קסבו 125 חדש לא מניע

l coyote l

New member
קיבלתי אותו עם 34K.

הוא 2006, אני היד השלישית.
עכשיו הוא עם 58K

orgeva

New member
נו,אז מה את רוצה.

את ראית שכתבתי שיש כלי מושלם?

באמת יופי של השוואה,קטנוע חדש ואופנוע סופרספורט שקרעו אותו שני רוכבים\רוכבות לפניך.
מי יודע איך תחזקו אותו (וכן, עשית בדיקה לפני קנייה ואמרו שהוא בונבוניירה), ועל הכביש שש שנים.

נראה לך באמת הגיוני להוציא קטנוע חדש מהחברה שייסבול תוך פרק זמן כל כך קצר מכל כך הרבה בעיות שונות ומשונות?

l coyote l

New member
34K בחמש שנים ל-600CC זו קריעה?

2 רוכבים היו בעליו לפניי. שניהם רכבו רק בסופ"ש.
ככל הנראה רק ישר, ע"פ הסימנים, וע"פ עדותו של הבעלים האחרון, שממנו קניתי.

כל הטיפולים מתועדים.

האופנוע אצלי שנה, 24K ק"מ, במהלכם הוא מרגיש כל יום מחדש כמו היום בו קניתי אותו, וכמו אופנוע חדש. ולמה שלא ירגיש כמו אופנוע חדש עם ק"מטראז' נמוך כזה לנפח הנ"ל?
שום סימנים מקדימים לא הופיעו לפני הפריצה הזו, שקרתה ככל הנראה ברכיבה בודדה של 7 דקות בשישי בערב.

גבע, לא יודעים, לא מחרטטים

orgeva

New member
למה את לא עונה, נראה לך שאחרי 6 שנים

לא סביר שיווצר איזה נזק?
אפרופו מחרטטים, איך קישרת את זה לשרשור בכלל?

לא כל פעם שאת רואה שם של גולש זה או אחר בשרשור את חייבת להגיב.

l coyote l

New member
למה אני לא עונה למה, גבע?

מה זה 6 שנים לחלק מתכתי מסיבי?
יודע מה זה קולר שמן ואיך הוא נראה? אם לא, תגגל.

l coyote l

New member
אני אעזור לך. זה נראה ככה

http://www.gdlcycles.com/general/284-16093-OilCooler-1.jpg

ההשערה הראשונית של דוד מ-1X1 היתה שהלכה שם הגומיה, כי זו בעיה שהיתה נפוצה בדגמים קודמים (לפני 2003).
שחיקה של גומיה זה הגיוני אחרי 6 שנים, כמו שאתה אומר.
אבל שתהיה פריצה/סדק בחלק עצמו? ממש לא.
הגומיה, אגב, בת ה-6 שנים, היתה שלמה ויפה

orgeva

New member
"חלק מתכת מסיבי" אין לי אפילו כוונה לענות לך

את עושה צחוק מעצמך.

תכתבי מייל להונדה העולמי ותשאלי למה "חלק מתכת מסיבי" מתקלקל...

l coyote l

New member
אגב, הבעיה שלי עם הדברים שלך

נוגעת יותר להכללת "האיטלקים".
יש לפיאג'יו יציאות אמינות יותר ופחות.
יש בעיות עם הקסבו, לא היו בעיות עם X8.
היו בעיות עם X9, לא שמעתי על בעיות עם ג'ילרות.

בדגמים של הונדה, אגב, יש הפרדה די ברורה של יחס הקהל לאמינות לפי ארץ ייצור.
דין יפן לא כדין ברזיל/הודו, אם אתה יורד לסוף דעתי.
אין מושלם. זה כל מה שרציתי לומר. סתם מתקבל ממך הרושם שאין לך נסיון של ממש, אלא יותר התרשמות משמועות.

orgeva

New member
את משכנעת את המשוכנע

כתבתי שיש כלי משולם? כתבתי שכלים יפנים מושלמים?
היה שרשור על הקסבו.

בנוגע לאמינות של האיטלקיים,כמה X9 X8 (מכרו) וג'ילרה (מוכרים) בשביל שנדע בנוגע לאיכות והאמינות שלהם? הקסבו הוא כלי יחסית פופולרי אז יותר קל לשמוע על הבעיות.

כל כך קשה להודות שמדובר בכלי עם אמינות בינונית?

l coyote l

New member
לי לא קשה להודות במה שלא נוגע אלי בכלל.

אין, ולא היה לי פיאג'יו מעולם.
קסבו 250 משנתון מסוים מראה בעיות נפוצות שחוזרות על עצמן.

