תסכים איתי בדברים אלה,
המחיר של אראי אינו משקף את טיבה.
חוסר השקט בקסדה,
התיכנון הלקוי של רצועות הנעילה (אי אפשר לעשות אותן טיפה יותר ארוכות לכל הרוחות?!?)
המשקף המעצבן הזה... רכבתי עם אראי שנים. לאחר מקרה שבו לא שבעתי רצון מנכונותו של המשקף לעופף לו לכיוונים בזמן התאונה עברתי לדגם אחר. כיום לאחר רכיבה עם שואי (ארבע שנים, דגמים שונים), וAGV מדגמים שונים הגעתי למסקנה (בשבילי) שהAGV מציעה תמורה הרבה יותר מהולמת לכסף. בשביל כל הדברים שהיא מספקת (X-VENT או XR2) שווה לשלם את הסכום שלה. והיום כאשר יותר יצרנים הגיעו למסקנה הזאת אז ניתן למצוא קסדות בעלות תמורה טובה לכסף. מבחינתי לקסדה טובה יש את הדברים הבאים:
ריפודים פריקים. בקיץ בארצינו הקטנטונת והלוהטת אנחנו מזיעים כמו חמורים מיוחמים. אפילו אני חושב פעמים לפני שאני שם את הקסדה שלי על הראש שוב לאחר הקיץ, כך שאם אין אופציה נוחה לכביסה, זה מוריד לי מערך הקסדה בצורה משמעותית.
משקף "שקט". הדבר הוכיח את עצמו כאשר המנגנון הפנימי פחות רגיש למכות מהצד וגורם לפחות רעשי רוח בזמן נסיעה.
איוורורים כמה שיותר, יותר טוב. לא צריך לפרט פה נכון? (ראה סעיף ראשון למעלה להבהרה)
חומר. לא רוצה קסדה מ"פלסטיק". אם MHR וHJC מציעים לי קבלר ופיבר במחיר של 1000 ש"ח, אז למה לי להתפשר?
משקל סליחה אבל זה הראש שלי ויותר נוח לי.
מבנה מותאם לפנים זה גם אומר שיש לי מקום לפרצוף ועדיין זה לוחץ לי על הלחיים. הממ, שכחתי משהו?