קנית ציוד

קנית ציוד

שלום יש לי חבר שמתנדב בקלאסי ורוצה לקנות אפוד כובע סירנה ומערכת כריזה לרכב(בירושלים)איפה יש?(אני יודע שלא צריך אבל בכל זאת)

england king

New member
הוא רוצה גם את הסמלים של המשטרה

על הרכב? לא להגזים..כובע ואפוד יספיקו לו בהחלט (למרות שאני מעדיף חולצה ולא אפוד-אפוד תקבל בבסיס..)

לצימר חמוד-שלא תיפול בפח !!!

ערב טוב, ממש מיותר וחבל לקנות ציוד שאסור בשימוש!, הציוד יעלה לך המון כסף ולא תוכל להשתמש בו(סליחה "החבר שלך"), לצורך הדיון רק מערכת הכריזה עולה מעל 2500 ש"ח, לא כולל שופר, מעבר לכך אם תיתפס משתמש בציוד- מפעיל כריזה או אורות כחול/אדום אתה תקבל דו"ח של 750 ש"ח. ממש בימים אלו ניגרע במחוז צפון מתנדב שהשאיר אפודה זוהרת ברכבו, כמו שאני קורא את הלך הרוחות כרגע במאש"ז נראה לי כי נושא ההתחזות והתיפול נגדה נכנס להילוך מואץ במשטרה.

זהו תמוע בעיני כל אלו שקונים

את המערכות כריזה וכל אלו לדעתי חבל על הכסף מסיק למשטרה יש לתת להם את הצל"מ הזה

tapuach

New member
לא תמיד, זה יעיל במקרים מסויימים

אבל זה לרוב, אני מסכים שמאוד מיותר. הכריזה יכולה להיות מאוד שימושית במקרה של שריפה וצורך בפינוי דיירים, ולא מזמן היה מקרה של שריפה בבניין בירושלים אם אני לא טועה, ומתנדב זק"א/הצלה בעל מערכת כריזה ברכב השתמש בה וכך פינו את כל הדיירים במהירות. כמו כן הכריזה יכולה להיות שימושית בארועי חיפוש נעדרים וארוע רב נפגעים.

england king

New member
הבעיה היא..

שציוד מסוג זה ברכב מפתה מאוד לשימוש גם ללא צורך - דבר שהוא לא חוקי ועלול לגרום הרבה בעיות בעתיד. ד"א..בפורום בוואלה כרגע יש דיון בנושא.

למעלה