אבל
1. אתה לא דיברת על כלי. אתה דיברת על יצרן.
2. אתה הבחנת ש"נצנוצים" מדבר על קסבו125- לא 250 - שזה בכלל דגם עם קרבורטור?

הנסיך.

New member
ומה עם יונדאי הקוריאנית?

זה לא נאמר סתם - הכותרת הזו,
זה נאמר כי מחברה בינונית עם איכות בינונית, מישהו שם החליט לקחת את העניינים לידיים ולהעיף את החברה קדימה.
תהליך דומה קרה לרנו, ופיז'ו וסיטרואן (מהכותרת שלך)
תהליך דומה יתחיל לקרות גם אצל היצרנים האיטלקים.

נכון שצריך להיות פתוחים, ותקלות קורות איפה שיש בני אדם, ומי שלא עושה לא טועה, ושלל קלישאות חבוטות אחרות -
אבל זה לא אומר שצריך לקבל את זה, וזה עוד יותר לא פוסל את העובדה שבמדדים רבים אובקטיביים, התוצרת האיטלקית של התעשיות הרציניות (ייצור המוני, לא פרארי) מקבלת ציונים נמוכים.

ביפני הסיכוי שזה היה קורה הוא משמעותית נמוך יותר.

אתה צודק שאסור לפסול, אבל בדרך כלל אם יש דיעה רווחת על יצרן - הוא הרוויח אותה ביושר.

orgeva

New member
השאלה כמה זה קורה.

אני לא מספיק חזק בממשק של תפוז בשביל למצוא את כל השירשורים שהיו פה על תקלות כאלו ואחרות בקסבו.

מה שאני זוכר זה מראות נוזלות,משאבות דלק תקולות,אינג'קטורים שנשברים,בעיות מגעים במצבר ובכלל לא מעט שרשורים שהתחילו בזה שהם הגיעו עם כלים חדשים על גרר למוסך.
היו עוד כמה שאני לא זוכר.

נכון,גם ביפני היה ויהיו תקלות,אבל התקלות שהקסבו עבר שעלו רק פה בפורום אפשר להשוות רק לכלים הטיוואנים,וזה אומר משהו.

חשוב לציין שהקסבו לא נפוץ כמו הכלים הטיוואנים ובכל זאת היו פה בפורום לא מעט שרשורי תקלות.

מה שעוד יותר תמוה שישר קופצים פה אנשים על כל ביקורת שמעבירים על הקסבו מסיבות לא ברורות.
לא כתבתי בשום שרשור שזה כלי לא טוב.

חשוב להעמיד דברים על דיוקם,מדובר בכלי באיכות ואמינות בין טיוואני ליפני (לדעתי טיוואני).

hofnoan

New member
אם אתה מבסס את הסטטיסטיקה על שרשורים בפורום..

אז המצב רע מאוד. ממתי פורום בתפוז הוא מדגם מייצג לאוכלוסית הקטנועים? מה עם אלה שגולשים בפורומים אחרים? מה עם אלה שלא גולשים בשום פורום. כמות האנשים שגולשים בפורום קטנועים בחצי שנה האחרונה שיש להם קסבו לא ניראה לי שעלה על 20 כלים...ושיתקנו אותי אם אני טועה במספרים. בכל אופן אם זה הביסוס שלך לתקלות אזי הוא שגוי בהחלט.
וסתם לידיעה: אין לי קסבו וגם לא מתכוון שיהיה לי בקרוב מסיבות אישיות שלי.

orgeva

New member
זה לא מדע מדויק,אבל פורום בהחלט זה מקום שמרכז

אליו מידע מכל הסוגים גם חיובי וגם שלילי.

אם יש מחלה באיזה קטנוע לא משנה איפה הוא מיוצר ואיזה דגם,זה בסוף ימצא את דרכו להגיע לפורום זה או אחר.

פורומים זה מקור מצוין לאינפורמציה (או דיסאינפורמציה) יש אנשים שמרשים לעצמם להגיד את האמת,גם שהם נדפקים כי הם מסתתרים מאחורי ניקים בדויים.

מעניין אם הייתי כותב את אותם המילים אבל במקום קסבו היה רשום לדוגמא ג'וירייד,אז המידע שזורם בפורומים הגיוני ומתיישר עם המציאות נכון?

ומאיפה הבאת את המספר 20,על גולשים סמויים שמעת? אם אתה רוצה לדעת את הטרפיק של הפורום תשאל את המנהל,אני בטוח שהוא ישמח לתת לך מידע במסר אישי אם לא בפומבי.

nirrub

New member
השורה הראשונה בהודעה שנויה במחלוקת

השנייה פשוט גזענית וטיפשה

למעלה