קנית איפוד חדש

עמית1443

New member
קנית איפוד חדש

שלום לכל משתתפי הפורום,אני חדשה פה ורציתי לדעת כמה דברים... קניתי אתמול מיני אייפוד,והוא יגיע אלי עוד שבועיים בערך,רציתי לדעת אם אתם מכירים\ממליצים על אביזרים נוספים מעבר למה שיש בערכה שלו?אם כן איפה אתם מליצים לקנות אותם ברשת?(עדיף באתרים בעברית..) הבנתי שניתן לקנות איזה שהוא כיסוי לאייפוד שיגן אליו מפני שריטות,הוא מגן גם על המסך שלו? עד כאן בנתיים.. תודה לכולם..

Wolf15

New member
מזל טוב!!!

קודם כל, מזל טוב!!! יש לי גם אייפוד מיני.. ואת מזה לא תתאכזבי ממנו!! כן.. יש כיסוי לאייפוד.. ואני חושב שגם ממש רצוי לקנות אותו.. למה האייפוד נישרט בצ'יק..יש את הISKIN ניתן ליקנות אותו בpdastore.co.il חנות אמינה.. וממנה קניתי את האייפוד.. לי למשל אין לי את הכיסוי של ISKIN אבל יש לי כיסוי של סיליקון הוא שומר רק על האייפוד עצמו בלי במסך והוא עלה לי 130 שקל.. (במקום 170:p) ואני גם לא ממש חושב ליקנות כיסוי למסך.. אבל.. אוליי... צריך לחשוב על זה קצת:)

עמית1443

New member
תודה רבה!

יש לי עוד שאלה,ההבדל בין הכיסוי סילקון לבין ה-iskin הוא שהסליקון לא מגן על המסך,ןה- iskin כן? סליחה שאני עוד לא כל כך מבינה בזה..אבל ראית שיש שם מלא סוגים של כיסויים מה עדיף?

TheRealDeal

New member
חבר, תבין, אין לך ISKIN

בכל דגם של הISKIN מגיע כיסוי למסך, וISKIN זה המותג המרכזי של הסקינים האלה, לא כל נרתיק סיליקון שאתה רואה הוא ISKIN, אוקיי? ISKIN מקורי עם מגם למסך אפשר לקנות בבאג, יש דגמים זוהרים בחושך וכאלה. אני קניתי LAJO xskin, שהוא בעקרון דיי דומה לISKIN, לדעתי יותר יפה, אבל יותר יקר וקצת פחות איכותי. אני הזמנתי מTHEISTORE כשהם לקחו מחירים נורמלים על משלוחים.

Wolf15

New member
תיקרא יותר טוב מה שכתבתי!

כתבתי שאין לי ISKIN אבל יש לי כיסוי יותר יפה שלא מגן על המסך!

למעלה