קסאמאמק...

קסאמאמק...

היום השמעתי את השיר לחברה שלי שמבינה צרפתית... ומתברר שאטרף לא אומר שמה כ-ל-ו-ם!!!! הוא סתם מחרבש "כאילו" בצרפתית... :\

FunkyGiraffe

New member
חחחחחח בוקר טוב

זה לא חדש... זה ג'יבריש.. יש לי אפילו הקלטה שלו שהוא אומר שם "Pussycat le funk de Givaatron" שעה צחקתי אחר כך הממממ ואיכשהו אפשר להבין 2 משפטים ראשונים מהוורס הראשון שלו בקוסאמאמק "Je ces't parle le rap Ecouter le rap" יעני אני מדבר בשפת הראפ / מקשיב לראפ משהו כזה או שזה סתם הזייה קיצררררררר חפרתי במוח זהו

M C A

New member
מההה

עוד מיתוס נופץ אצלי חשבתי הוא דופק שמה ראפ בצרפתית משהו איכותי וזה... סתם ג'יבריש? weak.

FunkyGiraffe

New member
אבל תכל'ס, הוא יודע צרפתית חחחחח

אפילו יש לו חולצה מאגניבה כזאת "JE SUIS HIP HOP" יעני "אני זה היפ הופ"

זהו...

בגלל זה חשבתי שהוא באמת אומר משו... כי היתי בטוחה שהוא יודע צרפתית... אבל בן אדם שיודע ספה לא יכול לעשות ג'יבריש בשפה הזאת... כאילו אתה יכולים לעשות ג'יבריש בעברית??? לא... אז משו מאוד מוזר פה...

Amber68

New member
גם לדבר בג'יבריש ולגרום לאנשים

לחשוב שזה באמת בצרפתית, זה גם משהו..=)

../images/Emo45.gif

לא יודע צרפתית

קודם כול בוא נאחל גיוס קל ונעים לבושמת נתגעגע שנית ההורים שלי כיאה לעולים ממרוקו דיברו ביניהם צרפתית אז משהו מזה נכנס לי למוח אבל אני לא יודע צרפתית

עוד מרוקאי לאוסף!

כת העצבנים משתלטת על הארץ! ועל כך אפצח בקולולו המסורתי קולולולוווווו

טיפקסית

New member
תודה אח של אחש'לו

קל ונעים it is לפחות אני לא עושה טירונות כמו שאתה עשית,וכבר דיברנו על זה אתמול. אתה עוד תשמע ממני בשעות ט"ש ואסיים בשאלה ממשחק מכור "כמה חםםםם היה?" ובזאת אני אחתוך שיהיה לכולכם שבוע טוב יאללה ביי

Phi618

New member
פעם חרשתי את האינטרנט

כדי למצוא את המילים, ואז גם ניסיתי לרשום את זה וללמוד את זה בע"פ. רק אח"כ מסתבר שזה אוסף של מילים לא קשורות.

חחחחחחח

חשבתי שזה יהיה מגניב ללמוד את זה בעלפה ואז לדעת כזה קטע שלם בצרפתית... תודה משה שפתרת לנו תחידה... חחח...

למעלה