קסבו 125 חדש לא מניע

נצנוצים

New member
קסבו 125 חדש לא מניע

תוך כדי עמידה ברמזור הקסבו דומם מנוע. ואף נסיון להניע אותו לא מצליח.
ממש מרגיז , קטנוע בן פחות משבוע. יכול להיות שיש משהו שאני לא יודע ועשיתי טעות.
נראה כאילו האימובילזייר מופעל או משהו.

פרארי1

New member
אולי נלחץ בטעות משבת מנוע?

כפתור אדום בצד ימין של הכידון.

אם לא מסתדר, גש שיבדקו במסגרת האחריות.

נצנוצים

New member
הקטנוע החדש שעוד לא עשה 50 ק״מ

נגרר היום למוסך של עופר אבניר ..
המכונאי שטיפל בו טוען שהקרבורטור לא היה מכוון ולכן היתה הצפה של הדלק.
וגם שככה הוא הגיע מאיטליה וכו׳ ואין להם שליטה על זה.
לזכותם יאמר שעד הצהריים הם תיקנו והקטנוע היה מוכן.
אם לומר את האמת פתיחה מאד רעה עם הקסבו היום התגעגעת לדינק שלי.
מקווה שההמשך יהיה יותר מוצלח

הנסיך.

New member
מחזיק לך אצבעות

וחבל שלא ביקשת גם איזון גלגלים וכיוון גלגלים, כי אולי גם את זה לא מכוונים ובודקים כשהקטנוע מגיע מאיטליה
(או שלל תירוצים מטופשים אחרים שאפשר לספק ללקוח שלא מבין)

הנסיך.

New member
שאישית, זה מגעיל אותי שאנשי מקצוע

יודעים שאנשים סומכים עליהם, יודעים שאנשים חסרי ידע במכונאות שואלים אותם שאלה - ועדיין מרשים לעצמם לענות תשובות ברמה של גן חובה.
זו בדיוק הסיבה לתדמית העלובה של מקצועות המכונאות אצלינו בארץ, וחבל לי על זה.

לגבי הקטנוע שלך -
אני באמת לא יודע מה היה שם, אבל אם אותו ומכונאי סיפר לך שאת הקרבורטור לא מכוונים כשמיצרים את הקטנוע, אזי הייתי מודאג מאוד, שכן אם בפעולה פשוטה כמו כיוון קרבורטור (פשוטה למי שמכיר ויש כלים מתאימים) היצרן נכשל, למה שתסמוך עליו שאת הגלגלים הוא כיוון נכון? שאת הג'אנטים הוא איזן נכון? אולי גם רפידות הבלמים לא הורכבו טוב ואת הקאליפרים חיזקו לפי הרגש ולא בעזרת ידית מומנט...
סתם שאלות שהייתי שואל את עצמי לאור תגובה ראויה כל כך של המכונאי.

hofnoan

New member
אף אחד לא עבד עליך

הנסיך צודק אבל הוא מוציא קצת זעם וקיטור ואני מרגיש שאתה מתבאס פה יותר מידי. מה שקרה שהיה פאק קטן זה יכול לקרות בכל קטנוע מכל יצרן. גם בג'וירייד הישן שלי כשקניתי ב 2007 היו בקפאיירים מהאגזוז וזה סודר אחכ במוסך. גם בפיג'ו ספידפייט שהיה לי פעם היתה מחט דפוקה בקרבורטור על ההתחלה.
הנסיך מתעצבן ובצדק על התשובה של המכונאי אבל זה לא אומר שעבדו עליך ושהקטנוע דפוק. יש לך קטנוע חדש וטוב שמור עליו ותהנה! ^_^

orgeva

New member
אהבתי את ההשוואה לג'ורייד,זו בדיוק רמת

האיכות של היצרן "האירופאי" פיאג'ו,איכות טיוואנית פלוס.

בכל אירופה מכנים את האיטלקים "הערבים של אירופה" (תכל'ס האיטלקים הם מזרח תיכוניים כמונו).

פרארי1

New member

בועז הגיב לדעתך, גם אם בביטול, זו עדיין התייחסות לדעה.
אנא, אל תלך לכיוון של התייחסות לגופו של כותב.
לא מכובד ולא קשור.

תודה.

orgeva

New member
חבל שאתה מקפיד על חוק חשוב זה

מתי שנח לך לומר זאת לגולש זה או אחר.

hofnoan

New member
ומה עם פיזו הצרפתי?

ואני מצטער אני לא מקבל את ההערה שלך.
בכל כלי רכב, קטנוע או אופנוע חדש יכולה להיות בעיה שנובעת מייצור פגום, או אבטחת איכות פגומה, או פשוט שהחלק מתקלקל מוקדם מידיי. זה קורה. אבל להגיד שזה בגלל שזה טאיווני או זה איטלקי זה השתלחות ללא ביסוס. ביפני זה לא קורה? יכול לקרות גם ברולסרוייס. במקום שמעורבים בני אדם בתהליך תמיד יכולה להיות בעיה. (וגם במכונות אותם תכנן בן אדם)

l coyote l

New member

תקלות לא צפויות, בטרם עת, קורות גם בהונדות, ולא סתם, אלא בפסגת היצירה - אופנועי סופרספורט.
נראה כמו ללא סיבה, או שלעולם לא נדע אותה.

השבוע החלפתי קוּלר שמן. נמצא שיש בו פריצה כלשהי - למרות שאי אפשר לראות כי זה חלק די סגור.
כל שרואים הוא שנפגעה האטימה המוחלטת, מה שגרם לערבוב שמן עם המים. כל מערכת הקירור היתה מלאה בזה (טחינה).
למזלנו תפסתי את זה ממש ממש בזמן, לפני חימום יתר שהיה הורס את המנוע.

אבל בוא לא נהרוס לאור גבע - שנראה לי שלא החזיק כלי יפני מימיו - את הפנטזיה שיש משהו מושלם בעולם הזה

hofnoan

New member
האמת שמעתי שיש משהו מושלם בעולם

בנשיונל ג'אוגרפיק או משהו דיברו על עלי כותרת של פרח על הצורה שלהם וגם הסתכלו במיקרוססקופ והראו משהו... לא יודע מה.. זה גם לא כזה קשור לפורום אבל מה שכן קשור זה שכמו שכבר אמרתי, במקום בו האדם מעורב תמיד תהיינה תקלות וטעויות.

orgeva

New member
אני אשמח לדעת איזה יד את

וכמה ק"מ עבר האופנוע הנ"ל. תודה.

למעלה