קניתי !!!!!

babuni

New member
קניתי !!!!!

שלום לכולם , אייזה יום יפה היום קניתי C B R 600 , וואו , עולם אחר לגמרי מקטגורית ה-500 ! אני כולי בהתרגשויות מהבוקר לא ירדתי ממנו . אני לומד להכיר אותו לאט לאט ובזהירות . יש למישהו כאן איזה טיפ לתת לי לגביו שנת 2000

babuni

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif../images/Emo2.gif

יששששששששש קניתי !!!!! אותו!!!!!!! CBR 600'2000 יפיפה ושמור ברמות מטורפות!!! אני מהבוקר לא יורד ממנו , לומד להכיר אותו לאט לאט ובזהירות ,שונה לגמרי מקטגורית ה-500 . מזה זה הצמיג האחורי שלו
איזה רוחב !!! אוףףףףף אני מאושררררררררררררר

תלחץ על הקובץ עם כפתור ימני

עכשיו תחפש "פתיחה באמצעות" תיכנס תפתח בצייר (באנגלית PAINT). פתחת תקובץ, יופי עכשיו לך ל "קובץ" (למעלה בצד ימין) ואז שמירה בשם.. עכשיו יש לך אפשרות לשנות את הסיומת(מתחת לשם הקובץ שאתה בוחר) שם תשנה את זה ל JPG ותשמור. סביר להניח שזה ייצא לך יותר קטן מ 250KB אם לא צריך להקטין קצת את התמונה. תעשה את זה בינתיים ואז תעלה את התמונה, אם לא תעלה התמונה ננסה שוב.

nunimon

New member
הוא מ-ה-מ-ם !

כזה בדיוק חיפשתי.. אבל התפשרתי על RR 2004... לא מצאתי כלי סביר במצב טוב מאותן שנים. אחלה בחירה ! תהנה , שמור עליו, ועל עצמך ! ואכן - תלמד אותו לאט לאט ובזהירות ! תתחדש ! !

babuni

New member
53K

הדבר הכי גרוע שיצא בבדיקה זה הצמיג הקדמי שצריך להחליף (יבש)

fxr

New member
מזל טוב....

נו כולם קונים כאן אופנועים!!! מה איתי? אף אחד לא רוצה לקנות את האופנוע הישן שלי?? אני כבר רוצה להוריד את הניילון מהאופנוע החדש

למעלה