קנית סוס

taos

New member
בעיה בסוג

צריך לעשות הבחנה! פלמינו ופיינט הם סוגים של צבעים ולא גזעים של סוסים קווטר הוא גזע וקווטר טהור עולה הרבה כסף והרבה זה לפחות 10 אלך דולר במקרה הטוב לקווטר גזעי עם תעודות! ויש לנו סייחה קווטר גזעית בצבע פלמינו למכירה אני חושב בחווה

shadow the 1th

New member
שימו לב

הפלומינו אינו גזע! לעומת זאת הפיינט שנוי במחלוקת ישנו ארגון שנקרא american paint horse association (או בקיצור A.P.H.A) והוא מנפיק תעודות לסוסי פיינט אבל סוס שרשום ב A.P.H.A יכול להיות רשום גם ב A.Q.H.A שזה american quarter horse association זה הכל.

קנית סוס../images/Emo150.gif

מי שיודע על סוסה אני מדגישה סוסה למכירה צעירה מסוג גזעי של פלמינו או קווטר או פיינט שיצור איתי קשר בפורום

taos

New member
כן

זאת סייחה שכרגע בת 4 חודשים, היא קווטר גזעית בצבע פלמינו. השאלה אם את רוצה סייחה בת 4 חודשים!

NTL

New member
אממ

לא לנבוח עלי בבקשה אבל לפי מה שהוטרינרית אמרה לי... פיינט זה סוג של סוס פינטו זה כבר סוס מעורב. אבל יש גזע פיינט. בבקשה לא לנבוח עלי, הוטרינרית ישבה איתי והסבירה לי.

taos

New member
פיינט הם קווטרים

פיינט זה הצבע ולרוב הוא שייך לקווטר שזה הגזע זה כמו שפלמינו זה לא גזע אלא צבע! יש כמובן פיינט מעורב כמו שלי יש האמא קווטר והאבא ערבי ועשו מהם מיקס ויצא פיינט עם גוף ערבים והוא נקרא סוס מקומי כי אין לו תעודות של סוס טהור גזע

למעלה