קנית בית

• פותח הנושא ycb
  • פורסם בתאריך

ycb

New member
קנית בית

שלום רב, רצינו להתיעץ איתך בקשר לבנית/קנית בית ולחדד את השאלה: האם נכון לנו יותר לבנות בית או לקנות בית מוגמר מן המוכן? דבר נוסף שרצינו לשאול: אם נכון לנו לקנות השנה בית, האם הכוונה לשנה האזרחית או העברית? או כל טווח זמן אחר. אנחנו: יפית כהן בוננה, לידה: 29.12.1974 בשעה: 8:15. אילן בוננה, לידה: 24.5.1967 בשעה: 23:15. תודה רבה מראש.

משה רון

New member
רכישת בית-עיתוי מתאים

כן, מתאים לכם לרכוש בית במידה ואת מובילה את המהלך בשיתוף איתו.הייתי ממליץ לרכוש ולא לבנות משום שבעוד חדשיים את נכנסת לשנה שייתכנו בה שיבושים במקרה של בניה.והכוונה בשנה מהיום ולעוד שנה. שבת שלום

ycb

New member
שיבושים???

משה שבת שלום ותודה רבה על תשובתיך. מאז שקראתי את התשובה אני עסוקה מאוד בתשובתיך בהתייחסות "צפויים לך שיבושים..." האם הכוונת לשיבושים הקשורים רק לעיסוק בבניה ויקשו על התהליך או שיבושים בכלל בחיים? האם אתה יכול להסביר מעט את המשמעות? ואם בכל זאת נחליט לבנות. מה שמאוד קורץ לנו כרגע. יש סיכוי שנסיים זאת בשלום. או שאנו צריכים להיזהר מזה "כמו מאש". שוב תודה מצפה לתשובתך בכליון עיניים. היאמשמעותית לנו בקבלת ההחלטות (-: אני

משה רון

New member
כתבתי ייתכנו,לא כתבתי צפויים

ייתכנו שיבושים בבניה, לא בטוח,לכן כדאי להזהר.אם תחליטו לבנות.....נקווה ביחד שהבניה תסתיים בזמן ובעלות שקבעתם. בהצלחה

ycb

New member
תודה

משהו בתחושת הבטן אומר שהצעתך מאוד נכונה לנו וכנראה שלמרות ההתלהבות והרצון העז לבנות נצטרך ללכת בכיוון שאתה מסמן לנו. שוב תודות על הסבלות ואולי חסכת והפכת שנים קשות לשנים מאירות יותר- לעולם לא נדע כל טוב כל המשפחה

למעלה