מ מותר לי New member 7/6/06 #33 נראה אותך בתחתונים... 48 מעלות, ובידיעה שבבית יותר חם מאשר בחוץ... עכשיו אני מבינה איך "נשברתי" אתמול... תחשבו שוב אם 540 ש"ח בחודש שווה כל מחיר!
נראה אותך בתחתונים... 48 מעלות, ובידיעה שבבית יותר חם מאשר בחוץ... עכשיו אני מבינה איך "נשברתי" אתמול... תחשבו שוב אם 540 ש"ח בחודש שווה כל מחיר!
א אוהד אסטון New member 6/6/06 #23 אני לא מבין אותך... בימי הקיץ החמים אתה יכול לפשוט מעליך את העור והבשר ועדיין יהיה חם, האוויר רותח לא משנה כמה מאווררים יהיו... חוצמזה מקפיא זה טוב
אני לא מבין אותך... בימי הקיץ החמים אתה יכול לפשוט מעליך את העור והבשר ועדיין יהיה חם, האוויר רותח לא משנה כמה מאווררים יהיו... חוצמזה מקפיא זה טוב
N NightElf New member 6/6/06 #27 חולים משינויי טמפ' קיצוניים כמו מעברים חדים ותכופים ממקום חם (הבחוץ) למקום קפוא (חדר ממוזג). ועקב המיזוג גם סוגרים את החדרים, מה שמעלה את הסכנה לחולי.
חולים משינויי טמפ' קיצוניים כמו מעברים חדים ותכופים ממקום חם (הבחוץ) למקום קפוא (חדר ממוזג). ועקב המיזוג גם סוגרים את החדרים, מה שמעלה את הסכנה לחולי.
א אוהד אסטון New member 4/6/06 #9 כן גם הדירשה שלי מפסיקה... להראות כך... אם תהיה לי מצלמה אני אעלה תמונות