קנסולוגיה

הלה4

New member
קנסולוגיה../images/Emo40.gif

שלום המליצו לי לכחת את בני בן הארבע לטיפול אצל קנסולוגית. הייתי רוצה לדעת האם משהו התנסה בטיפול כזה? ואם הטיפול תרם? בעלי טוען שזה כמו לכחת חולי סופני לרב הם הוא צודק? סוף שבוע נעים לכולם הלה

פרחיה2

New member
תלוי בליקוי

לפעמים קניסיולוגיה יכולה לעשות פלאים.תני לי עוד פרטים. לגבי מה שאמר בעלך, טוב, בהזדדמנות אחרת..

שש שבע

New member
קניסיולוגיה, היא כת

ובעלך צודק. חבל לך על הזמן, וחבל על הכסף. תלמדי מנסיון של אחרים לכי ישר לרופא קונבנציונאלי.

פרחיה2

New member
קיניסיולוגיה היא תורת התנועה.

ישנם מקרים שבהם התנועה או ההתעמלות המודרכת עוזרת להם מאוד. הפרעת קשב וריכוז לא תעבור בגלל תנועה. אבל ילד שזקוק לפיזיוטרפיה, או שיש לו קשיים בחצית קו אמצע ושווי משקל לקוי למשל, יכול להעזר מאוד בתנועה מודרכת. גם ילד שאין לו צד דומיננטי {לא ממש ימניח ולא ממש שמאלי}, צריך להעזר בסוג כזה של טיפול. זה לא סותר את הנאורולוג, ואת התרופות לADD . גם טיפול באמצעות שחיה או התעמלות במים - הוא קיניסיולוגיה. זו לא כת!

freearth10

New member
קנסיולוגיה היא לא כת

כמו שפיזיוטרפיה היא לא כת. זו שיטת טיפול שמשתמשת במשוב הגוף כדי להגיע לטיפול הרצוי. קנסיולוגיה משלבת בתוכה טיפול רגשי,אבחון תזונתי ואקולוגי, תרגילים, טיפול באומנות, בדמיון מודרך, עיסויים עדינים וכו'. אני עובדת כבר 3 שנים בבית ספר בכרמיאל כאשר אני נותנת לילדים טיפולים בקנסיולוגיה חינוכית ובקבוצות קטנות עובדת איתם על משחקי מוח. לצערי אין לי סורק, אחרת יכולת לראות איך ילד כותב לפני משחקי המוח ואיך אחרי. רמת הריכוז עולה אחרי פעילות של אפילו רק כמה דקות. חוץ משיפור יכולת הריכוז והרגיעה שיחד איתה משתפר כתב היד, הקריאה, החישוב , הזכרון ובעצם כל היכולות המנטליות להן אנחנו זקוקים כדי ללמוד - רמת הבטחון העצמי משתפרת והצלחה גוררת הצלחה. בבלוג שלי כתבתי מאמרים על משחקי מוח, קנסיולוגיה חינוכית ומוח אחד. ואשמח לענות על כל שאלה.
מאיה

Kalusa

New member
התגובה היא לשש שבע וגם אני אשמח

לדעת עוד פרטים וניסיון של אחרים בשיטה הזו. זה מצחיק כי בדיוק עכשיו עיניינו אותי בשיטה זו. תודה

למעלה