קסדה לקארטינג

קסדה לקארטינג

אז ככה, בזמן האחרון אני חוטא בקארטינג, לא מעט אפילו (בחיפה - כולם מוזמנים, יש שם אחלה חברה). הקסדות שיש במקום הן סבבה, אבל ההרגשה להזיע במקום שבו מישהו אחר הזיע אינה כזו נעימה. אז החלטתי להשקיע בקסדה שתהיה בבגאז ותשמש אותי לקארטינג בלבד (אין לי אופנוע). אלך כמובן לחנויות לפי המלצתכם - אם יש באזור חיפה אשמח, אבל לפני כן חשוב לי לקבל דעות אובייקטיביות: אלו יצרנים מומלצים ומאלו יצרנים יש להתרחק? מחירים - לקסדות טובות או בינוניות? מה שחשוב מבחינתי הוא משקל (!!), נוחות, ואם יש איזה מסנן פעיל שיכול לגרום לי לשאוף פחות אדי דלק ואגזוזים - בכלל טוב. יש דבר כזה בכלל? לגבי מחיר הקנייה - חמש מאות עד אלף זה סביר? אשמח גם כאן להמלצות. תודה לכולם! ניב.

gsxr77

New member
תבדוק באתר המצורף

כאן מיינתי לפי מחיר (עד 200 פאונד) וכמובן מבחן תוצאה של 5 כוכבים מתוך 5 אפשריים כל מה שנותר לך לעשות הוא לחפש ולמצוא את הקסדה שנראת לך (כספית+מראה לטעמך) ולמדוד אותה אצל היבואן בארץ (גוגל יעזור לך באיתורו). אם היא נוחה אז מצאת את מבוקשך, אם לאו - יש לעבור לאופציה הבאה. בהצלחה

dts

New member
כל קסדה סגורה סבירה תתאים לך

אני לא מכיר חנויות בחיפה מלבד הסניף של אופנועית ויש להם מותג זול יותר ב300 ש"ח +- לקסדה סגורה. בתקציב שלך תוכל למצוא כבר HJC טובה - פילטר קונים בניפרד. מדידה ונוחות מאוד חשובים. אגב על איזה קרטינג מדובר ובמה מתבטא היתרון של המקום/מסלול קרטינג? תודה

תודה על התשובה

אני מבין ש- HJC זה מותג נחשב? האם בקסדה יש מקום מיוחד בו ניתן להושיב פילטר, ומה הפילטר הזה יודע לסנן? הקארטינג נמצא בקניון חיפה, ואיני יודע על יתרונות לעומת מתחרים, אני רק יכול להעיד מניסיון אישי שהחברה שם מאוד מקצועיים, מאוד נחמדים, לא נלחצים מכל דפיקה בקארט או סחרור שלו, ובאופן כללי אין מגבלות מעצבנות שגורמות לך להנות פחות. הכל באוירה טובה וכיף בקיצור. יש מישהו שמגיע מהרצליה אגב וששאלתי אותו מדוע הוא אמר לי שביקר בכמה מתקנים ושפשוט הכי נוח וכיף בתנאים בחיפה עם הצוות הנחמד. אני מן הסתם לא יכול להעיד על כך כי ביקרתי רק בשני קארטינגים עד היום: של שומאכר בגרמניה, ושל דן-קרטינג בחיפה

dts

New member
כן - נותן ערך טוב לכסף

ישנם רוכבים כבדים בעיר שראיתי עם מסכת פילטר- כהגנה מפיח מפלטים שנמצא בשפע בכבישי גוש דן. זה אביזר ניפרד גם מסכת מנתחים תעשה עבודה סבירה בנושא הזה.

דידי 650SM

New member
אם ארתה מתכון למסכה הלבנה מבד דחוס

אז היא לא נוחה בכלל ולא אוטמת טוב באיזור האף אם אתה בעל משקפיים יצתברו לך אדים כל הזמן גם על המשקף עדיף מסכת מנתחים או בנדה רטובה על האף-פה

למעלה