קסדות...

new_rider

New member
קסדות...

אופנוע - כבר יש! קסדה - אין! אז ככה: אם אפשר כמה חברות מומלצות של קסדות(למעט arai)לשטח ואם אפשר במחיר סביר...

boldjos

New member
תשתמש בחיפוש היו פה כמה דיונים

מעניינים בנושא...

למה "למעט אראי" ???

זוהי אחת מקסדות העילית אבל... גם שואי מעולה וכמוהן רוב קסדות ה - TOP LINE של שאר היצרנים. זהו גם ענין של התאמה לראש וכמו כן יכולת כספית והעדפות אישיות... אם הכסף בנימצא, לך על אראי או שואי, וכמובן תנסה אותם קודם בכדי לדעת עד כמה הם מתאימות לך. בהצלחה.
הדרומי, שמאושר מהאראי דוהן שלו כבר חמש שנים....

new_rider

New member
כי אראי יקר!

אין כסף לכזאת קסדה! וגם שואי נראה לי קצת יקר מדי ובאותו עניין agv נחשבת קסדה טובה? 400 שקל לagv זה מחיר סביר?

אז ככה...

AGV נחשבת לקסדה נחמדה למדי (למעט ה - QUASAR שהיא רפליקה מעולה ) ואני מקווה שאתה תשקיע קצת יותר מ 400 ש"ח בכדי להגן על הראש שלך. ואגב, יוצא לך ליהיות באילת ? מישהוא יורד לאילת ? פה המחירים זולים יותר ( 17% ) וגם יש לי תוספת הנחה יפה... אתה יכול למדוד בת"א ולהזמין מאילת, יוצא יותר זול, בדוק ! תשלח לי מייל ואני יעדכן אותך בפרטים ומחירים אם תרצה

הגיע הזמן להחליף קסדה - משחיז

כידוע קסדה טובה חמש שנים מיום ירידתה מהמדף או 7 שנים מיום ייצורה (המוקדם מבין ה2).

זה בתיכנון דגלן ../images/Emo8.gif

ואני מחליף לעוד אראי דוהן. לקוח מרוצה נישאר.... (3000 ש"ח, נמע טוב לא ? )

zataomm

New member
אראי דוהאן

אני לא יודע לאיזה קסדה בדיוק אתה מתכוון אך אראי קוואנטום F רפליקת דוהאן עולה בארה"ב 1600 ש"ח, ואפשר להזמין אחת באינטרנט, תוסיף לזה דמי משלוח ומע"מ, יוצא לך בסה"כ: 1910 ש"ח, סתם בשביל הפרופורציה!

new_rider

New member
נחמד - עכשיו ראיתי שלמעלה

יש נושא על מה ששאלתי כרגע האם זה ה´ האם זה מזל? האם זה כרובי? לא נדע... או שכן... בכל מקרה יופי

למעלה