קנית קוניור שמש...

La la la 20

New member
קנית קוניור שמש...

היי אני חדש בתחום זה, כמה צריך לעלות סוג של תוכי קוניור שמש (צבעו כמו שמש כתום וצהוב מהאכלת יד. מה הם אוכלים ומה צורת הטיפול הכי טובה עבורם? אין לי מושג ויש לי אפשרות להחליף נחש בואה 150 סמ שאני מגדל עבור תוכי כזה. אשמח אם תוכלו לענות לי ולהפנות אותי לאתרים בם אוכל למצוא מידע נוסף ובכלל. בתודה מראש תומר

174M4R

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

למה אתה רוצה להתחיל דווקא עם קוניור שמש? יש כמה תתי סוגים של קוניור ואחר מהם הוא הקניור שמש שלו אין עוד תתי סוגים. התזונה של הקוניור שמש (ידוע גם כסאן קוניור = קוניור השמש) היא כמו תזונה של כל תוכי: לך לחנות חיות ותבקש תערובת לתוכים או תערובת לתוכים גדולים (תשאל את המוחר מה עדיף) ותבדוק שיש שם גרעיניי חמניות. בנוסף תשים לו כל יומיים בערך איזה מלפפון או כל ירק או פרי אחר בכלוב, זה גם בריא מאוד והם גם אוהבים את זה. תקנה לו אבן גיר בשביל סידן ותשים לו כשאתה אוכל ביצה את הקליפות שלה.. (תנקה אותם במים בלי סבון קודם). אסור לתת לתוכים לאכול עגבניה, שוקול, קקאו וחומרי טיבול שונים כמו מלח, פלפל, סויה וכל חומר טיבול אחר! תזונה של תוכים

למעלה