קסדת חצי או מלאה?

ניוו

New member
קסדת חצי או מלאה?

קניתי לעצמי קסדת חצי מטעמי נוחות וחסכנות. אחרי התאונה המחרידה של האופנוען בצומת אזור היו סדרת כתבות על חוסר היעילות של קסדת החצי ושלמעשה החוק מתיר אותה אבל זה לא סותר את זה שהיא לא עושה את העבודה ולמעשה אפשר להחשיב אותה כאילו לא נוסעים עם קסדה כלל. קצת מלחיץ. יש אמת בדברים? (כי אז אני רץ לקנות אחרת) (אני האמנתי שהיא אכן עושה את העבודה ומגינה על המקומות הקריטיים בראש, רק אולי לא על פגיעות חיצוניות בסנטר וכו שאת זה אני מסכים לספוג אם העיקר שהאי שומרת על החיים שלי). תודה.

yaboosh

New member
היא לא שומרת על החיים שלך נקודה.

הסנטר זה חלק מהראש פגיעה קריטית שם וזה הסוף!!!

ניוו

New member
עוד שאלה בנושא אחר

האופנוע ( ג'ילרה 50 סמ"ק) נכבה לי הרבה פעמים בעמידה ברמזור בלי התראה מוקדמת. אחרי זה גם אי אפשר להניע אותו מיד אלא צריך לחכות כמה דקות ורק אז הוא מניע. יש לי בלי קשר לזה בעיות בחשמל (של טעינת יתר כנראה) שאני צריך עוד לטפל בהן. זה קשור לזה? או שזו בעיה אחרת שקשורה במנוע?

לויטה1

New member
לא יודע מה הבעיה

לא מבין בזה כל כך לכן אני לא יוכל לעזור לך בנוגע לבעיה עצמה אבל, בנתיים, עד שתסדר את זה, נסה לתת מכות גז קטנות וכך האופנוע לא יכבה לך.

TOMMEYLEE

New member
אלוהים ישמור

"ומגינה על המקומות הקריטיים בראש" אני לא מכירה מקום בראש שהוא לא חשוב! חביבי, אני סטודנטית לפסיכולוגיה תואר שני עם עניין מחקרי במוח ותסמוך עלי שגם פגיעה יחסית קלה בראש יכולה לגרום נזק עצום. ממש חבל לי עליך, מה עניין לקנות מלאה. אני רוכבת עם מלאה למרות איפור וחום בקיץ. לרכב עם קסדת חצי זה אידיוטי לגמרי ומי שיאמר אחרת חי בהכחשה.

לויטה1

New member
מורי נהיגה

עוד יותר שערוריה היא שרוב מורי הנהיגה מלמדים עם קסדת חצי. אני למשל כבר בשיעור השני שלי יצאתי לכביש ונהגתי במהירות של 60 קמ"ש וכל זה עם קסדת חצי - כאשר אתה לא מיומן, יש לך 0 נסיון וכבר יוצא לכביש עם קסדת חצי, מסוכן מאד.

למעלה