קניתי SOYA BEANS יבשים. מישהו יודע מה אפשר לעשות איתם?????? בינתיים השריתי במים.
ל לביאה3x New member 10/6/12 #1 קניתי SOYA BEANS יבשים. מישהו יודע מה אפשר לעשות איתם?????? בינתיים השריתי במים.
R RSPA New member 10/6/12 #2 אם מדובר בפולי סויה יבשים אפשר לעשות הרבה החל מחלב סויה, והמשך בטופו וביוגורט וכד'. יש לך אפשרות לצלם ולהראות במה מדובר ואז נוכל לתת עצות יותר מעשיות.
אם מדובר בפולי סויה יבשים אפשר לעשות הרבה החל מחלב סויה, והמשך בטופו וביוגורט וכד'. יש לך אפשרות לצלם ולהראות במה מדובר ואז נוכל לתת עצות יותר מעשיות.
ל לביאה3x New member 10/6/12 #3 כן, הם יבשים ונראים כמו שעועית קטנה בצבע של חומוס יבש. אנסה לצלם עוד מעט, תודה על התגובה
M machinefukinhead New member 10/6/12 #4 סליחה על השאלה, אבל יש הבדל בין SOYA BEANS לבין אדממה? כי אני חושב שראיתי פולי סויה לבנים, וגם אני יודע שיש את האדממה שהיא בצבע ירוק.
סליחה על השאלה, אבל יש הבדל בין SOYA BEANS לבין אדממה? כי אני חושב שראיתי פולי סויה לבנים, וגם אני יודע שיש את האדממה שהיא בצבע ירוק.
V vegetalien New member 10/6/12 #5 כן, כמו ההבדל בין פול ירוק לסתם פול. האדממה היא סויה שלא הבשילה עד הסוף.