קסטיאל נוגע בדשא

oferarnold

New member
קסטיאל נוגע בדשא

לידיעתכם, אתמול באלקלעי בריחוף ההפוך המפורסם שלו נגע מר קסטיאל עם הלהבים בדשא איך אני יודע? כמו שאומרים: ראיתי את הירוק בעיניים (על הלהבים) ודרך אגב, שאגות השמחה והשבר מהחבורה שהתנפלה עליו בסיום נבעו מהתערבות בנושא... לדעתי הוא חידש עוד בהורדת גובה הבטחון למס´ מילימטרים בכול המעברים המהירים. ודרך אגב -מישהו יודע את הדירוגים שלו בעולם? יש איזה אתר שאפשר לראות בו עידכונים בנושא? עופר

הדירוג

באליפות העולם האחרונה קסטיאל היה מקום 37 או 47 או משהו כזה...יש לשים לב כי זו תחרות F3C ולא 3D בסגנון חופשי - שזו קטגוריה בה הוא איננו מתחרה (לדעתי בגלל שאין תחרויות כאלה בארץ בינתיים - כולנו מקווים שיהיו בקרוב). בברכה, ליאור. נ"ב - לגבי ירוק על הלהבים - לאו דווקא הוא ממש "קיצץ דשא" - לי נצבעו הלהבים בירוק גם אם המסוק היה מס´ סנטימטרים לא גדול מעל הדשא - מפני שהרבה חתיכות דשא עפות ללהבים מהרוח.

אגב

הוא אינו מחזיק בשיא הגובה - שיא הגובה (ויש לי סרטון אפילו שמראה זאת) הוא לרדת עם המסוק עד שכל הדיסקה של הלהבים נשפשפת את הרצפה ! בברכה, ליאור.

MemphisRaines

New member
חתיכת צר עין שכמוך

זה פשוט מגעיל הגישה הזו אז מה אם הוא רק מקום 33 או 25 או 17 או 49 הוא לפחות עשה משהו וקידם את המחלקה בארץ כמו שאף אחד לא עשה בעבר הוא גם עוזר מכל הלב לכל מטיס וזאת ללא כל תמורה ומעבר לזה הרמה של אפריים נחשבת בעולם ועם כל הלב
לדיעתך לא סתם בוחרים באפריים לבצע את תצוגת ה 3d בסיום כל אליפות עולם / אירופה ב f3c ומדובר במשהו שקורה כבר הרבה שנים שרון

סליחה ?!?!?

שרון ? מה עובר עלייך ?! אני צר עין ? הבנאדם שאל מה מקומו בעולם אז עניתי !!! מה קורה איתך תגיד לי ? ואגב לא ידוע לי שאפרים עשה תצוגת 3D בסיום אליפות העולם האחרונה...אתה מנסה לטעון שהוא יותר טוב מ- YOUNGBLOOD והחברה שם? בברכה, ליאור.

לא...

אני לא מבין מה העניין - עניתי לשאלה פשוט. אני לא מתכוון להתחיל כאן ויכוח - זה כל העניין - תשובה לשאלת הבחור. בברכה, ליאור.

hiyair

New member
ליאור

אני לא מכיר אותך ואני חושב שאתה לא מכיר אותי אז קבל עצה ידידותית מאז שאני בפורום ונכתב משהוא על אפריים (ואני לא מכיר אותו אולי פעם בשנה שלום באלקלעי) אתה קופץ ואומר משהוא הפוך או נגד אז תגיד לי בחור צעיר כך נראה מה אתה רוצה שנחשוב!!!!

ידידי

אני באמת לא מכיר אותך - אך כמו שאמרתי , בסך הכל עניתי לבחור. אם אנשים כותבים משהו לא נכון (ללא קשר לקסטיאל עצמו) אני משתדל לתקן למיטב ידיעתי. ועוד שהבחור שאל מה הדירוג שלו - פשוט עניתי. בברכה, ליאור.

tzachw

New member
זהבי ידידי

לא נתווכח האם קסטיאל נגע או לא, מה שאני יכול להעיד הוא שהיו סימני ירוק על הלהבים. אני רוצה להודות לאפריים קסטיאל, על התמדתו בהופעה בגביע אלקלאי במשך שנים וכמו כן השנה, אפריים - חזק ואמץ! צחי ורמוס

oferarnold

New member
שיא הגובה

אם יש לך פורמט ממוחשב של הסרטון אשמח לקבל תודה על התשובות וסליחה על הטעות בזיהוי יש לך או למישהו אחר כתובת אימייל מעודכנת של שרון פירסט? שלחתי לו מייל מהאתר שלו והוא חזר עופר

sgadasi

New member
אשמח אם תשלח לי אותו...

אשמח אם תשלח לי אותו,אייסיקיו:154025859 תודה בכל מקרה!

לשד

New member
ליאור - חומר למחשבה...!!!

איך זה שבדרך כלל אדם אופטימי, פניו מופנות קדימה והוא שואף להתקדם בכיוון כללי מעלה.. ההליקופטר שלך תמיד עם הפנים הפוכים ושואף לרדת מטה.. גם הודעות שלך גוררות לרוב זנב ארוך של תגובות זועמות במוררדות האין סופיים של המסך....... ותאמין לי יש סינמנים ירוקים של דשא על הגלגל של העכבר שלי... ותחשבו על זה....... בברכה עמרם

poziman

New member
ואתה, תחשוב על זה:

גם אם המסוק היה עם הפנים למעלה הוא שואף לרדת. כאילו....

למעלה