קנס לשחקנים

AmiTutiT14

New member
קנס לשחקנים../images/Emo3.gif

הכתבה מone. הגעתי למצב שאני כבר לא יודעת מה לחשוב. ולאלה שקוראים את ההודעה שלי אחרי שקראו את הכתבה- לדעתי הכי כדאי להם לשבות, לכולם. להגיד שהם לא משחקים. ככה לא תהייה לדני קליין ברירה והוא יאלץ לתת לכולם לשחק בלי שום קנס. אבל כמו שאמרתי, הגעתי לשלב שאני לא יודעת כבר את מי להצדיק, אבל בכל זאת אני אומרת שישבתו כי מה שהרתיח אותי כאן זה שלא נאמרה מילה אחת על המנהיג האמיתי- שרון דרוקר. שום קנס שום הערה אפילו הכי קטנה. ומה פתאום מפילים את כל האשמה על השחקנים? זה באמת מעצבן. אגב, בדרך כלל בימי רביעי אני הולכת לאימונים שלהם.. חבל שלא הלכתי היום, לשיחה.. הייתי שומעת דברים מעניינים. מעניין מה יקרה עוד שעה..:/

חס וחלילה!

שום שביתה. ראינו מה קרה לקבוצות כדורגל וכדורסל שהשחקנים שבתו, כמו למשל שנה שעברה עם ר"ג. זה גורם למשבר ענקי בקבוצה. קבוצות כאלה יורדות ליגה. לשבות זה רק יזיק לא יועיל ולא שום דבר טוב מזה אני חושש

AmiTutiT14

New member
איך זה הולך?

השחקנים מקבלים החלטה קבוצתית או כל אחד איך שהוא רוצה?

AGENT SHESH

New member
כל האשמה על השחקנים?

מפתאום? פשוט קליין כבר הודיע שדרוקר יסיים את תפקידו בהפועל, פיטורים עכשיו לא יועילו במיוחד, כי להביא מאמן לחודש-חודשיים זה לא רציני..

AmiTutiT14

New member
בכל היומיים הדרמטיים האלה לא שמעתי

אותו אומר את זה ואפילו לא רומז פעם אחת. אני מקווה שאתה צודק.

AGENT SHESH

New member
מה??

את רצינית..? הוא החליט והודיע על כך כבר לפני כמעט חודשיים... חפשי בארכיון הפורום\אתרי ספורט...

AmiTutiT14

New member
כן שמעתי את זה../images/Emo4.gif

אבל אמרתי שביומיים האחרונים לא שמעתי.. בימים כל כך ישירים ודרמטיים הוא היה אמור להגיד את זה כדי להבהיר את העיניינים.

EL CHE VIVE

New member
מצטער אני לא מסכים איתך...

קנסות רק יועילו יעוררו את הזומבים האלו ואת דרוקר לא שזה ישנה משהו אבל זה ישפר את המנהיגות של דני קליין ולא רק לסוף העונה הנוכחית אלא גם לעונה הבאה. לא עוד יו"ר פסיבי!!! קבוצה כמו הפועל עם תקציב כזה ועם היסטוריה לא יכולה להרשות לעצמה להמשיך לזרוק כספים ולהשקיע מאמצים לחינם צריך להיות פה שינוי וההתחלה שלו חייבת להיות בזעזוע כולל בהפועל

AmiTutiT14

New member
אני כבר אמרתי מה דעתי..

לא יעזור שום זעזוע מערכת אם ימשיכו להאשים רק את השחקנים במצב. כי זה קודם כל דרוקר, ואחר כך השחקנים, שלפני דעתי רובם נותנים את הלב שלהם במשחק אבל בגלל חוסר אינטרקציה עם המאמן הם לא מצליחים לממש את כל הפוטנציאל שלהם על הפארקט.

למעלה