קסדות

Mr. BIG

New member
קסדות

מתי לעזאזל ניתן יהיה לרכוש קסדה נורמלית במחיר הגיוני? אם מישהיא או מישהוא מכיר דרך הגיונית לרכוש אחת כזו ( שואי, אראי) תשאירו הודעה. נישבר לי ה... מלממן את האוניברסיטה של הנכדים של מספר בעלי חנויות במתחם סלמה!!!

בוא ביום חמישי למטרו ימאהה ותראה

קסדות איכותיות (שואי) בחצי מחיר. הדגלן שמתחיל לו להימאס מעצמו על עובדת היותו ממחזר את עצמו ללא הרף.

reneg

New member
לא מתחשבים ב"צפוניים"

כרגיל לא מזמינים את הצפוניים לשום מקום ושום אירוע... לדעתי קהילת האופנועים מפסידה בגדול על כך שהיא לא מאוחדת בכל הארץ אלא רק בתל אביב... עוד משהו שחשבתי עליו זה לעשות מכרז של אופנועים על ציודם ברחבי הארץ והחנות שתתן את המחירים הכי נמוכים למוצר כלשהו תזכה בפירסום לחברי המועדון ובכלל... מה שיגדיל את כמות הלקוחות שלה, יגרום לתחרות והורדת מחירים...

tygger

New member
SHOEI במטרו ?!?

הממ . . . לא ממש נראה לי. איך בדיוק מטרו שהם יבואני SHARK ן DIANESE ימכרו SHOEI מבית אבזריון? אתה בטוח?

ofnik

New member
יהיה גם כיבוד../images/Emo78.gif ../images/Emo96.gif אבל רק

לחברי מועדון

ofnik

New member
ברוך הבא מיסטרביג- שמח לראות

אותך פה- ותודה על העל האש ועל הטיול מקווה לראות אותך ביום ה´ בערב במפגש- אחרי שתקנה קסדה במטרו אנחנו מתאספים החל מ22.30 ליד ה DOOM לא רחוק ממטרו תרים לי טלפון אם אתה בא

cagiva

New member
מעשה בבחור עלוב

אני זוכר את עצמי לפני שנתיים קונה את הקסדה הראשונה. זה היה בבייקר וזאת הייתה LEM באיזה 400 שקל. אז פשוט לקחתי סט מדבקות(שמגיע בקסדות של אראי)שעלה לי 10 שקל משהו כזה. ואז החלה מלאכת ההדבקה שכן גם להדביק צריך לדעת(שיצא מתוח) בקיצור הסבה! נ.ב. את התאונה שעברתי איתה היא הצליחה לעבור בסבבה(אולי המדבקה הקרינה לקסדה קצת אראיות)

למעלה