קניתי...

thegame1

New member
קניתי...

IRIVER IFP 795 הכל אחלה, האיכות, הגודל אבל יש לי כמה שאלות: 1.מה אפשר לעשות כדי שכל מחשב יזהה את הנגן, ללא התקנת התוכנה המצורפת??? (ניסיתי בשני מחשבים, ובשניהם המחשב ביקש התקנת תוכנה או עידכון כלשהו) 2.הבנתי שהנגן קורא עברית הפוכה, אז מה השם של התוכנה שהופכת את השמות?? והאם יש עדכון כלשהו לבעיה זו??? 3.מה העדכון הכי חדש שקיים לדגם זה? ( כשאני מדליק אותו כתוב : VER 1.244 תודה :)

יאיר B

New member
תתחדש!

1. ממה שאני יודע - הנגן חייב את תוכנת הסינכרון. לא ניתן לעשות שום דבר בנידון (אם מישהו יודע אחרת - אני אשמח אם יתקנו אותי!). 2. עברית הפוכה: יש שני תוכנות שאני מכיר שעושות את העבודה: "הפוך עך הפוך" ותוכנה שנקראת "HebPodFlip" שניתן למצוא אותה באתר HebPod (אתר העברית לאיפוד, ההורדה של התוכנה הנ"ל בחינם). אין עידכון שמבטל את ההיפוך (נכון להיום). 3. זה אתה צריך לבדוק באתר של איריבר (יש קישור במדור הקישורים - הורדות לאיריבר). משיטוט של 5 דקות נראה שהעידכון האחרון הוא 1.28 מתאריך 6.1.2005. צירפתי למטה קישור ישיר לאתר - מקווה שיעבוד.

thegame1

New member
תודה לך

על התשובה המהירה. ממש חבל שאי אפשר לעבוד בלי התוכנה, חסרון גדול לנגן כל כך טוב.

thegame1

New member
...

למה אתה מתכוון??? -UMS תגיד לי בבקשה איזה מבין שני הקישורים האלה: ועוד שאלה, בפירוט של הנגן כתוב שהוא תומך בפורמט OGG, וכשקיבצתי שיר מסוים לפורמט זה, בעזרת התוכנה של איריבר, הנגן כתב לי שהוא לא תומך, מה אני צריך לעשות?

יאיר B

New member
צודק הבחור....

בקישור שנתתי יש את השידרוג הנ"ל - מספר 10 מתאריך 6.1.05. השידרוג יאפשר להפוך את הנגן לDOK. צירפתי קישור ישיר למטה. קרא את ההוראות להתקנה נכונה. שים לב: אל תוריד את הגירסא שמסומנת EU - היא מורידה את עוצמת הקול. בנוגע ל-ogg - יש איזו בעיה עם הנושא בנגנים הללו. תקרא על זה פה (לקראת סוף העמוד).

thegame1

New member
:) הצלחתי אבל..

כשאני מחבר את הנגן המחשב מזהה התקן חדש, והכל סבבה, רק שהתוכנה עכשיו לא מתחברת לנגן:|. אחרי שהפכתי את הנגן לDOK הייתי רוצה לעבוד גם עם התוכנה של איריבר, כי היא מאד נוחה ואפשר לסדר שם את השירים לפי הסדר שאני קובע. אודה למי שמכיר את התוכנה ויוכל לעזור :) (בקיצור, להפוך את ה"דיסקונקטד" ל"קונקטד" בתוכנה). תודה. ^^ותודה לשניכם(יאיר B וGT MASTER), עזרתם מאד.

gt-master

New member
או UMS או התוכנה של איריבר.

לא ניתן במקביל. אני נשארתי בלי UMS מהסיבה שאיכות ההקלטה גבוה יותר בגירסא שבלי. בנגנים החדשים שלהם (T10) ניתן לבחור UMS או לו מתוך תפריט. אולי העידכון הבא יסדר גם ל IFP700 את העניין.

למעלה