קניתי....................

• פותח הנושא Laybe
  • פורסם בתאריך

Laybe

New member
קניתי....................

מיקרוגל !!! פשוט הייתי חייבת לשתף מישהו בשמחתי :) לאט לאט אני צוברת חפצים והדירה מפסיקה להיראות כ"כ אמממממ...... ריקה.

tristan79

New member
מזל טוב

עכשיו גם תוכלי לחמם דברים במהירות וגם, אם הדירה צריכה קצת קישוטים, תוכלי להכין שרשראות מפופוקרן למיקרוגל...

Laybe

New member
וואלה

קלטי קטע- בדיוק מה שעשיתי וצבעתי בספריי זהב וורוד זוהר. יצא מהמם

Laybe

New member
נעשה חנוכת בית../images/Emo213.gif

אחרי שיהיה לי שולחן, וכיסא, ווילונות, ומנורה ו... טוב הבנתם את הנקודה. העיקר שיש לי שטיח ש"קושר" את החדר

Laybe

New member
קניתי בפומבית ב- 350

בזאפ רשום מעל 600 ש"ח. אחלה מיקרו- דיגיטלי, מנירוסטה עם גריל ומיליון ו6 תוכניות בישול . יואו אני כזאת חומרנית שזה לא יאמן..

קניתי בסופר ב- 200

קניתי בזמנו מעל סכום מסוים - וקיבלתי אותו ב- 200. לא מיקרוגל שיחזיק מעמד במשך שנים ארוכות (למרות שבשנתיים האחרונות הוא עובד מצוין), אבל הוא מספק את צרכי חימום האוכל שלנו.

nickey

New member
אמא שלי קנתה לי

בהפתעה מיקרוגל ב340 ש"ח ומיקסר קנווד גם כן בהפתעה.. כמתנת יומולדת מאוחרת

מותר לי

New member
החלום שלי ../images/Emo99.gif

החלום שלי הוא למכור את הטוסטר אובן שיש לי עכשיו ולקנות אחד יותר גדול ויותר טוב ולקנות גם מקרוגל אבל לעתיד הקרוב- מאוורר!!!!! אני יודעת כבר איזה אני רוצה, אני לא סובלת מזגן, מדליקה ואחרי חצי דקה מכבה ואחרי עוד דקה מדליקה שוב... רק מאוורר יפתור את הבעיה הקשה של חום אימים וחוסר רצון מוחלט במזגן...

מותר לי

New member
קניתי מאוורר אתמול ../images/Emo9.gif

ומצאתי אותו במחיר ממש זול!! (בגאולה בירושלים, אז זה לא חכמה
) מאוורר תעשייתי, כנפיים מתכתיות, בסיס יציב עם משקולת, שני מצבים- עמידה ותליה, 1 כ"ס, וגדול (כתוב על האריזה "18, מה זה אומר?) עכשיו אני מצננת קצת את הבית עם מזגן 25º, כי הוא יותר חם מהאוויר בחוץ, עוד שתי דקות מכבה את המזגן ונשארת עם המאוורר, אהבת חיי

NightElf

New member
כי מזגן מקפיא מידי ויקר מידי

אני לא אוהב את האוויר המלאכותי של המזגן, אני מעדיף להסתובב עירום בחדר או לפחות רק עם תחתונים

מותר לי

New member
../images/Emo45.gif

ולמרות הכל אני מוצאת את עצמי עכשיו עם מזגן
ככה זה, מאוורר וחלונות פתוחים מחזיקים מעמד עד שבן הזוג עושה גיחה קטנה אלי... ("את חייבת להדליק מזגן! ממש חם כאן! המאוורר רק מערבל את האוויר החם! הוא לא מקרר אותו!!") ותכל'ס- הוא קצת צודק... היום היו כאן כאלו רוחות, לקבל כוויות! העדפתי אוויר "עומד" ולא רוחות חמות כל כך על הפרצוף... לא נורא, עוד כמה דקות המזגן שוב ייכבה... עד שלא אחטוף כאן איזו שפעת אף אחד לא יבין שאני ומזגן לא הולכים יחד

למעלה