת. איך עושים את זה? אני עונה גם לשאלותייך למעלה... כפי הבנתי: ראשית, "לא הבנתי כלום", זה בסדר גמור. לא בטוח שמישהו בכלל הבין... שנית, את לא צריכה להיות לוחמת או ברת- דעת או ללא רבב. פעם שאלתי אותך איך לקרוא לך, האוקיינוס העמוק, או ... את זוכרת? וענית: מיכלי
את צריכה להיות מיכלי. רק מיכלי. וגם אני צריך להיות רק בעז.

בעזון

New member
ועוד דבר../images/Emo36.gif

על הבנה. אני יכול להדגים את זה הרבה יותר טוב, אבל ננסה בכתב: מישהו נותן למאסטר אגרוף ישר לפנים. המורה מסיט אותו באמצעות יד ימין. בקלות, ללא מאמץ. את בטח מכירה את התרגיל או תרגיל דומה... נכון? עכשיו אני לבדי. מישהו תוקף אותי ונותן לי אגרוף ישר לפנים. אני חכם מספיק כדי לדעת שאפשר להסיט את האגרוף הצידה. ( המאסטר הראה לי זאת ) יד ימין שלי תפוסה כרגע. אני אוחז במשהו ( או מישהי...) אני מבין שאפשר לבצע את אותה תנועה שהמאסטר ביצע ביד ימין גם באמצעות יד שמאל. עכשיו המבחן, האם אני יודע לבצע את ההגנה הנ"ל... ביד ימין או שמאל, או שאני חוטף בפרצוף? כתבתי בפורום השכן, 4 ההסכמות, משהו על עוצמה. אני יכול לגלות לך הכל. אין לזה שום חשיבות. ההבנה שלך, והיכולת שלך לדעת תלויה רק בעוצמה שצברת. אם תהיי ללא רבב, הנשק שלך יהיה טהור, תגיעי לשלמות העצמית המוחלטת, תהיה לך מספיק עוצמה להשתיק את הדו-שיח הפנימי, ואז תוכלי ליצור תאור חדש של העולם. עולם חדש , שאף אחד לא יכול אפילו לשער איך הוא נראה. אני בטוח שזה יהיה עולם נהדר

deep ocean

New member
ואוו מאיפה נחתת?

זה מה שהתודעה שלי חיפשה. המילים שלך ניגנו על המיתרים הפנימיים שלי.

בעזון

New member
איפה

החיבוק?
וגם
( אני קורא לזה נישוק, וזה מתחרז עם חיבוק ןממש נעים ביחד, אתם יכולים לנסות...
)

בעזון

New member
זה../images/Emo24.gif וגם../images/Emo25.gif

הם נעימים ביחד כאשר הם באים מאהבה

בעזון

New member
תסבירי

לי את, למה אתן הבנות תמיד חייבות לומר את המילה האחרונה?
הבקשה הנ"ל היתה בצחוק כמובן, אני אפילו לא יכול לדמיין כמות של עוצמה שתאפשר לי להתחיל להבין מה נשים חושבות. כמובן שמילים טובות, חיבוקים נישוקים ושאר ירקות אני תמיד שמח לקבל, ולתת... קבלי
(חיבוקים)
(נישוקים)
(שאר ירקות)

בעזון

New member
דג צוחק

הוא לא בדיוק דג, אלא יונק, אבל תמיד נדמה לי שהם מחייכים,

בעזון

New member
מיכלי

אני בטוח ששמת
היכן הדולפינים חיים... באוקיינוסים העמוקים. ולפינה של אבשלום כן מהבית על חיות, אולי נכתוב על דולפינים? (התלהבתי לאללה, זה לא רגיל, לצערי) רגע, איך מפנים להודעה מסוימת?

למעלה