קנית

Raz Lutzka

New member
זה הנעליים הכי טובות שהומצאו! רק לא

ברור לי מאיפה קנית אותם!!!

gal margera

New member
הוא קנה את הנעליים ב...............

.................קניון חיפה בחנות סרפר פרידייס

כן

קנית בסרפס פרדיס הם נעליים טובות ?? רז מה האיי סי קיו שלך ??? איזה גל אתה אלה נעליים של bam margera

proof

New member
יו איזה נעלים ענקיות

הנעלים נראות ממש פצצה תחדש אחי כמה עלו לך...?

די הרבה

המוחרת כל כך רצת שאני יקנה כי זה היה הנעל האחרונה מהסוג הזה אז היא אמרה לאבא שלי ששכך את הויזה בבית שאפשר להתקשר לשאול את המספר ויזה להגיד לה ואז לקנות אבל זה עלה לי 430 שקל זה הרבה או לא?

Raz Lutzka

New member
אי סי קיו שלי-144081968

וזה הנעליים הכי טובות שנסעתי עליהם אי פעם!!! רק שלי היו עם צהוב,הם מושלמות!

eorion

New member
נעליים יפות

זה לא הנעליים של BAM??? הציעו לי לקנות אותם... אבל קניתי OSIRIS בלייטוייב

blackrasta

New member
רק לידע כללי...

באם מארג´רה נוסע רק עם אדיו (adio) ולא עם הדגם שהעלו כאן... דגם יותר עגול יפה כזה... יש לי סירטון של הפרסומת שלהם שהטאמבל הזה קפץ עם הסקט ממקפצה של איזה 50 מטר למים..

Raz Lutzka

New member
מה שהעלו לכאן זה של באם וזה אדיו!!!

ואי איך אני שונא שאנשים חושבים שהם מבינים! אתה לא מבין כלום אז סתום!!!הוא נוסע בדיוק על הנעליים האלו!

blackrasta

New member
אתה ממש מעורר רחמים...

עם הריבים הטיפשיים שלך מפגר... לא אמרתי שזה לא אדיו מה שהעלו שם, אמרתי שזה דגם אחר... ולא אידיוט, הוא לא נוסע על הנעליים האלה.. יש לי תמונה שלו עם הנעליים שהוא נוסע איתם... הייתי מוצא אותם עכשיו באינטרנט אבל גם אין לי זין להתחיל לחפש באתרים וזה... וגם אתה סתם עוד fag מהפורום שאני לא ממש מיחס לו חשיבות יתר, ככה שאני לא הולך לבזבז את זמני כדי להוכיח לך משהו מטופש...

Raz Lutzka

New member
יהומו בן הומו!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

מה אתה חושב שהוא נוסע רק על דגם אחד?!יחתיכת שמן פוזר לוך מפגר פישר שתופס מעצמו מבין!!!!!!!!!!!!!!!!!!!סססססתתתתתתתווווווווווווםםםםםםםםם כבבררררררר יחתיכת זין! על תגיב בכלל למה אין לי כוח להתייחס אליך יזבל!!!!!!

blackrasta

New member
חחחחח....אני? שמן? פוזר?

אתה מקלל כמו ילד קטן אתה יודע... אבל אני מבקש שתפסיק די אני נעלב :(((( זה לא יפה אתה בטח שולט ואני לא רוצה לריב איתך... דיי! יא מיסכן! על מי אתה חושב שאתה עובד פה יא מפגר אם אני רואה אותך באיזה תחרות או אירוע סקט אני מפוצץ אותך ואת הסקט שלך יא חתיכת מתרומם... בלי חברים כן?! לבד אחד על אחד... פחחחח...עלק לוך...חכה אני יזיין אותך ויוני ובועז ועוד כמה חברים שלי בגיל הזה יצחקו עליך מתי שתשכב על הריצפה מדמם עם סקט שבור בין הידיים...

ל blackrasta

רז צודק המוכרת בחנות שאלה אותי אם אני מכיר את bam margera ואמרתי שכן אז היא אמרה לי שהוא נוסע אם הנעליים האלה ושהם מצויינות לסקט אם אמרת שיש לך תמונה אז תעלה אותה

K3000

New member
איזה טחון!!!!!!!!!

בחיים לא הייתי נוסע עם נעליים כאלה אין על הואנס ב200 שקל אז מה אם צריך לשים עליהם אחרי זה דבק חם וכאלה .... עם הנעליים האלה הייתי הולך בשביל היופי רק ונוסע איתם רק אם יותא לי לעלות על איזה סקט אבל תסוע איתם חבל... כאילו אם יש לך ככה כסף אז סבבה זה בטח נוח רצח תהנה אחי

למעלה