קסדות

d a f u k

New member
קסדות

שלום לכולם. קניתי אופנוע,לוויתי קסדה, קניתי מעיל וכפפות ומנעולים. כולי אושר אך נותר העיניין "הפעוט" של רכישת קסדה (כביש) אנה חוו דעתכם על הפירסום הנ"ל במטרו: "קסדה שלמה מלקסן, מאווררת ובעלת משקף נגד שריטות המסנן קרינת UV. מגיעה עם משקף פנימי נפרד נגד אדים (ניתן להחלפה) וריפוד פריק. מגיעה ב-3 רמות גימור. במבצע ! 716-796 ש"ח " אפשרויות נוספות הן קסדות של VH-1 (אולי טעות בשם) או MHR תודה

shmupi

New member
יש AGV ב EBAY ב 85$

ייצא לך פחות מ 500 ש"ח כולל משלוחה

shmupi

New member
הדגם הוא GP1

אם אני זוכר נכון כמובן , בארץ עולה 800 או 900 לך למדוד ותראה אם מתאים לך , אני לא התרשמתי ממנה אבל זה מה שיש ב900 ש"ח בארץ , הקטע הוא שאתה מביא אותו דבר מחו"ל בכמעט חצי כסף

tygger

New member
800-900?!?

אני זוכר את הקסדות האלה ב600 ש"ח לכל היותר...

shmupi

New member
זה המחיר שנתנו לי בחנות

אולי לאחר מיקוח הוא 600 ...למרות שבסוף קניתי SCORPION מארה"ב ב 1000 ש"ח צריכה להגיע שבוע הבא , אני מקווה שהביקורות אכן נכונות

MikeER5

New member
קסדות MHR

אני רוכב עם קסדת MHR (זו עם הקונוסים) כמעט שנה ומרוצה ממנה מאוד. לא יודע לומר לך עד כמה היא עמידה בתאונות (ברוך השם לא היו) אבל קסדה מאוד איכותית לדעתי, מאווררת מאוד, קלה ועומדת בתקנים המקובלים. לפי היידוע לי אתה יכול לקנות כזו בסביבות ה-800 ש''ח היום ולדעתי שווה, זה לא סתם עוד קסדה זולה. מקווה שעזרתי...

royee1

New member
חפש ...

כנס לטקזון ה mhr הנ"ל נמכרת שם תמורת משהו כמו 700 ש"ח......... בהצלחה!

T0MERKE

New member
תמצא פה את המחירים הכי טובים

www.kolbotex.com

the1wave

New member
גם לי יש MHR ואני מרוצה ../images/Emo45.gif

קצת רועשת - לא נורא . עשויה מפיבר קבלר נוחה נעימה ועומדת בתקן האירופאי לפחות . ממליץ מה שמפורסם במטרו זו כנראה ה SHARK שעשויה מלקסן שזה סוג של פולי(פלסטיק) אבל היא צריכה להיות חזקה ואני חושב שגם עומדת בתקן האירופאי .במחיר כזה בהחלט שוה בדיקה . מחירי ה MHR מאוד ירדו לאחרונה מה שהופך אותה למאוד כדאית לקניה . תריץ חיפוש לשירשור הקסדות הגדול ותמצא עוד קצת מידע והרבה ירידות וקללות . הנאה מובטחת ....

למעלה