קנסות...

קנסות...

מאיזה מהירות בד"כ מתחילים לתת קנסות? אם מצלמים אותך, אותך כמה זמן שולחים לך את הקנס? תודה לעונים...

be_roo

New member
תלוי באיזה כביש

הדו"ח ממצלמה אוטומטית יגיע תוך 4 חודשים

Krishi

New member
בתאכלס..

לפי החוק כל סטיה מעל המהירות המותרת מחייבת בקנס. בפועל אם עברת ב-10-15 קמ"ש יותר קשה לי להאמין שיהיה שוטר שיתפוס ויקנוס אותך על כך. סתם שתדע... מצלמות מהירות יש בעיקר בכבישים בין עירוניים וכבישים מהירים והם לא מצלמות אם אתה מתחת ל-120... את הקנס יכולים לשלוח לך מתי שבא להם.. לרוב זה עד 3-4 חודשים. בכל מקרה, באם שלחו לך אחרי יותר משנה אתה יכול לבטל את התלונה...

Daemonlior

New member
לא מדוייק..

המהירות נאכפת 11 קמ"ש מעל למהירות המותרת בקטע בו אתה נוסע.. משמע, אם אתה בכביש של 90 ונוסע על 100, לא יעצור אותך שוטר, ולא תצלם אותך מצלמה.. ב 101 זה כבר אפשרי.. בפועל מצלמות לא מצלמות לא במהירות של 101, לא ב-110, וגם בדר"כ לא ב 120.. בנוסף, במידה ושוטר תופס אותך על מהירות מסויימת, מחובתו להוריד 5 או 10 קמ"ש (אני לא זוכר בדיוק), מהתוצאה שהראה אקדח הלייזר..

Krishi

New member
תיסע קמ"ש אחד יותר מ-120

ותראה איזה יופי יצלמו אותך.. אל תשכח לחייך

costaet

New member
לא בטוח

נראה לי בדרך כלל המצלמות בבין עירוני מתחילות לצלם ב-40 קמ"ש מעל המותר ומצלמות בעיר החל מ30 קמ"ש מעל המותר. מניסיון עם כמה מצלמות, קצת מעל 120 הן לא מצלמות.

Krishi

New member
מניסיון עם מצלמות.

הם כן מניסיון עוד יותר עם מצלמות... הרבה פעמים הסרט נגמר ואז הן לא עובדות עד ששמים סרט חדש. או שנפלת על מצלמת דמה. אחרת הייתי חוטף שלילה על השנה הראשונה שלי... נסעתי 190 פעם אחת (ובאמת רק פעם אחת.. חח) בכביש בין ראשון לאשדוד שהוא מפוצץ מצלמות... גם שם ודם בדרך חזרה... עברתי איזה 6 מצלמות בכל כיוון... ואף אחת מהם לא צילמה אותי.. וזה היה ב-3 בלילה אז הייתי שם לב

costaet

New member
אני לא מדבר על מצלמת דמה

אלה על מצלמות אמיתיות. הסרט לא נגמר כי ראיתי אותן מצלמות. אתה מדבר על כביש 4, שבו רוב המצלמות הן לא אמיתיות ורק אחדות באמת מצלמות.

Krishi

New member
.......

עברתי כמעט את כל המצלמות על הכביש הזה ואף אחד לא צילמה.. משני הכיוונים... ותסביר לי בבקשה למה התכוונת כשאמרת שראית אותן מצלמות? נסעת על 140 והמצלמה צילמה אותך ואז חזרת אחורה ונסעת 125 והפעם היא לא צילמה אותך?

costaet

New member
אותי לא צילמו אף פעם

אני נוסע בכביש הזה הרבה פעמים (כל יום מספר פעמים הלוך, ומספר פעמים חזור אבל לא בין ראשון לאשדוד אלה יותר צפונית). ולא פעם אחת ראיתי מצלמה מצלמת (נגיד שתי המצלמות ליד צומת דרור). אני אישית נוסע שם על 120 ליד המצלמות ולא צולמתי, לפעמים אנשים לידי נוסעים מהר יותר וגם אותם לא מצלמים. נא לראות בזה המלצה לעבור את המהירות המותרת או כל חוק אחר!

Krishi

New member
סבבה... ההמלצה תיושם../images/Emo3.gif

אז מה אני אגיד לך.. התמזל מזלך ומזלם.. הרבה פעמים הן לא עובדות... מקווה בשבילך שלא תיפול על יום שהן כן.

costaet

New member
../images/Emo6.gif

כמובן שחסר "לא" בשורה האחרונה... המצלמות כן עובדות, רק כמו שבירו אמרה הכיול משתנה ומה שאמרת שמעל 120 הן מצלמות בטוח זה לא נכון.

Krishi

New member
אני ידעתי השכיול משתנה מלכתחילה.

זה מכשיר... אבל לשחק איתו איך שרוצים... ולא בכל מקום הכיול הוא מ-120 ומעלה... אבל בכבישים בין עירוניים ומהירים לרוב הוא כן. כי אני חטפתי צילום (לפחות חשבתי שזה אני.. חח) על קצת יותר מ-120, פעמיים (איך אני תמיד יוצא מזה.. חח)... וכל פעם שהייתי קמ"ש אחד מתחת זה לא צילם.. אף פעם.. אז אני אנסח את זה מחדש... ברוב ההכבישים הבין עירוניים והמהירים הכיול הוא על 120 קמ"ש ומעלה

Krishi

New member
כמה טעויות... הדבקת אותי../images/Emo3.gif

*שהכיול *אפשר לשחק איתו....

Krishi

New member
בקשר למהירות..

אם תשים לב.. בהודעה הראשונה שלי רשמתי שאני מתכוון בעיקר לדרכים בין עירוניות או כבישים מהירים. מצלמות בעיר זה לא דבר נפוץ... אבל כמובן שאם יש הם לא יצלמו אותך רק מ-120 קמ"ש אלא מהרבה פחות...

flutter girl

New member
דווקא מצלמות...

יכול להיות שזה תלוי במצלמה- אבל אני נתפסתי במצלמת מהירות על 120... (בכביש בין עכו לכרמיאל).

be_roo

New member
אתה טועה

כיול רף המהירות משתנה ממצלמה למצלמה ותלוי במספר פרמטרים (המהירות המותרת, המהירות בפועל, נפח התנועה ועוד). כמו כן הוא לא חייב להשאר קבוע באותה מצלמה.

costaet

New member
קבלתי

צודקת. מה שניסיתי להגיד זה שלאו דוקא הם יצלמו מעל 120.

Daemonlior

New member
לא מדוייק..

כמו שנאמר, כל מצלמה מכויילת לפרמטרים שונים.. אני כבר ראיתי לא מעט נהגים נוסעים בחוצה שומרון מעל 120 סמוך למצלמות.. ולא היה שום פלאש..

למעלה