קסדה SHOEI RAID2

miki2076

New member
קסדה SHOEI RAID2

שלום אני יודעת שזה לא כל כך מתאים לפורום להציע קסדה למכירה אבל כרגע אנסה כל דרך אפשרית: לפני שבוע וחצי בערך קניתי קסדה חדשה SHOEI RAID2, במהלך המדידה ניסיתי 2 מידות XS ו XXS בסופו של דבר לאחר בדיקה של המוכר הוא המליץ ללא היסוס על ה XXS ושהיא מתאימה לי יותר. היא הרגישה לי בסדר בחנות, וגם בנסיעה קצרה, אבל בנסיעה ארוכה היא כר היתה לי לא נוחה, ואפילו קצת הכאיבה לי אחרי 40 דקות בערך בראש מאחור. בדקתי בבית מידות של קסדות, לפי הטבלאות של שואי ,אני גבולית ל XXS.(שם מצוין 50-52Cm ואני 52-53Cm)ניגשתי לחנות יומיים אחרי הקנייה ונתקלתי בסרוב אמרו לי בחנות שהיא אמורה להתרחב תוך שבועיים בערך, אבל בינתיים היא לא כל כך נוחה. רציתי לשאול אם מישהו אולי יודע אם באמת יש סיכויי שהיא תתרחב ותתאים למרות שאני גבולית או שעדיף למכור? אני די מתוסכלת מזה כי בכל זאת השקעתי עליה הרבה ורציתי להנות מהקסדה. תודה

לדעתי

אם היא תתרחב זה רק באזור הלחיים,כמו שאני מבין הלחץ הוא מאחור ומנסיוני בנסיעות קצרות זה יהיה בסדר ותתרגלי אבל אם יש לך גם נסיעות ארוכות לעיתים תכופות את תסבלי ממנה. הם אמרו בחנות שעוד שבועיים הם יסכימו להחליף לך?לא נראה לי,חבל,איפה קנית? זו הבעיה עם קסדות שאין "נסיעת מבחן"בחנות זה מרגיש מעולה אבל הלחצים וחוסר ההתאמה למבנה הראש מתגלה אחרי רכיבה של שעה פלוס.

miki2076

New member
לדעתי....

לא, הם בטח לא יחליפו לי בעוד שבועיים, הם לא הסכימו להחליף לי את זה אפילו אחרי יומיים, בטענה שיש עליה כבר שריטות. הם רק אמרו לי שהיא תתרחב. זו באמת בעיה שאין נסיעות מבחן הלוואי והיו, לטווח הקצר אני באמת יכולה להסתדר איתה אבל זה מתסכל. אני במצב שלא איכפת לי למכור אותה אפילו בהספד, לפחות זה יהיה הפסד קטן יותר מ 2300 ש"ח

tomergg

New member
תנסי לפרסם בלוח המכירות של פולגז.

מוזר לי קצת שזה כואב לך מאחור. בדר"כ קסדות לוחצות במצח. לדעתי יהיה לך קשה למכור אותה במחיר של מעל 1,000 ש"ח מכיבן שניתן לרכוש חדשה בכ- 1,100 ש"ח (קצת פחות).

miki2076

New member
תודה מפורסם בלוח אבל......

אני חושבת שאתה קצת טועה לגבי המחיר, או אולי מבלבל עם קסדות של חברות שונות. יש המון קסדות ב 1000 ש"ח ואפילו בפחות. בחנות המחיר שלהדגם הזה הוא 2300ש"ח. למרות שזה נשמע לי קצת הזוי, אם אתה יודע איפה אפשר לקנות SHOEI RAID2 במחיר כזה אשמח לקבל פרטים וכתובת.

tomergg

New member
כאן ניתן למצוא אותה במחיר של כ- 1,000 ש"ח

כאן היא נמכרת המחיר דומה גם בעוד כמה מקומות. אני לא בטוח שבמחיר הזה היא הייתה הבחירה הראשונה שלי.

אם יש עליה כבר שריטות אז זה מובן

אני בזמנו קניתי קסדה של לייזר באביזריון(אותו יבואן של שואי)ואחרי יומיים, רכיבה אחת ואכזבה אחת(אין מה לעשות,אחרי שמתרגלים לשואי...)הם הסכימו לקבל את הקסדה בחזרה ונתנו לי זיכוי. אם תמשיכי לסבול ממנה תחליפי,בקסדה משתמשים בדר"כ מס שנים,חבל,זה יכול להוציא את הכיף מהרכיבה. כמו שכתבו פה,תמתיני עוד מס שבועות ואם לא משתפר תנסי למכור או להחליף עם מישהו,אולי יהיה לך מזל.

גם לי יש אותה קסדה שבתחילה לחצה לי על הלסת-

אני היתי גם גבולי בין M/L תני לזה קצת זמן זה מיתרחב, או שמעתי שיש אפשרות להחליף את הספוגים הנישלפים. בהצלחה

קודם כל: אם כאב לך רק אחרי 40 דקות

והקסדה עדיין חדשה לגמרי, סביר מאד להניח שהיא תהיה בסדר. בכל מקרה, למיטב זכרוני הריפודים הם פריקים בקסדה הזו, כך שגם אם לא יהיה בסדר בעתיד הקרוב, תוכלי להחליף את הריפוד הפנימי ובעצם להגדיל את הקסדה במידה ל-XS. אני ממליץ לך כבר מעכשיו לדבר עם שמוליק, הבעלים של אבזריון - יבואני שואי. אחלה בן אדם, שלמיטב היכרותי איתו, יתן לך פיתרונות בכל מקרה ללא קשר למקום בו קנית את הקסדה.

the1wave

New member
ההבדל הוא רק בריפוד ?

לי יש SHOEI XR1000 שהבאתי מארה"ב . מדדתי S וגם M . התלבטתי ולכן לקחתי S למרות שקצת לחצה מהסיבה שהיא אמורה להתרחב אחרי זמן מה . הארץ שמתי לב שהיא קצת קצרה לי , כלומר הסנטר חשוף . אני לא זוכר עד כמה ה MEDIUM מכסה את הסנטר או לא ,אבל נראה לי שההבדל בין המידות הוא לא רק בריפוד . לא כך ?

be_roo

New member
לכל מידת קסדה ניתן להתאים מספר גדלים של ריפוד

וזה מאפשר בעצם משחק גדול יותר להגי להגנה ונוחות מקסימלים. שווה לבדוק אפשרות לגבי קנית ריפודים במידה קטנה יותר.

למעלה