קניתי....

faith2

New member
קניתי....

צמיד כמו של בראיין!! למעוניינים! ליד לונדון בטיילת תל אביב יש אישה דתייה חמודה שמוכרת אותו...ונחשו בכמה? 10 שקלים חדשים

lolly1

New member
גם אני!

אשלם לך....... רשות הדואר.... ליאור-אם את עוד פה..מה קורה עם המיילים ואיתך?????

הוא השתגע!

ה-outlook עושה קצת בעיות, התקשרתי לידיד שלי והוא אמר לי שזו בעיה במערכת שלהם וגם לו יש את זה...אז אני מקבלת את המיילים בערך שעה אחרי שהם נשלחו......אוף!

faith2

New member
....

קניתי עוד אחד לחברה שלי....והייתי באמת קונה לכם אבל אני לא מתל אביב... אני רחוקה משם....פשוט הלכתי לטייל בטיילת... מצטערת

LeSSi

New member
בכל חור יש את הצמידים האלה!

מה אתם היסטרים? בכל חור מוצאים אותם! יש את הצמיד הזה לאיזה 10 חברות שלי הייתי מופתעת אפילו מתיי שראיתי את זה אצל בריאן ולא אצל החברות שלי שאצלם ראיתי לפני זה.

שניש

New member
גם לי יש! ../images/Emo56.gif

למלא אנשים שאוהבים את בראין יש כזה צמיד! אפילו לחברה שלי שאוהבת את ג´סטין יש כזה... שניש

Hole In The Sky

New member
למי אין?!

לכולם יש צמיד של בריאן! לכולם!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ואם תישאלו אותי... אני הפכתי את הצמיד לסמל הגאווה הפרטי שלי צמיד צדפים כמו של בריאן=
אתם בעד להפוך את הצמיד לסמל? כי אני אישית כבר מזמן עשיתי את זה. מילא צמיד כמו של בריאן... אבל משקפיים כמו של אמט....?! מי יכול עלי? מי?

Hole In The Sky

New member
אהה וגם..

אני קניתי אותו ברחובות ב-5 שקלים לפני איזה שנה שנה וחצי.. ואת הצמיד שימו על יד ימין! כמו של בריאן.

אההההה

איפה שאני גרה אין את הצמיד הזה...ת"א קרוב אליי לקנות את הצמיד(שעה...)

למעלה