קסדה חצי

tanaz14

New member
קסדה חצי

מישהו יודע היכן ניתן לקנות קסדה חצי לבנה פשוטה בת"א ? תודה מראש

JacksonX

New member
לא מומלץ לקנות קסדה חצי אבל זאת החלטה שלך

ולכן תעשה סיבוב ברחוב שוקן ו\או סֲלמֳה(ניקדתי נכון?) ואני בטוח שתהיה חנות שתשמח למכור לך קסדה חצי . זה חייב להיות בצבע לבן??

tanaz14

New member
ידוע שלא מומלץ אבל בנסיבות האלה

שיער ארוך 50 סמ"ק 60 קמ"ש ת"א = לחות קיץ ים בנסיעה רגילה אני רק עם הקסדה השלמה אתה יודע אולי מחירים

roeyil

New member
אתה נוסע 60 קמ"ש

אבל מי שנכנס בך יכול להגיע גם ל-120 קמ"ש... ואז אפילו אם יהיה לך נעים בפרצוף זה לא ממש יעזור לך אחרי זה... אבל שיקול שלך...

JacksonX

New member
100-150 ש"ח בערך אבל חושבני שהחיים

שלך קצת יותר יותר שווים מהמחיר הזה..שוב,שיקול שלך. תתחדש

c881

New member
תבדוק את זה ככה

אם אתה יכול להעביר פומפיה על הסנטר במהירות של 16 מטר לשניה בלי לאבד את כל "השכבה הרכה"... אתה מוזמן לרכב גם עם קסדת אופניים.

liVEmeALoneOCD

New member
אז ככה....

*שיער ארוך=אז מה???אז יהיה לך טיפת זיעה מה אתה כוסיתת!!תוציא תקוקו החוצה, זה לא מפריע זה תירוץ,גם לי היה שיער ארוך,מנסיון. *50 סמ"ק=עדין אפשר לרסק תאמאאאא של הלסט טוב טוב! *60 קמ"ש=עדין אפשר לרסק תאמא של הסבתא של העצמות טוב טוב,ואת הלסט טוב טוב, ואת כל שאר חלקי הגוף *קיץ=אם קצת שכל תעבור על סעיף 3 אולי תקלוט. *ים=יבשה,מה לעזעל קשר ים?? בקצרה רוצה ליקנות קסדה חצי,קנה!רק אל תבכה אחרי שתיפול וכל הלסת של תצא בחוץ,וידרש המון מסמרים,ניתוחים וכדומה להחזיר הכל חזרה, שלא נדבר על "היופי"שזה יוסיף.

הונדה CCH

New member
תעשה ניסוי כזה

תיסע לא על 50 קמ"ש על 20 קמ"ש ותיפול על הצידה עם הקטנוע כמובן עם קסדה חצי ואז תראה עם זה שווה את זה

daditami

New member
מה אתם רוצים ממנו?

בכל אופן ישאר לו חצי ראש, למה להיות קטנונים?

למעלה